Тамарче
Ако одам во Битола..
У теков на денот,прво да поучам малце...:wink:
Нема проблем паше, си чекам јас :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У теков на денот,прво да поучам малце...:wink:

ќе биде некој мил фин и добар да ми направи анализа (мислам ако сака)![]()
It shall be done by the end of this afternoon:helou:Saladin ke moze edna analiza i for me?![]()
:crybaby:__________,
Иако не те познавам многу, сепак...(1)/Веќе подолго време комуницираме на мсн...(2)
Ти, __________, си една многу интересна/забавна/паметна/добра/прекрасна/мила(или други епитети, по желба) личност, која секогаш со задоволство ја читам на форумов(3)/зборам на мсн(4).
Имаш изградени ставови и добар поглед на животот(5)/правилно размислуваш и си доволно зрел/а за годините(6).
На почетокот си срамежлив/а(7)/отворен/а си и комуникативен/на(8)/, но кога ќе те запознае човек си....(пак тура на ептитети по желба).
Сакаш да се забавуваш и дружиш(9)/сакаш мирно опкружение и мал круг на блиски луѓе(10)...
Во љубовта трагаш по совршениот партнер(11)/сеуште не си сигурен/на што бараш...(12)
...итн...итн...итн
иако сепак не мислев да изгледа баш толку формално :Sбарам добара анализа, но не од луѓе кои ме познаваат веќе долго време, бидејќи од нив можам да дознам се што ми треба и кога ќе ги видам. сакам некој што не ме познава лично да се обиде да ми направи анализа.
фала однапред на било кој што ќе се нафати.
малце чудно беше барањево, како да е извадено од огласиако сепак не мислев да изгледа баш толку формално :S

Ама не го сфаќаш искрениот факт,дека Јове_БТ е вистинскиот човек за тебе,ко што Bada е за Ada,и Тарзан е за Џејн...А Каитек е за никаде :wink:
Тамарче
Твојот ник,односно твоите икончичи у никот,кажуваат дека сакаш да си посебна,специјална,сите да те гледаат со очи на суперстар.
Најверојатно Викторија Бекам да напраела ник на форум ќе и бил ~*Викторијче*~.
Енивеј,имаш само 1 референца,што значи дека не си нашироко позната,ама и ич не ни го рекламираш нашиов кајгана форум.Тоа е грешно дело.

Очигледно не знаеш дека уствари секоја биографија е долга,од чиста причина што човек до 16 години,зборот го гледа како полисилабичен,а кога ќе напуни 17 веќе има толку многу фантазија развиено од шпански серии што десет тома биографија може да пише.Како и да е,не мора да не обавестуваш во профил дека биографијата ти е долга :wink:

Во твои интереси,има еден збор кој не го разбирам "Аб'аман" ,судејќи према Mc'donalds alike сличноста,најверојатно интересот ти е да ги споиш македонскиот и англискиот,но како што би рекол Bada (или Ada), you're doing a piss poor job![]()
Во потпис имаш стаено Bed of Roses,или го слушаш Бон Џови,или the Statler Brothers (амерички фолк),јас гаѓам на второто,што значи дека и ЈК и Цеца не ти се далечни.Од мушките Бојан потајно го посакуваш,ама изјавуваш дека Марко и Влатче ти се најсекси.

Во љубовта,сакаш да се љубишАма не го сфаќаш искрениот факт,дека Јове_БТ е вистинскиот човек за тебе,ко што Bada е за Ada,и Тарзан е за Џејн...А Каитек е за никаде :wink:
Коа ќе порасниш,ќе бидеш модераторка на Чек дис Аут на кајгана,тоа го велат тарот (ќарот) картите.
Се на се,не си лоша...ама не си ни добра
Се надевам нема лутиш,сама сакаше оштро![]()

Еве ти на кратко...
Грин ај, според името... ти си нарцис. Ти си личност која сака да се гледа во огледало иако веќе одамна точно си ги знае сите пори на лицето и секоја точка на и околу зениците. Се доживуваш себе како убавец/ица и секогаш се обидуваш да го наметнеш тоа мислење на другите. Понекогаш си злобна (ќе те земам за девојка иако не знам шо си), бидејќи од преголема опседнатост со својот моќен поглед не приметуваш дека ги кршиш етичките правила на однесување и добивање на тоа што ти припаѓа или не, и тоа што си заслужила или не.
Според аватарот си личност која не е опседната со секојдневие, вести и пинк телевизија. Имаш поинаков поглед на животот што би требало да те направи романтична, интелигентна и уметничка душа. Исто така би требало да не сакаш авторитети па често тоа ќе те направи неколегијална и непосакувана во друштво. Сепак веројатно си добар говорник и убедувач што од своја страна ќе те направи лицемер... бидејќи способностите ги употребуваш за да освоиш некого, што е лошо.
Според потписот, ако си го протолкувам сам по себе... мислам дека си како и повеќето на оние години околу 20ката (претпоставувам), и полна со проблеми, што реални што нереални. А тоа би требало да значи дека си заглавена во себе и својата душа, односно сонувач, мечтател, и визионер. Тоа ќе оддаде знак за борбен дух, непоколеблив, лидер и водач кој на масата и треба. Оние кои ќе те следат, нема да ги изневериш.
(не ми се лути што изгледа како да те напаѓам. Не те знам, а ова е само слика од аватар, потпис, никнејм, не мора да значи дека е вистина).