Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледа по постот твој сеа да не цитирам пак долг е... и да имаш некој проблем со лејди ке и кажиш лично нејзе а не да пишуваш глупости на форумов, од таму следува одговорот на второво прашање (не викам дека си лош или не знам каков ама стварно анализана е како да ја пишувала дете од 10 години) а знам дека грешиш зашо ја знам Лејди Сатори... не толку али доволно за да знам дека не е точно напишаното горе...доволно?:wink: и ајде една анализа баш ме интересираЗазуфче, сакаш и ти една анализа за тебе?
А, од каде знаеш ти кој каков е?
А, од кај знаеш каков сум јас?
А, од каде знаеш дека грешам?!![]()
Остај што е темелна, па и се` сум погодил, мајката.![]()
Дотичната, сакаш и тебе?!Има потенцијал кај тебе за 4 страници во А4 формат.
![]()
Тука грешиш.....мене не ми изгледа така ама ич.ама стварно анализана е како да ја пишувала дете од 10 години
Еве од мене ќе ја имаш накај 13.00:wink:Одамна ми немаат направено анализа. Ај една ќе ве молам немам конкретна желба од кого.
Мене ова појке ми изгледа како забелешка за анализата отколку како бранење...:wink:Тука грешиш.....мене не ми изгледа така ама ич.
Башка тоа ..ко за тебе да е напишано.Дај олабави се.Сакај си ја другарка ти, ама сепак. Она е таа што треба да се справи.Мене да рипне некој да ме брани така...тоа ќе биде понижување бре.....што сум јас?!?! Мало дете , па незнам да се бранам...А???
Тука грешиш.....мене не ми изгледа така ама ич.
Башка тоа ..ко за тебе да е напишано.Дај олабави се.Сакај си ја другарка ти, ама сепак. Она е таа што треба да се справи.Мене да рипне некој да ме брани така...тоа ќе биде понижување бре.....што сум јас?!?! Мало дете , па незнам да се бранам...А???