Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SCORPIO__20 напиша:ke se obidam da te deshifriram
![]()
vaka :
Crazy in love : sretnuvajki gi tvojte postovi... sakajki ili ne sakajki ..ke si dadam za pravo iako ne te znam da te ocenam kako dosta dobra pozitivna licnost so svoj tvrdoglav stav za mnogu raboti vo zivotot i ljubovta.Mozebi sekogas deluvas samouvereno no ne sekogas go pravish vistinskiot izbor i ponekogas se navrakash na tie momenti koj bolat i koj go socinuvaat tvoeto minato. Samiot zbor Crazy .. pa mislam deka si edna otkacena zenska osoba koja sekogas postuva zabava rem a i ne i se na odmet nekolku ubavi nasmevki Love pretpostavuvam deka sakas da te sakaat. toa e neshto najubavo sekogas se boris da ljubovta ja napravish poubavo posrekna porealna...sakas da si ispolneta so ljubov sreka da te oblivaat baknezi so neznost i strast
Crazy in love : edna prekrasna licnost koja sigurno e mnogu emotivna i custvitelna edna dobra strana na bikot a malkumina ja pocituvaat. Se obiduvas da si sekogas pozitivna i nasmeana ali golemata tvrdoglavost i inaet sto vo tebe go predvodi bikot. ne te ostavaat ramnodushna na mn.pravdini i nepravdini. Sakas da imas svoj svet kade sve e najubavo na svet ali znaes taa dobra fantazija da ja napravish tvoja realnost socinuvana od mashki i zenski pol koj ja imaat tvojata doverba
Crazy in love : a spored avatarot... mmmmmm interesno osoba na so visok stil kade sto ima pasija ima i strast.. sekogas vo tekot so modata..sakas da izgledash ubavo i privlecno .sakas da mamis so tvojot pogled ..
Crazy in love : osoba koja saka da dava i prima ljubov.. no nesekogas vredi da se obiduvash za nekoj neshta koj veke go izgubile svojot sjaj...bidi pogoredeliva i zastite se sebe od tvojata emocionalnost eden den.. nekoj ke ja iskoristi na neubav nacin ..
Se Obidov
Ајде да се обидам...велат ми одела психологијава...ada напиша:Сакам анализа!![]()
Јас мило ќе се потрудамЦРВЕНОКОСА напиша:ке се потруди ли некој да каже нешто за мене? плис,плис
Ustvari bratce, toa e moj pogled na Green eye, moze ja sakam poveke od cel svet, moze sum lezbejka, moze ona mi e najubavoto nesto na svetov.Bada Bing! напиша:Прво тука никој не психоанализира туку се опишуваат према постовите и сликите и се обидуваат да нагаѓаат кој каков е. За длабочината на истите кажав погоре, а и за вашата кажав пред малку.
Второ, не мислиш дека малцеееее премногу се обидува да те испофали кога ти вика дека си најстрастната девојка која ЌЕ ПОСТОИ? Не знам, можеби тоа што имате некоја (квази)лезбејска врска помага, но дефинитвно не е здраво некој толку да ти го храни егото.
Трето, валидноста на анализата на Дарк Ејнџл е толку јака колку и мојата. Кажав погоре, ти кажува тоа што ти мислиш дека си, па дури и надодава толку што почнува да смрди на тешки-лаги-од-прва-класа (попознато во вашите кругови, како љубов и вистинско пријателство)
Четврто, тоа за страста е ваша приватна работа? Епа не кажувајте на форум. Јасно како ден. Уживајте во страста во комфорот на вашите домови.
Acid напиша:Кој ќе ме анализира, ќе добие анализа од мене.
Бујрум, сите сте поканети :wink:
Бада, со нетрпение го очекувам твојот пост. :bilokojzbo1r: