Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај мене ако ме знај некој доволно и ако не ви е мака. :vozbud:

Според сите правила почекав и се надевам ќе дочекам да добијам асална анализа летово...

Би сакала и јас една психоанализа, мислам дека е доволно тоа што имам 700 мислења :)

Е ај мене ако ме знај некој доволно и ако не ви е мака. :vozbud:

Една аматерска и кратка анализа

За некои работи имаш цврст став,но проблемот е што емотивно се врзуваш за тие работи.
Спремен си за работите кои ги имаш дефинирано,и разјаснето сам на себе да гинеш за нив,и на физички и на психички план.
Но самата спремност,создава и емоционална избувливост(што би рекол дека е нормално),но како ми изгледа според постовите,малку повеќе избувнуваш и со тоа автоматски ги губиш работите од раце...

Поздрав

Една аматерска и кратка анализа

За некои работи имаш цврст став,но проблемот е што емотивно се врзуваш за тие работи.
Спремен си за работите кои ги имаш дефинирано,и разјаснето сам на себе да гинеш за нив,и на физички и на психички план.
Но самата спремност,создава и емоционална избувливост(што би рекол дека е нормално),но како ми изгледа според постовите,малку повеќе избувнуваш и со тоа автоматски ги губиш работите од раце...

Поздрав

Фала,ценето :smir:

Спамер станав на темава.

Епа драги форумџии и форумџики, на ред е сплескувањето на [психо]анализата на девојкаааа [girlll].

Кога првпат човек ќе ти ги прочита постовите, ќе види дека ти, девојко, имаш многу да понудиш на кајганџискиов репертоар. Пред се, од искуство. Сега, оние со предрасуди, ќе почнат: Како, има само 16 години?. Епа, не ја судете книгата по корицата, you know what i say.

Да почнеме од биографијата, може?

Тоа што е твое е и мое, а тоа што е мое е САМО мое :)))))))
Дефинитивно, јака девојка. Да беше животно би ја ставила во групата на најопасните предатори, како алфа-женка. Но не сме животни, па можам само да си фантазирам.
И не и е воопшто гајле ако некој и е претпоставен, она си тера по нејзино, ако смета дека е во право. [if seeing is believing, than i believe it. true story. hint: Ленка :pos:]

Искреност, директност. Не и е гајле што другите ќе мислат за неа, искуството ја научило секогаш да кажува она што има на памет, без разлика како околината ќе реагира на тоа. Некогаш и претерано, but hey, that's our girl!

Многу ја поистоветувам со некои од македонските револуционери. Девојко, мора да ја исправиш секоја неправдина! Знам дека се грижиш за иднината на сите нас, но, не можеш да трчкаш наоколу спасувајќи ги сите. Тоа не оди така. На крајот, единствената повредена, ќе бидеш ти.
Да не зборувам за твојот став кон љубовта, затоа што на тоа поле си доста сменета [еве, и јас го тврдам тоа, се смени откако се вљуби], но нели, како што велат: добар почеток, лош крај.

Не ми се свиѓа што си многу инаетлива и тврдоглава. Во ред е тоа да си се држиш до своите ставови, но не се мачи по форумов да им докажеш нешто на луѓето кои никогаш нема да го сфатат тоа. На некои луѓе не им е судено да бидат просветлени.

Ете, толку од мојата бедна во 6 минути до три часот поставена анализа, следниот пат ветувам дека нема да биде волку лејм.
Ајт, виуууу сеа. :back:

Поз.

Виууу бејбе. Фала лајк ит. Имаш предност ти во аналките добро се знаеме. Ама виуууу ај стварно лајк ит. :back: муааах

Би сакала и јас една психоанализа, мислам дека е доволно тоа што имам 700 мислења :)
Мојата прва аматерска психоанализа...се надевам дека нема да заврши во образложувања за избришани постови......
Ок,тргнуваме...Александра Д. беше првото девојче кое го запознав на форум...уште од прв момент се гледа дека е стварно паметно девојче кое уште на рана возраст има изградено карактер(добро сеа според мене). Разочарана е кога ќе си зацрта некоја цел,но нема да може да ја оствари....на моменти тврдоглава(реков само на моменти :)). 90% од времето го поминува во играчница. Слуша рок и се шо е поврзано со него,особено Ајрон Мејден....Па толку од мене во мојата прва психоанализа

ајт една кратка психоанализа за смоуки :pos:

Драган е откачен, луд, лагер, стока, вол и незнам уште како да го пофалам (се зезам мори :pos:
). Се запознавме на тренинг (на времето кога роналдињо не ни беше рамен)...тоа беше ушче ко бефме 4-то одделение...И од тогаш ние добро се сложуваме. Инаку на форум не е баш многу озбилен, се му е од смеење (јас сум крив за тоа), но кога ќе фати да биде озбилен ќе ме расплаче уште малце :pos: И немам доволно инспирација за да додадам уште нешто за него :(
Поздрав брат zvew si....te 6akam :* :pos:

Ако може и за мене некоа психоанализа за мене успат :smir: (по 3ти пат молам веќе аман)

ајт една кратка психоанализа за смоуки :pos:

Драган е откачен, луд, лагер, стока, вол и незнам уште како да го пофалам (се зезам мори :pos:
). Се запознавме на тренинг (на времето кога роналдињо не ни беше рамен)...тоа беше ушче ко бефме 4-то одделение...И од тогаш ние добро се сложуваме. Инаку на форум не е баш многу озбилен, се му е од смеење (јас сум крив за тоа), но кога ќе фати да биде озбилен ќе ме расплаче уште малце :pos: И немам доволно инспирација за да додадам уште нешто за него :(
Поздрав брат zvew si....te 6akam :* :pos:

Ако може и за мене некоа психоанализа за мене успат :smir: (по 3ти пат молам веќе аман)
Даре,даре,даре......ај еве јас втора психоанализа......со тебе се знам повеќе од 5 години уште каа се запознаме делуваше ногу паметно... тебе те знам најногу од сите членови на кајгана...знаеш у ситуации да бидеш ногу сериозен,а у 80% од случаите се заебаваш(видете профил кај мене :)). Кажав дека си ногу паметен(доказ се темите отворени) исто така и ногу начитано и ногу нашетано детенце. На форум малце се фураш(добро не само ти и јас)....Продолжи само така брат тоа е од мојата втора психоанализа

Дали вие знајте шо е ПСИХОАНАЛИЗА?

Еве ви дефиниција за психа: Psiha predstavlja dusu, duh, zivotni princip za razliku od materijalnog tela.
U psihologiji psiha predstavlja ukupnost individualnog mentalnog sveta,
totalnost psihickih funkcija i determinanti ponasanja.
Или слободен превод: Психата ја претставуват душата, духот, животниот принцип, настрана од материјалното тело.
Збир на индивидуалниот ментален свет, тоталност на психичките функции и одредувачи на однесувањето.

Дали вие опфативте нешо од ова?
Психоанализа не е датум кога сте се запознале во три реченици.
Извинете за оф-топикот. :smir:

smokey_the_kid еве една мала прва нааајаматерска, уствари ни аматерска не е...
Вака... Драган беше едно од првите кајгана кидс што ме аддна на МСН. Знае да се изнервира за глупости, и многу работи сваќа посериозно отколку што се, но тоа му е само минлива фаза. Исто така го нервираат и личностите кои се прават поголеми отколку што се, повеќето. Малку се тие за кои што има добро мислење. Кога некој ќе му погреши и многу ќе го повреди, мора да најде начин за да му се одмазди, барем половина од што личноста го повредила него, инаку нема да остане мирен. Добар другар е, сака фудбал и таквите дружења му се најубави. Кон другар му, што приметив, се однесува како Скопска шмизла, што и не му е јака страна (:pos: ). Своите другари многу ги почитува, и тие што му се допаднале на прв поглед. За нив би направил се’ и сешто. Се радува на секое зеленко, а исто такаи кога му се зголемуваат мислењата, но за среќа не се преоптоварува со тие ствари. Многу се’ замара со девојки, стој има уште време за тебе. :) Слуша Мк рап, нешто што јас не го поднесувам, но тоа нема врска, сепак има некаков вкус и знае да го избере подоброто, па затоа не ги преферира Елвир и Јован.
Кога би бирал помеѓу излегување и дремење пред компјутер, го избира компјутерот бидејќи кајгана е многу интересна. :pipi:
Ај толку, се надеевам дека бар нешто погодив...
Поздрав, Александра. :smir:

ветив морам, каква таква, подобра него никаква

* BawbiiE *

Вака, во старт е повлечено шмекерско девојче, не збори многу само посматра, ама после тоа одкога ке се опушти е баш океј човек, знае со секого да направи муабет, тајно да истрачари некого без да приметиш дека уствари го трачари(педерка). Воглавно нејзниот карактер е адаптивен, знае да се уклопи во секое друштво, секој хумор го поднесува, знае да врати и да укопа човек, то се ценит. Решителна само критична девојка без влакна на јазикот, голема предност е тоа, пошо само така ке си го држи нејзиното јас во нејзини раце. Прилично отворена личност, не треба многу да се мачи чоек за да дозне што човек е Милена, пошто во главно каква е со еден таква е со сите (часни изузетци). Милена сака општи муабети, како на пример која и е о Милена песна и слично, ама сака и позезнати муабети како на пример дали човек може да гори во пеколот ако е атеист:). Има перверзно мозоче, и не се срами да го манифестира тоа, за разлика од останатата женска маса(пофторно ке речам часни изузетци). Милена си има проблеми со синуси да ви се пофалам, и кога ја боли глава стануе друг човек, буквално не и се прави ништо, комуникација минимална, ама сепак не е неподнослива. Миленче сори вака ама психопатанализава ке биде кратка и јасна, со оваа реченица завршувам. Не бидејки нема ништо друго интересно, туку сеуште треба да откријам некои работи, да зборам врз основа на факти а не на памет. Поштуеш?

абре јеби офтопици... ќе мавнам една лејм анализа...

МаЊечко​

Ок.. вака.. Ти си чоек од 50 кила преку сила, ама си прилично тешка. Навидум изгледа ко се да ти е под конец ко да живееш во бајките, ама кога човек подобро ке те запознае кога ке ги подотвориш картите си човек шо нешо ти тежи, нешто те боцка. Не навлегувам до толку шо е како е пошо ни самиот незнам. Прв впечаток ми остави дека си човек шо со буквално секого наоѓа заеднички јазик освен со лугето шо јадат зајци. Лесно се уклопуваш во туѓа смисла за хумор а воедно зачинуваш со својата, која ипак е малку чудна и поради lack of facial expressions си понекогаш погрешно сфатена, сфатена сериозно. Друго шо ми остави впечаток е таа позитивна енергија шо ја шириш наоколу, донегде ствара зависност (да не ме сфатите погрешно ние сме си другарчиња.. nothing more) зависност на твоето присуство некако го пополнуваш pattern oт во секое друштво. Зависта од гушкање ти е една добра особина ама понекогаш во одредени ситуации треба малку да се регулира за да не сфаќаат лугето погрешно.. каде шо самиот се најдов во бедна ситуација:kesa: (жалам). Имаш перверзно мозоче, од секој збор ја гледаш другата страна, незнам ради која причина .. можда едноставно перверзијата ти е интересна, не дека е лошо, само е малку ретко :). Покажуваш доверба кон лугето, така делуваш, ама таа маска ретко кој ја приметува, или евентуално самата ке си кажеш ако бидеш прашана, држиш дистанца од лугето, не премногу далеку, ниту пак премногу блиску, онаа златна средина, чисто ради тоа шо ваљда се имаш изгорено многу пати. Оpen Minded девојка секогаш со тема за муабет, неуморна, шо е добро од моја видна точка. Ги гледаш нештата од друг агол никогаш не се умараш со негативните ствари.. ги цедиш добрите за да можеш да го прикриеш лошото за да моеш да добиеш шо подобар продукт. Дефинитивно самокритична личност која си пука ремет сама на себе.. а воедно до одредени граници го прифаќаш истиот на твоја сметка. Имаш добра способност за проценка на луѓе језда ти треба малку подлабок муабет ама сепак можеш да го прочиташ вистинското. [тука веке многу ми се приспа.. ке мора да ти ја довршам утре.. сори]

малку закаснето ама ке си го извршам ветувањето.

Да напоменам језда сите што те знаат знаат дека имаш пасија кон животни, тоа те исполнува, ако на планетава немало животни, ти вероватно би била цело време во бедови, втора пасија ти е сликање, ама највеке те исполнува според мене комбинација од двете, сликање слатки животинчиња:), цели фотосесии, и после само ке речеш, сакам уште:). Друго што ке дополнам е дека си човек that provides support (јбг незнам како би му дошло на македонски) секогаш знаеш да му се најдеш на човек при рака, а не бараш премногу за возврат, добра особина е, само мој совет немој со секого, ке се џишнеш. Имаш многу соништа, и полека но сигурно еден по еден си ги реализираш, се ти е испланирано стокмено средено. Пробуваш под секој услов да бидеш добра со сите, да одвоиш време за секого. Поштуем шо поштуеш телефон пред мсн, според мене е многу подобро бар интонацијата на гласот ја слушаш :). Коа слушаш трачеви за лугето особено за блиските им кажуваш одма, ама предходно се осигураш дека е трачот од прва рака, што до негде е ок, ама не е толку морално. Искрено незнам веќе што би пишал :). такада мојата психоанализа завршува тука.

ајј ако може некој, и ако не му е мака да ми направи една психоанализа..ако може-ок,ако не може-пак ок:wink:
после и плаќам:pos2: (договор по цена:helou::))

Пред да почнам со анализата, НЕ ми барајте, имам преку глава луѓе за анализирање.
Благодарам на вниманието.

And now!
Prepare for my lame psychoanalysis on the topic: Boki 16 aka A*1*T*E*A*M!
[drums][aplauses][gasps]

Пред да почнам:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ти си убедливо најзабавната личност што ја познавам. Живееш да ги насмееш луѓето околу себе. Тоа е супер, но до кога? Некогаш не е во тоа животот, да те гледаат сите како дворскиот шут, како оној кај кого треба да се обратат кога им е досадно.
Најчесто посетувани подфоруми: ЧДА и Хумор. Нормално, за личност со горенаведените карактеристики, тоа е очекувано, мора некој да оди наоколу да ги прави луѓето среќни и задоволни.

Ме потсеќаш многу на eден типичен Bodhisattva.
bodhisattva290.jpg

За сите оние кои не знаат, Бодисатва е термин во будизмот, за човек кој доволно се посветил на целибатството и на усовршувањето, што може да стане Буда, и да не продолжува со понатамошни реинкарнации, туку со смртта да се сплоти со Бога. Но, не го прави тоа. И понатаму се реинкарнира во суштество кое шири среќа на земјата, помеѓу обичниот народ. Знам, лоша споредба, но само сакав да доловам [исто така сакав да се пофалам дека имам поим од будистичка терминологија :pos:].

Компјутерски зависник. За се што ви треба можете да му се обратите, знам дека би го имал решението на вашите проблеми.
Контрадикторност: Пи-Си зависник и спортист со тажен крај. Добро е, има активен живот, знае за се` да одвои време, си го негува својот култ. :)

(4:25 PM)Gravedigger has changed his/her status to Online (4:25 PM)Gravedigger has changed his/her status to Busy (4:27 PM)Gravedigger has changed his/her status to Online (4:27 PM)Gravedigger has changed his/her status to Busy (4:27 PM)Gravedigger has changed his/her status to Online (4:27 PM)Gravedigger has changed his/her status to Busy

Знае да забега понекогаш [многу често се случува ова :pos:].
И јас стварно не знам како би го продолжила срањево, затоа ќе ти дадам совет:
Не оди толку рано да спиеш, знам дека имаш нива, ама не мора да работиш на неа.
Продолжи да си ја зголемуваш колекцијата на салфетки, може да ги продадеш после на аукција како антиквитети, јас те поддржувам.
Биди си така закон.
И не ме убивај кога ќе ја прочиташ анализава, аман. :cuc:

Те сака, постарата ти дада, Леа. :back:

Следни на листа: ^^^магде^^^, EnergieNo1, и smokey_the_kid.
Должници: Џену Грл и СевишниотНеМразиСите[овој кога ќе се врати од одмор].

:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom