devojka111
i'm real
- Член од
- 28 декември 2008
- Мислења
- 1.937
- Поени од реакции
- 148
ArhangelOFDeath
[FONT="]Ова е човек со цврст став, од кој и да го убиеш не остапува и никој не може да го убеди во спротивното (ова посебно се однесува на неговите ставови во однос на неговата музика- МЕТАЛ и неговата антимузика РАП, ако сте рапери бегајте подалеку хехе, нема да можете да излезете со него) Исто така е многу директен или како би рекла мајка ми- Што на ум то на друм, т.е ако мисли нешто веднаш го кажува без оглед дали ќе го повреди другиот или не. Е сето ова го прави доста искрен и природен, т.е не глуми лудило како некои па да сака да фасцинира, туку е она што е и точка. Тоа најмногу ми се допаѓа кај него- ИСКРЕНОСТА и СПОНТАНОСТА.
На почетокот кога рошкав по неговите одговори не можев да најдам ништо конкретно за него бидејќи беше или во Играчница или во Метал, но гледам во последно време шара и по други теми, па да се надеваме дека ќе откриеме повеќе за него како особа- совет оди некогаш и чкртни нешто во ЉУБОВ И СЕКС и ФИЛОЗОФИЈА.
Во секој случај дечково многу повеќе сака да ги анализира другите ( судејќи според неговите психоанализи што ги има направено за другите членови) и морам да признам дека тоа го прави многу добро, отколку да пишува нешто поинтимно за себе, па ние да дознаеме повеќе за него отколку да му удриме етикета само како Металец.

Сепак ми остави впечаток на интересен човек, кој секогаш од рака може да извади некоја шега и спремен секому да му подаде рака (освен на раперите:pos2

Мило ми беше, поздрав до тебе и Прилеп:helou:[/FONT]