Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај важи али утре или задутре бидејќи спремам испит...у меѓувреме нема да се љутам ако некој ме изанализираsto mene pa mene
aj ti mene da te vidam
АДА!!!! I'm losing my temper
Please don't.:se_ molamАДА!!!! I'm losing my temper
Ќе биде за тебеАда еднаш одамна и јас ти побарав анализа...Ќе биде ли?:smir:
Едино нешто што сметам дека треба да промениш кај себе е да се опуштиш. Не само со друштво, у смисол да се глупираш и откачуваш, него внатре во себе да го намалиш песимизмот и недовербата!:smir:
Бацилус. The man of science
Интелигенцијата ја делам на три типа- улична, научна и уметничка. Ти си бачко од овие вториве. Тоа што особено ме изненадува е дека пишуваш на многу теми и на осетливи а не си се спукал со никој. Знак на мудрост и зрелост нетипична за твоите врсници. Гаго друже во основа си реалист златната средина меѓу песимизам и оптмизам. Некогаш отскокнуваш од овој опис и навлегуваш во дејдримерски мисли ама брзо се враќаш во нормала. Имаш очигледен тон на носталгија за дома (90% сум сигурен дека тоа е причината што си овде на форум). Една работа што отсекогаш ми била изречита кај луѓето што се бавеле со наука и што ја забележувам и кај тебе не во голема мера до душа е принципот на законитоста. Кај вас 2 и 2 се секогаш 4 а водата секогаш врие на 100 степени целзиусови освен ако не се смени атмосферскиот притисок. Во реалниот живот тоа не е секогаш така ќе дадеш прст ќе ти земат рака (со рима ова). Мислам дека на тој социјален аспект треба да поработиш малку не дека си тежок случај те бива ама треба уште. Запамти дека другари не се стекнуваат со познавања од антропологија а девојќи на жалост не паѓаат на интелигенција и манири изветоперен е овој наш толку сакан Балкански свет знам дека го знаеш тоа оти си имал прилика да направиш компарација. Несомнено е дека ќе бидеш успешен во својата струка твоето залагање го покажува тоа за среќа јас нема да ти бидам клиент од генетски причини. Имаш западњачки менталитет за мене исправниот ама не го аплицирај кај нас многу е прерано и ќе наидеш на не толку позитивна реакција ова ти го врзувам со погоре кажаниот социјален аспект.
Здравје-Знаете како да го сочувате. Внимавајте на зимите.
Работа-Вашите амбиции ќе ве однесат до посакуваната цел.
Љубов-Ќе ви се падне во животот интелектуалка.
Пријатели-Поработете на вашиот социјален механизам.
Со една реченица зрела личност си, вложуваш во кариера добродушен и луциден ама помешај се малку со улицата и стекни навика на толкување на нештата не само од логичен аспект.
On a personal note-еден од моите омилени пишувачи на форум уште од сам старт. Ауфидерзен, Мацедониа убер алес :pos2:.
по 100 пат...мене?![]()
Eве и јас.по 100 пат...мене?![]()