[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Aj бе јас тетовчанец? Ама остро. Без дудл-дудл анализите. Марсовка стајл - се' најлошо.
Here goes the cold water. Знам после сум на ignore.
Брат ти спаѓаш во клапата на гладиус типовите.
Онака нежни, полни со емоции кои не се страмаат да ги изјавуваат јавно.
Дете кое понекогаш и на сила сака да се прави романтичен. Додуша кое машко забегува толку во филм ставајќи заљубени парови за аватари, свадби, рози.. Нова мода ли цепате нешто или незнам, но се повеќе и повеќе сум уверен дека го правете за внимание, односно да бидам специфичен ради пички?
Некогаш си толку емо настроен што човек на прв поглед (форумски) одма би те класифицирал како hardcore емо.
Далеку од тоа, понекогоаш те маваат такви периоди.
Друго, ти си 100 процентен нарцис, бате.
Srsly. Oкеј е, си се сакаш себеси, убаво е тоа нели. Самодовербата. Но лошото доаѓа кога се претерува.
Колку само се смеев кога ја стави твојата слика во најубави машки на Кајгана.
Не да ме сфатиш погрешно, демек не си убав и сл. Смешното беше што сам се фалиш.
Имаш онака, златна средина хумор. Знаеш да насмееш со нешто твое, но знаеш и да ископираш нешто.
Еве краен пример во врска со љубовта, шегата за никотинот. Направена пред 2 страни од Сусаро.
Секогаш треба да бидеш свој. Биди креативен.
Страсвен Арсенал фан си. Сочуство.
Не пратам фудбал, но знам кој каде е.
Дружељубив дечко си. АААА![]()
![]()
![]()
![]()
Mи текна за Офтопик. Па ти си ЗМАЈ бе.
Oд Тетова citay си. Интересен град. Тапа сте на кантер. Све ботишта.
Доста јадев зелени за тебе, добар дечко си, сума сумарум. Плус, за 2 мин анализа на бидува. :p
Некој мене? Онака лошото да ми го истакне? Иако неколку века чекам од Параноик.
Фала .:smir:
Инаку немаш појма колку мрзим емовци а немој сеа ти мене хадр кор емо :sakas_ust

А за романтичар. Не дека со сила се прае туку бш тој период бев доста уфилман со тоа.
За Сусаро не знам за тоа. :nesum: Ја да ти кажем све поврзуем со женска т.е слично на тоа. И било која тема дај ми одма ќе ти напишем. п.с прати ми линк од тоа што го напишал Сусаро. Ја не читам други, не сакам ничив стил. Не читам лектире. Сам ко на сред село стил.
А за тоа дали сум нарцис. Прашај ги тија што ги знам. Никоаш у животот не сум рекол дека сум убав, тоа беше само заебанција што ја стаев сликата

Инаку доста ја ломотим фала ти на анализава, супер беше се на се. А за кантер дој у те па ќе видимо кој е појак