Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
A koj ќе ми направи мене?????????????????????????
енибади??????????????????

[zEUs];2271412 напиша:
Раперче ака Зима :)

Човек во сенка :toe:

Цел живот живи се сенка... т.е во сенка на својот постар брат (кој инаку му е и идол) , и се бори да биде подобар од него (кој мислим дека е доста подобар)

Дете со темперамент т.е не знае да се изнервира често ама кој ќе се изнервира поарно да не бидете во близина :vozbud:

Голем заводник... занае да шмекне доста женски ама неговиот чудет темперамент кој никој не може да го објасни прави да небиде толкав заводник каков што навистина е :/

Музика... не ми се свиѓа стилот кој го слуша... некој си постар рап ама од време на време знае да слушне и некоја добра рок балада :) (рапот можда пак доаѓа од својот брат кој мислим дека и тој слушал тоа на времето :) )

Хоби... играње кошарка (во кој е доста појак од мене :toe:) неговата најголема предност во кошарката не е во висината, дриблингот или брзината туку во должината на неговите раце :pos: а и има добри рефлекси а и игра со памет и знае кде да се постави (љубовта кон кошарката мислим дека доаѓа од својот постар брат кој исто така е доабр во тоа... и нели му е идол и сака да биде ко него) , освен кошарка доста добар е и во фудбалот ...можда и најдобар во своето друштво (а од мене тоа не знам xD , добро бе подоабр е :) ) , неприкосновен во одбраната а и најпасен во нападот, а пак и знае доста добро да знае и да направи нeкој пантерски одбрани...играч што може да игра на сите позиции ама пак највеќе му лежи одбраната кој е како Кордоба :) (љубовта кон фудбалот, му е повеќе наметната од тоа што повеќето другари го викаа да игра со нив, а и не игра со толку жар како што игра и кошарка :) )

Сака дружење, излагање (најомилено место за излагање му е ,,градинка,, во кое место се чуствува како најсигурен т.е како дома (па и на 50метра од домот му е :) ) , таму му са личностите што му са најдраги, со кој се чуствува најсигурно и затоа никат не би можел да престане да иде таму :) )

Дружељубиво дете не сум слушнал од негова уста лош збор за било кого, а знае пак знае да направи шега на туѓа сметка ама во одредена мера, а пак не заборава и да се нашали на своја сметка :) , знак за дружељубивост е тоа што почесто седи у играчница и знае да обедини луѓе :) , а и не е тип кој е опседнат со нешто како на пр не му е важно колку има мислења или репутација туку му е важно колку љуѓето навистина ќе го ценат и ќе ја видат неговата добрина.

Заклучот ... личност со кој во секој момент може да напраете моабет, човек кој не знае да оговара, и не знае дека постојат лоши зборови... човек во сенка на својот брат но излага од тоа во последно време бидејќи не е толку мн поврзан со околина колку што е братму (околината е лоша :nesum:) , се знае со цел град ама никат не ги забраа своите најдобри другари за кој дава све (живот ако треба :) ) се има мн пута тепано за нив а и што уште не, ама пак и тија за него :) , да не забраев и женкар и нема женско у те кое не го знае :)

п.с Зима браат се надевам дека си задоволен со ова, не е нешто јако ама се обидов а и немој по батине ако не ти се свиѓа :pos: , a и има доста други работе да кажуем за тебе, ама ич у моментов не ми текињаа па можда за некое време пак ќе те анализирам :helou:

A и следни за анализа се магде и биг кис ...:pipi:
Многу грешке имаш овде...батине добиаш.
But it's the thought that counts. Еве ги зеленило од мене. И фала шо им кажа на људиве за мојот атлетски и спортски дух. :)

Jaс ти прам тебе обавезно.Ама ќе почекаш малце зш ќе ја прам гооолема:smir:

Договорено. Чекам анализа од Кики :):) и по 3 пат извини за тоа не се сетив.

Биг Кис

Зависник :wink:

Голем зависник ...од бакнежи, гушкање и љубов. ( личност која не би издржала долго време без врска)

Голем заводник ...:pipi:

Исповедник голем ...секојдневмо пишува во ,,драга кајгана,, ...нема доволно храброст да каже некој работи во живо и затоа тука и е полесно, или пак нешто сосем друга е причината. (ја мислим дека причина можеби е тоа што нема вистински пријател, можеби има доста пријатели ама пак нема некој вистински на кој може да му каже многу интимни работи)

Според мене не толку тешка девојка за освојување, малце зелена девојка која сака забава и авантуре кое пак може да и го даде скоро секое машко .

Хоби ...освен бакнување сака зима и зимски спортоој особено сноубординг (значи е човек без стравоој и човек од акција и анватуриста), сака и јавање (само енз нам на што сака највише да јава :pos: )

Mузика... сака баладе бидејќи скоро цел живот е заљубена. (на заљубена личност и е секоаш розово, ама пак знае и некоаш да биде црно кога партнерот ќе ја исфустрира)

Вид на жена...,,Сексуален предатор
Секој маж барем еднаш во животот би морал да биде со ваква жена. Таа ги сака мажите, го сака и сексот и околу тоа не прави никакви драми. Ужива во телесната љубов и не глуми срамежливка, па поради тоа многу други жени не ја сакаат и во неа гледаат силна конкуренција. Затоа, мажите ја обожаваат:wink: ,,

п.с Се надевам дека си задоволна од ова :) , а за саат време и Ангелофдет ќе има анализа :)

Еве напраив 500+ постови. Добивам анализа или?:tv:

Ангелофдет

Другарче :helou:

Со сите на форумов е добар (освен со раперите) ...не се кара со никого (освен со раперите) ...никого не мрзи (освен раперите)

Само рапери мрзи и тоа доаѓа од самата музика што ја слуша која му наметнала дека треба да ги мрази нив, не дека тој навистина ги мрази туку мора

Mузика... строго метал (го поштуем дека има свој стил и не остапуе од него) [не знам како му е наметнат овја стил, од околината, фамилијата, брат/сестра ама пак што е најсигурно тоа му е во крФта …:wink:

Хоби... нема некое нагласено хоби освен слушање на музика, антиспортиста по пророда, па металец не може да биде спортиста...

Во главно супер детенце, другарче што не мора туку мора да го имате... супер за разговор, комуникативен, малце е заљубен у некого (нема да откривам во кого) , има доабр карактер (карактерот можда доаѓа и со музиката, сите металци се доста дружељубиве не прават дискриминација, можда што пие и пуши му се лоши особини ама пак кој не го право тоа на денешницава :kesa: )

Не те знам многу па да пишуем уште, а и да ти се заблагодарим ти што ми направи анализа :)

П.с се ова е моја психоанализа (во која сум мн лош) и не мора да значи дека е точно :pipi:

(поради оправдани причини [правење психоанализа на мојот најдобар другар миланез`] нема да бидам во можност да правам во рок од една недела др психоанализи...со љубов Зеус )

Raziel, (d)ada, megde? Demek mi vetivte? Или сакате на кирилица да ви пишам?
Ми го утна името и сакаш анализа да ти напраам?!!?

Па ќе ти напраам,не мора одма сузите да ги извадиш ееее.
Ај деновиве..ама колку шо знам и јас тебе ти побарав..

[zEUs];2272870 напиша:
Ангелофдет

Другарче :helou:

Со сите на форумов е добар (освен со раперите) ...не се кара со никого (освен со раперите) ...никого не мрзи (освен раперите)

Само рапери мрзи и тоа доаѓа од самата музика што ја слуша која му наметнала дека треба да ги мрази нив, не дека тој навистина ги мрази туку мора

Mузика... строго метал (го поштуем дека има свој стил и не остапуе од него) [не знам како му е наметнат овја стил, од околината, фамилијата, брат/сестра ама пак што е најсигурно тоа му е во крФта …:wink:

Хоби... нема некое нагласено хоби освен слушање на музика, антиспортиста по пророда, па металец не може да биде спортиста...

Во главно супер детенце, другарче што не мора туку мора да го имате... супер за разговор, комуникативен, малце е заљубен у некого (нема да откривам во кого) , има доабр карактер (карактерот можда доаѓа и со музиката, сите металци се доста дружељубиве не прават дискриминација, можда што пие и пуши му се лоши особини ама пак кој не го право тоа на денешницава :kesa: )

Не те знам многу па да пишуем уште, а и да ти се заблагодарим ти што ми направи анализа :)

П.с се ова е моја психоанализа (во која сум мн лош) и не мора да значи дека е точно :pipi:

(поради оправдани причини [правење психоанализа на мојот најдобар другар миланез`] нема да бидам во можност да правам во рок од една недела др психоанализи...со љубов Зеус )
Kako бе анти спортиста бе играм прва постава лево крило кошарка за гимназија Прилеп бе. Другарче главни особини не си пишал али ајде добра е инаку си погодил што си пишал....
Само не мразам рапери туку они мене ме мразат пошо сум идиот кон нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom