Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
се надевам дека некој кој не ме познава лично ќе ми направи анализа. баш ме занима колку вистина би извлекол.

Игнорираш и бираш приоритети. Признај! Оти е помлада, нели? :icon_lol:

Ети ти сега. :cautious:

Нема врска, имаше Џинџер еден пост за љубовта, душа дал за психоанализа, само се плашам дека нема да и се допадне резултатот... :)

Ети ти сега. :cautious:

Нема врска, имаше Џинџер еден пост за љубовта, душа дал за психоанализа, само се плашам дека нема да и се допадне резултатот... :)

Како што реков, само повели, ветувам дека нема да паднам во депресија :D

Не мора да размислуваш, јас бесплатна ќе ти направам. Ќе ми извиниш на речникот, ама малце сум директен, па затоа однапред ќе се извинам бидејќи си девојче (најверојатно). :X3:

Најверојатно не те интересираат сите работи и не си по читањето, барем на форумов. Не прочита дека треба најмалку 500+ мислења да имаш за да те анализираат. Те интересираат работи само кои ти се приоритетни, најверојатно и не разговараш многу.

Така и си претпоставував со оглед на твоите мислења, не си многу активна во конверзациите на форумот Кајгана, но гледам дека и на многу луѓе им се допаѓаат, досега не сум те среќавал често.

Твојот аватар зрачи од позитивна енергија, ми се допаѓа. Но, твојот потпис некако не ми се допаѓа со оглед на тоа што највидлив е за сите. Ако немаш друга работа, барем стави некоја интересна quote реченица. ;)

Тоа е тоа, поздрав!

ее ај и мене:vozbud:

Ако некој сака да си го губи времето - bitte...

...и без тоа цел живот сум слушал лоши работи за себе....

Ako ima zainteresirani neka me analizira nekoj :D

P.S Bi analiziral i jas za vozvrat ama ne garantiram za kvalitet
P.S2 Ako se nafati nekoj\a moze da se izrazuva bez vlakna na jazikot

не ти се гледаат мислењата, бар ја не ги глеам. ми се чини дека имаш по некој добар пост, али не мора да значи дека ќе праам анализа, just sayin' :)

Ако некој сака да си го губи времето - bitte...

...и без тоа цел живот сум слушал лоши работи за себе....

Еве јас ќе се пробам.

Dave, односно неговото форумско издание, е класичен плукач. Неговите постови најчесто покажуваат комплекс на повисока вредност, која реално не е поткрепена со познавање на темите на кои што дискутира. Најверојатно се работи за нереализаираност во реалниот живот, веројатно на професионален план. Често во неговите постови можат и да се приметат остатоци од еден друг, поминат менталитет, оној комунистичкиот, веројатно како реминисенција на едно време во кое Dave бил посреќен. Моја претпоставка е дека Dave потекнува од семејство кое било солидно ситуирано за време на комунизмот, но кое баш не се снашло за време на транзицијата.

Неговиот придонес кон кајгана форумот е релативно скромен. Освен неколку преписки со други форумџии, во кои што се обидуваше да наметне свој авторитет, и од кои по правило си заминуваше со подвиткан опаш, тешко дека ќе прочитате нешто квалитетно.

Се во се, ако сте ги промашиле постовите на овој форумски лик, не с те пропуштиле многу.

не ти се гледаат мислењата, бар ја не ги глеам. ми се чини дека имаш по некој добар пост, али не мора да значи дека ќе праам анализа, just sayin' :)
Mislam deka samo clenovi koi gi sledam moze da gledaat.
Probaj sega pa kazi mi.

P.S Slobodno pravi analiza i da ne cini ne kasam :D

Давам анализа, ако некој се проба мен да ме анализира. :icon_mrgr:

Луки е алтер его на личност која нема скоро никаква допирна точка со неговото форумско издание. Џабе е анализа на твоите кајганси отелотворувања, кои и вака и онака се само маска за твоето вистинско јас...

:гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom