Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу, искушениеее. :)

Ох дефинитивно оти е искушение, и за мене и за останатите.

Луки е алтер его на личност која нема скоро никаква допирна точка со неговото форумско издание. Џабе е анализа на твоите кајганси отелотворувања, кои и вака и онака се само маска за твоето вистинско јас...

:гик:

Ох тука си ного грешка.

Ставрогин a што ако се погоди да ти побара психоанализа некој што го поштуеш ко лик? Ќе нема што да му пишеш. :)

Сакам една анализа од форумскио јас. :X3:
(еднашка добив, сакам уште една како второ мислење)

smihajlo ти разгледав неколку постови.
Али сум забораила да психоанализирам.:icon_lol:
Освен тоа, ми текнува, секогаш ги влечев психоанализите (ко се` друго) накај некој непосакуван правец (кога веќе не се работи за членот, него за некојси мој периодичен став за животот или поента).
Ги правев поише за изразување на нешто свое, што споделено може да помогне на некој, но може да биде и офф-топик или погрешно сфатено.

Неам за што да те хејтам или слично, кежуал си, си имаш интерес за поише работи, сопствено размислување, онака, неам материјал за психопатска анализа или било што интригантно ...
Изгледа те приметив у темата за спиритуалност vs религија (тогаш си помислив нешто како: па логичен е одговорот, не мора тема да се отвара специјално, но сепак добро што некој мисли на ваква тематика), тоа го имаш на широко у "Психоанализа и религија" од Ерих Фром.
Исто мислам под никот ти пишуваше Professional bastard, а у постовите делуваш на некој чил ко на профилската слика, што сфатил колку е 2+2, па некако не идеше тоа и тоа.
Толку. :icon_lol:

smihajlo ти разгледав неколку постови.
Али сум забораила да психоанализирам.:icon_lol:
Освен тоа, ми текнува, секогаш ги влечев психоанализите (ко се` друго) накај некој непосакуван правец (кога веќе не се работи за членот, него за некојси мој периодичен став за животот или поента).
Ги правев поише за изразување на нешто свое, што споделено може да помогне на некој, но може да биде и офф-топик или погрешно сфатено.

Неам за што да те хејтам или слично, кежуал си, си имаш интерес за поише работи, сопствено размислување, онака, неам материјал за психопатска анализа или било што интригантно ...
Изгледа те приметив у темата за спиритуалност vs религија (тогаш си помислив нешто како: па логичен е одговорот, не мора тема да се отвара специјално, но сепак добро што некој мисли на ваква тематика), тоа го имаш на широко у "Психоанализа и религија" од Ерих Фром.
Исто мислам под никот ти пишуваше Professional bastard, а у постовите делуваш на некој чил ко на профилската слика, што сфатил колку е 2+2, па некако не идеше тоа и тоа.
Толку. :icon_lol:
Ako si za povratna analiza poveli.
Iskustvo nemam ama ke mi bides prva zrtva.

P.S Potpisot ima pozadinsko znacenje samo po sebe ne kazuva skoro nisto.
Za analiza treba da ja znaes prikaznata pozadi nego :D

Најверојатно не те интересираат сите работи и не си по читањето, барем на форумов. Не прочита дека треба најмалку 500+ мислења да имаш за да те анализираат. Те интересираат работи само кои ти се приоритетни, најверојатно и не разговараш многу.

Фала за кратката анализа... не ме опишува баш ама ок

Имам помалку од 500 веројатно зошто сум понова на форумот
Ме интересираат туѓите мислења, само не сум налетала на тој податок. Разговарам многу со кој ќе се најдам ќе се изнадрдорам затоа незнам никогаш да приредам изненадување, ни да скријам нешто

Ок почитувам правило да има 500 постови за анализа, само да ви кажам има луѓе со 1500 постови што не кажале ништо, има такви на три теми по три поста и „јас те читам ко буквар, ти ме листаш ко читанка“

Чекам-значи уште сум жв.

Ako si za povratna analiza poveli.
Iskustvo nemam ama ke mi bides prva zrtva.

P.S Potpisot ima pozadinsko znacenje samo po sebe ne kazuva skoro nisto.
Za analiza treba da ja znaes prikaznata pozadi nego :D

Па со оглед на тоа дека ме стаи у беља (почнаа да ми бараат и други), а не планирав да ти праам анализа ни in the first place, пиши 2,3 збора ако сакаш. :) Епа причата позади потписот, не знам, пиши ја некогаш кога ќе се стаиш пијан на форум и тагни ме. :)

Па со оглед на тоа дека ме стаи у беља (почнаа да ми бараат и други), а не планирав да ти праам анализа ни in the first place, пиши 2,3 збора ако сакаш. :) Епа причата позади потписот, не знам, пиши ја некогаш кога ќе се стаиш пијан на форум и тагни ме. :)
Samo u takvi situacii otrkivam tajni.
In vino veritas :D

Давам анализа, ако некој се проба мен да ме анализира. :icon_mrgr:
сакаш озбилна или на заебанција :D

Инаку и јас давам анализа во замена за анализа кој сака нека ми направи. Иако формално имам само 250 мислења сепак нивната тежина е поголема :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom