Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Aj бе јас тетовчанец? Ама остро. Без дудл-дудл анализите. Марсовка стајл - се' најлошо.

Here goes the cold water. Знам после сум на ignore.

Брат ти спаѓаш во клапата на гладиус типовите.
Онака нежни, полни со емоции кои не се страмаат да ги изјавуваат јавно.
Дете кое понекогаш и на сила сака да се прави романтичен. Додуша кое машко забегува толку во филм ставајќи заљубени парови за аватари, свадби, рози.. Нова мода ли цепате нешто или незнам, но се повеќе и повеќе сум уверен дека го правете за внимание, односно да бидам специфичен ради пички?

Некогаш си толку емо настроен што човек на прв поглед (форумски) одма би те класифицирал како hardcore емо.
Далеку од тоа, понекогоаш те маваат такви периоди.
Друго, ти си 100 процентен нарцис, бате. :)
Srsly. Oкеј е, си се сакаш себеси, убаво е тоа нели. Самодовербата. Но лошото доаѓа кога се претерува.
Колку само се смеев кога ја стави твојата слика во најубави машки на Кајгана.
Не да ме сфатиш погрешно, демек не си убав и сл. Смешното беше што сам се фалиш.

Имаш онака, златна средина хумор. Знаеш да насмееш со нешто твое, но знаеш и да ископираш нешто.
Еве краен пример во врска со љубовта, шегата за никотинот. Направена пред 2 страни од Сусаро.
Секогаш треба да бидеш свој. Биди креативен.

Страсвен Арсенал фан си. Сочуство.
Не пратам фудбал, но знам кој каде е. :D
Дружељубив дечко си. АААА :zver: :zver: :zver: :zver:
Mи текна за Офтопик. Па ти си ЗМАЈ бе. :D:D
Oд Тетова citay си. Интересен град. Тапа сте на кантер. Све ботишта. :P
Доста јадев зелени за тебе, добар дечко си, сума сумарум. Плус, за 2 мин анализа на бидува. :p

Некој мене? Онака лошото да ми го истакне? Иако неколку века чекам од Параноик.

Фала .:smir:

Инаку немаш појма колку мрзим емовци а немој сеа ти мене хадр кор емо :sakas_ust:pos:
А за романтичар. Не дека со сила се прае туку бш тој период бев доста уфилман со тоа.
За Сусаро не знам за тоа. :nesum: Ја да ти кажем све поврзуем со женска т.е слично на тоа. И било која тема дај ми одма ќе ти напишем. п.с прати ми линк од тоа што го напишал Сусаро. Ја не читам други, не сакам ничив стил. Не читам лектире. Сам ко на сред село стил.
А за тоа дали сум нарцис. Прашај ги тија што ги знам. Никоаш у животот не сум рекол дека сум убав, тоа беше само заебанција што ја стаев сликата :)

Инаку доста ја ломотим фала ти на анализава, супер беше се на се. А за кантер дој у те па ќе видимо кој е појак :P хаха

wot
*spoilers*

parental_advisory_explicit_content%20BIG.gif

дојде време за wot
вот брате се мразиш?се разбира дека се мразиш после толку јадење гомна и дробење дека треба да бидеш доброто момче а ти што правиш ги ребраш нашиве послаби кајганџии уф нехристијански нели ,едноставно не можеш да се воздржиш да не ги убиеш у поим.

Садистичко копиле хех

Ама знаеш што велат ако си с тогаш си и м.....
Папучарче мало ,овде се правиш јебо со твојот сарказам тука а женска ти те тркала како сака и се лигавиш на неа .
Не знам како функционираш во дисфункционална врска .

Си во некое шкарт школо,слаб ученик не ради тоа што си глуп туку ради мрза и ред други лајнарии кои не ретко некој со твоја интелегенција и темперамент ги доживува не ретко постарава генерација посебно твоите ти мрчат за школо те нервира тоа нели кај пичкана твоја па и они....

Не си авторитет но си оној вториот јас што викам ,главен си во случај ако сите останати се поглупи од тебе препоставувам си имал можност да ги командаш сите и дупиш во исто време (сврши ли барем на тоа?)

Кога ќе се појави некој кој е авторитет ти се тргаш и завземаш неговата страна (second in comand)и се разбира седиш удобно на столчето и буцкаш

Што донекаде си конформист ....
љубави ти си ѓубре да не се лажеме и тоа шармантно ѓубре не си лупај главата ради тоа што маструбираш овде и ебеш некои помалце интелегентни (те теши нели? тој факт дека има некои кои се поглупи од тебе)едноставно еби ги ебате такви се луѓето ти ги ебеш ги правиш будали и те сакаат ради тоа .
Што друго уф

магичен збор :игри,едноставно сакаш игри без оглед дали се mindfucks или кантер
Важно да се игри без оглед кој ќе настрада (ебати садо-мазохистот)и што ќе настрада

Несериозен си и затоа уствари и успехот во школо ти страда
Педерче едно немој уште еднаш у мој стајл да си правел анализа ќе те убијам (copyright marsovka)
совет :не мисли му многу кога некои будали едноставно се нудат да бидат ебени еби ги ебате тоа ќе биде взаемно задоволство земај се што ти се нуди и повеќе не морализирај многу и да учи надоградувај се пошто си гомце никакво и курот те боли во моментов колку те исплукав и да знаеш ќе те биде (под услов ако учиш)

толку од мене поздрав
П.с вот си го пишал зошто е звучно и те мрзи ептен да пишуваш плус си болен за пажња
плус тајтлн ти пука од сарказам ги сваќаш нешатат ама одбиваш тоа да го признаеш бидејќи светот само по себе заедно со човештвото е премнгу тажен и сјебано нели ?

wot
*spoilers*

parental_advisory_explicit_content%20BIG.gif

дојде време за wot
вот брате се мразиш?се разбира дека се мразиш после толку јадење гомна и дробење дека треба да бидеш доброто момче а ти што правиш ги ребраш нашиве послаби кајганџии уф нехристијански нели ,едноставно не можеш да се воздржиш да не ги убиеш у поим.

Садистичко копиле хех

Ама знаеш што велат ако си с тогаш си и м.....
Папучарче мало ,овде се правиш јебо со твојот сарказам тука а женска ти те тркала како сака и се лигавиш на неа .
Не знам како функционираш во дисфункционална врска .

Си во некое шкарт школо,слаб ученик не ради тоа што си глуп туку ради мрза и ред други лајнарии кои не ретко некој со твоја интелегенција и темперамент ги доживува не ретко постарава генерација посебно твоите ти мрчат за школо те нервира тоа нели кај пичкана твоја па и они....

Не си авторитет но си оној вториот јас што викам ,главен си во случај ако сите останати се поглупи од тебе препоставувам си имал можност да ги командаш сите и дупиш во исто време (сврши ли барем на тоа?)

Кога ќе се појави некој кој е авторитет ти се тргаш и завземаш неговата страна (second in comand)и се разбира седиш удобно на столчето и буцкаш

Што донекаде си конформист ....
љубави ти си ѓубре да не се лажеме и тоа шармантно ѓубре не си лупај главата ради тоа што маструбираш овде и ебеш некои помалце интелегентни (те теши нели? тој факт дека има некои кои се поглупи од тебе)едноставно еби ги ебате такви се луѓето ти ги ебеш ги правиш будали и те сакаат ради тоа .
Што друго уф

магичен збор :игри,едноставно сакаш игри без оглед дали се mindfucks или кантер
Важно да се игри без оглед кој ќе настрада (ебати садо-мазохистот)и што ќе настрада

Несериозен си и затоа уствари и успехот во школо ти страда
Педерче едно немој уште еднаш у мој стајл да си правел анализа ќе те убијам (copyright marsovka)
совет :не мисли му многу кога некои будали едноставно се нудат да бидат ебени еби ги ебате тоа ќе биде взаемно задоволство земај се што ти се нуди и повеќе не морализирај многу и да учи надоградувај се пошто си гомце никакво и курот те боли во моментов колку те исплукав и да знаеш ќе те биде (под услов ако учиш)

толку од мене поздрав
П.с вот си го пишал зошто е звучно и те мрзи ептен да пишуваш плус си болен за пажња
плус тајтлн ти пука од сарказам ги сваќаш нешатат ама одбиваш тоа да го признаеш бидејќи светот само по себе заедно со човештвото е премнгу тажен и сјебано нели ?

Океј, не е јавно навредување или слично срање. Со моја дозвола е.
Ооо имам толку да учам, кај ли беше скриена. :D
Само едно згреши, мразам копирање. Не те копирав оти едвај те забележував, а кога ќе те сретнав те скокав ради непрегледност.
За зевс анализата те искористив марсовка стајл како синоним за суровост.
Друго за анализата се разбравме преку емесен. :D
Love.

Океј, не е јавно навредување или слично срање. Со моја дозвола е.
Ооо имам толку да учам, кај ли беше скриена. :D
Само едно згреши, мразам копирање. Не те копирав оти едвај те забележував, а кога ќе те сретнав те скокав ради непрегледност.
За зевс анализата те искористив марсовка стајл како синоним за суровост.
Друго за анализата се разбравме преку емесен. :D
Love.
И тука ќе завршиме, нели? :)

Во смисол, без понатамошни убедувања или навреди.
За се подетално, консултирајте си се преку мсн/приватни пораки/на кафе итн:smir:

Ајте бе удрите една анализа на мене, 5 напрајв досега...:smir:

FANTOM

Окрит модерејта.
Како е можно определен кон фудбалски клуб, симпатизер, да биде модератор на фудбал?
Врски бате? Но земајќи го во предвид времетраењето на извршување на модераторската функција, професионалност на нивоу?
Whateva. Фудбал пратам само важни утакмици, а во твоето катче ич не стапнувам ради општествената некултура. СЕЉАЦИ пно а? (карактерно, не се враѓајте, читатели)
Фантомов имаше ник како од регистрациски таблички. :) _Oh додаток. Не дека сега прави разлика. Естетиката си е иста.
Него, шо правеш ти во 12 на Нова Година на мадафакин форум ??? Ех. :)
Бате, на почетокот ме иритираше. Мислев некое уфилмано детенце, кое ако е во кајгана администрацијата, мисли дека го фатил Господ за јајца.
Кога почнав да те забележувам низ другите, општи, теми.. забележив одлична смисла за хумор.
Шо ѕверови се родија во тоа Охридов. ЗМАЈОВИ.
Препознатливо за тебе е што секаде го импрегрираш твојот дијалект. Секогаш на охдридски, безразлика време, тема, место.

Лидер на kajgana ugliest ppl. Хаха, понекогаш насекаде го потиш колку си грд.
Глупости. Сите сме грди, one way or another.
KISS. (точка, не пишам повеќе)
ЉУБОВ.. човек неможе правилно да те перципира. Дали има некоја во твојот живот, или само Лампард.
Знаеш да се отвориш кон љубов и ебење темата. Добро е, човек си.
Малку од повеќе е површна, но имаме различен афинитет кон одредени области.
Многу ретко наидувам на твој пост. Ќе биде друга во иднина, кога ќе знам повеќе. :smir:

-----

Ох ох, зеленото суштество. :drk::drk::drk:

Да почнеме онака детско и шаблонски.
Никот. Нешто во стил како демек си од друга планета, дека си предобра за овој многуедноставен свет? Златна, секојгаш има некој над тебе. СЕКОГАШ. Што е тука е. Неможеш да одречеш.
Тајтлот, демек си хардкор. Не ме допирај да не зажалиш, форумски недопирлива. Развиена интелигенција способна на билокој начин да му го спуште на секого. ЛЕЈМ. Тоа пали кај играчница клапата, Tinna, Minna i PokerFace.
Оh well, да не те величам, но точно до некаде. Го имаш сарказмот, иронијата, додуша малце морбидност и женска верзија од Bada!
Oсобините погоре се плод на растроена личност. Океј, неред си, цела, општо, да.
Си била повредувана. Физички/психички/whatever. Но КОЈ НЕ? Сите имаме проблеми, не си толку специална и не треба да добиваш никаков посебен третман од другите, што всушност и не добиваш, па затоа исфрустрирано тормозиш слични како самата тебе. Само послаби, почетници.
Им го приредуваш срањето низ која ти си се влечкала. POINTLESS. Секој учи од своите грешки. Додуша, и да нема грешки секој си учи на свој начин.

Твоето прекусила користење на секс термините го класифицирам под комплекс.
На моето прашање дали си нимфоманка, одговори негативно. Деградирачка форма да омалажуваш некој? Држи вода. Па јас бев, расипаното копиле.
Секогаш очекуваш најмногу што можат да дадат од луѓето. FAIL.
Кој се замара бе марсовке. Никој ма, никој. Сите си цепаат свој филм, не погледнувајќи лево, иако со 230 вози шлепер кој ќе ги удри јако. Тоа е општата глупавост која владеее. Па се плашат од ебан свински грип, ебаве амебите.
Пристапот ти е ебачки. Психички можеш да скршеш некој во рок од 13.4 секунди.
Ако соговорникот издржи, не подлегне на повредите, гледаш во него како просперентна личност. Радо би филозофирала за животните вредности, со некој навидум постабилен од обилните смртници.

Се преценуваш, очигледно. Малку забележително, но присуството е тука.
Не би легнала мускулест тип, доколку е глуп. Ќе те контрам многу.
Во полза ти е тоа. Ем жежок секс, ем лесно манипулативна личност. Лесен плен за твојата пајакова мрежа. YOU GO GIRL !!
Нарцис си.
Иако знаеш некои општопознати факти, настојуваш да ги негираш со цел некој друг убаво да ги потенцира. Си била разлигавено шмизле, порасна.. проблеми еден тон, животот ти приредува ураган. Преживуваш. Созреваш до степен нешто повеќе од обично. Стануваш сурова кучка.
Шмизлата во тебе уште постои, иако во мали мери. Тоа е. Што сакаш да кажам?
М? м? м? ОКЕЈ. Убава си. СТВАРНО :D Te мислев, океј не зелено девојче, но повлечено во себе девојче, без икакви сили да се спротиви на ебано суровата реалност, која наоѓа утеха на некој си рандом форум, потејќи го за моралните вредности.
Фала Богу грешка ! :)
Не летај сеа дека те правам ЗМАЈ, особините кои ги поседуваш не се ништо добро.
Туку се пронајдов малце во твојот карактер. За Марсовка.
Генг бенг.

Ако ме блокира на мсн, одма обратно! :back:

Педерки и педери се прајте...кој ќе ми праи анализа две зелени добиа....:nesum:

FANTOM

Окрит модерејта.
Како е можно определен кон фудбалски клуб, симпатизер, да биде модератор на фудбал?
Врски бате? Но земајќи го во предвид времетраењето на извршување на модераторската функција, професионалност на нивоу?
Whateva. Фудбал пратам само важни утакмици, а во твоето катче ич не стапнувам ради општествената некултура. СЕЉАЦИ пно а? (карактерно, не се враѓајте, читатели)
Фантомов имаше ник како од регистрациски таблички. :) _Oh додаток. Не дека сега прави разлика. Естетиката си е иста.
Него, шо правеш ти во 12 на Нова Година на мадафакин форум ??? Ех. :)
Бате, на почетокот ме иритираше. Мислев некое уфилмано детенце, кое ако е во кајгана администрацијата, мисли дека го фатил Господ за јајца.
Кога почнав да те забележувам низ другите, општи, теми.. забележив одлична смисла за хумор.
Шо ѕверови се родија во тоа Охридов. ЗМАЈОВИ.
Препознатливо за тебе е што секаде го импрегрираш твојот дијалект. Секогаш на охдридски, безразлика време, тема, место.

Лидер на kajgana ugliest ppl. Хаха, понекогаш насекаде го потиш колку си грд.
Глупости. Сите сме грди, one way or another.
KISS. (точка, не пишам повеќе)
ЉУБОВ.. човек неможе правилно да те перципира. Дали има некоја во твојот живот, или само Лампард.
Знаеш да се отвориш кон љубов и ебење темата. Добро е, човек си.
Малку од повеќе е површна, но имаме различен афинитет кон одредени области.
Многу ретко наидувам на твој пост. Ќе биде друга во иднина, кога ќе знам повеќе. :smir:

-----

Ох ох, зеленото суштество. :drk::drk::drk:

Да почнеме онака детско и шаблонски.
Никот. Нешто во стил како демек си од друга планета, дека си предобра за овој многуедноставен свет? Златна, секојгаш има некој над тебе. СЕКОГАШ. Што е тука е. Неможеш да одречеш.
Тајтлот, демек си хардкор. Не ме допирај да не зажалиш, форумски недопирлива. Развиена интелигенција способна на билокој начин да му го спуште на секого. ЛЕЈМ. Тоа пали кај играчница клапата, Tinna, Minna i PokerFace.
Оh well, да не те величам, но точно до некаде. Го имаш сарказмот, иронијата, додуша малце морбидност и женска верзија од Bada!
Oсобините погоре се плод на растроена личност. Океј, неред си, цела, општо, да.
Си била повредувана. Физички/психички/whatever. Но КОЈ НЕ? Сите имаме проблеми, не си толку специална и не треба да добиваш никаков посебен третман од другите, што всушност и не добиваш, па затоа исфрустрирано тормозиш слични како самата тебе. Само послаби, почетници.
Им го приредуваш срањето низ која ти си се влечкала. POINTLESS. Секој учи од своите грешки. Додуша, и да нема грешки секој си учи на свој начин.

Твоето прекусила користење на секс термините го класифицирам под комплекс.
На моето прашање дали си нимфоманка, одговори негативно. Деградирачка форма да омалажуваш некој? Држи вода. Па јас бев, расипаното копиле.
Секогаш очекуваш најмногу што можат да дадат од луѓето. FAIL.
Кој се замара бе марсовке. Никој ма, никој. Сите си цепаат свој филм, не погледнувајќи лево, иако со 230 вози шлепер кој ќе ги удри јако. Тоа е општата глупавост која владеее. Па се плашат од ебан свински грип, ебаве амебите.
Пристапот ти е ебачки. Психички можеш да скршеш некој во рок од 13.4 секунди.
Ако соговорникот издржи, не подлегне на повредите, гледаш во него како просперентна личност. Радо би филозофирала за животните вредности, со некој навидум постабилен од обилните смртници.

Се преценуваш, очигледно. Малку забележително, но присуството е тука.
Не би легнала мускулест тип, доколку е глуп. Ќе те контрам многу.
Во полза ти е тоа. Ем жежок секс, ем лесно манипулативна личност. Лесен плен за твојата пајакова мрежа. YOU GO GIRL !!
Нарцис си.
Иако знаеш некои општопознати факти, настојуваш да ги негираш со цел некој друг убаво да ги потенцира. Си била разлигавено шмизле, порасна.. проблеми еден тон, животот ти приредува ураган. Преживуваш. Созреваш до степен нешто повеќе од обично. Стануваш сурова кучка.
Шмизлата во тебе уште постои, иако во мали мери. Тоа е. Што сакаш да кажам?
М? м? м? ОКЕЈ. Убава си. СТВАРНО :D Te мислев, океј не зелено девојче, но повлечено во себе девојче, без икакви сили да се спротиви на ебано суровата реалност, која наоѓа утеха на некој си рандом форум, потејќи го за моралните вредности.
Фала Богу грешка ! :)
Не летај сеа дека те правам ЗМАЈ, особините кои ги поседуваш не се ништо добро.
Туку се пронајдов малце во твојот карактер. За Марсовка.
Генг бенг.

Ако ме блокира на мсн, одма обратно! :back:
jas те харесвам

Иначе една корекција никад не сум била шмизл освен еден период во втора (ме префати)
не толку убаво детство имав:toe:
мора човек да си поигра со децата и да се теши дека не е толку патетичен да бидам искрена

Ас искам анализа. Марсовка СТОП :smir: . Нека трепка.

Ако не се јави некој друг добар волец ќе ти направам јас, ал со мало задоцнување поради обврски. :)
И сакам фид бек.

Склучен договор (со задршка заради условот што го кажа) :smir:

Ас искам анализа. Марсовка СТОП :smir: . Нека трепка.
Здраво_воки:zlo:
Ас Че те анализира до утре најдоцна..
Барав до сеа ама те неам анализирано..
Иф ју вант офффкорс..

А темава се претвори марсовка против сите или јас лошо читам?
Кој прв ќе се повлече тик так тик так.

А темава се претвори марсовка против сите или јас лошо читам?
Кој прв ќе се повлече тик так тик так.
:)
Марсовка ни е Др. Хаус на темава.
Thumbs up:pipi:

Него, само да ти најавам, денес или утре најкасно, добиваш една анализа од мене:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom