- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Ме исплаши со оваа фацава на крај
Ама ајде, повели![]()
Ќе биде деновиве.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме исплаши со оваа фацава на крај
Ама ајде, повели![]()
Ќе биде деновиве.![]()
What have I done?
![]()
Игнорираш и бираш приоритети. Признај! Оти е помлада, нели?![]()
Ети ти сега.
Нема врска, имаше Џинџер еден пост за љубовта, душа дал за психоанализа, само се плашам дека нема да и се допадне резултатот...![]()
Не мора да размислуваш, јас бесплатна ќе ти направам. Ќе ми извиниш на речникот, ама малце сум директен, па затоа однапред ќе се извинам бидејќи си девојче (најверојатно).
Најверојатно не те интересираат сите работи и не си по читањето, барем на форумов. Не прочита дека треба најмалку 500+ мислења да имаш за да те анализираат. Те интересираат работи само кои ти се приоритетни, најверојатно и не разговараш многу.
Така и си претпоставував со оглед на твоите мислења, не си многу активна во конверзациите на форумот Кајгана, но гледам дека и на многу луѓе им се допаѓаат, досега не сум те среќавал често.
Твојот аватар зрачи од позитивна енергија, ми се допаѓа. Но, твојот потпис некако не ми се допаѓа со оглед на тоа што највидлив е за сите. Ако немаш друга работа, барем стави некоја интересна quote реченица.
Тоа е тоа, поздрав!
Ako ima zainteresirani neka me analizira nekoj
P.S Bi analiziral i jas za vozvrat ama ne garantiram za kvalitet
P.S2 Ako se nafati nekoj\a moze da se izrazuva bez vlakna na jazikot
Ако некој сака да си го губи времето - bitte...
...и без тоа цел живот сум слушал лоши работи за себе....
Mislam deka samo clenovi koi gi sledam moze da gledaat.не ти се гледаат мислењата, бар ја не ги глеам. ми се чини дека имаш по некој добар пост, али не мора да значи дека ќе праам анализа, just sayin'![]()
Давам анализа, ако некој се проба мен да ме анализира.![]()
Давам анализа, ако некој се проба мен да ме анализира.![]()