- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Некој/а мене ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jaс можи да ти направам?:smir:Некој/а мене ?
Ах љубов тука сакаш партнер не некој слабак или Господар туку партнер ,значи рамен на тебе ни под тебе ни над тебе,во основа не сакаш фолирање,сакаш искреност до даска,без оглед колу тоа може да боли.ada напиша:Од арогантни, егоцентрични, пресамоуверени мочковци, на кои не им чује за туѓите чувства ми се гади. Ми се гади и од безкарактерни, сервилни лиглиња, кои се потценуваат себе си пред другите, и кои породаваат "јас сум многу фин" фазони.
Автодеструктивни типови исто не ми се избор. Поштувам машки со здрав смисол за хумор,со две-три прочитани книги кои знаат да дадат и примат емоции, па сеа дали се пијанчат или пијат само сокче од морковче, имаат десетки на факс или ни средно не завршиле, или па слушаат поп, а не метал, ама ич не ми е битно.
Битно ми е само да знам дека сум сакана, и да ме стимулира интелектуално.
А оние "фатални" дечки со бунтовност у стилу Џејмс Дин и слични, не ми се најпривлечни. Некако стално мислам дека таков нема обзир баш за туѓите чувства, и по дифолт ги игнорирам.
за првото болдирано: Ae не им вервам на сите.. баш напротив некој треба да се изнамачи за да му кажам нешо..Вес
Од градинка се знајме,те знам како дишиш.
Не си многу емоционална,не плачиш многу (скоро никогаш не си заплакала), и то го поштовам кај тебе,пошо не сакам многу женски шо се лигаетСекогаш си весела,откачена,ко ке сакаш нешто интересно да кажиш брзо зборвиш и прајш една толку специфична фаца,не си свесна
На моменти те фаќет некој периоди на депресија, и најмала ситница можит да те изнервират до крај,па да си им лута на сите. Во тие периоди чоек морат со клешти да ти ги ваѓат зборојте од уста и да размислуват како тебе,за да те сфатит за шо си лута и на кого
. Многу им вервиш на лугево,во некој ситуации то е добро,ама мислам дека не мораш кон сите да имаш доверба голема. Обично не кажвиш отворено шо ти сметат,ако некој почнит разговор за то,ќе се вмешаш,ама никогаш не би почнала ти прва.
Во врска со пријателството,имаш одредени личности околу тебе ( вклучувајќи ме и мене) на кој секогаш можиш да се потприш и знајш дека ќе се тука секогаш за тебе. Ако другите имет проблеми,ти си секогаш тука да ги утешиш, и секогаш даваш искрени совети,кој шо секогаш почвет вака:
-Чоек,јас мислам дека....))
Би убила за пријателите.
Имаш брат,кој понекогаш го мразиш од дното на душата ( чак и од потака ),често се тепате и карате,ретко се мирите![]()
Во врска со љубовта....хм. Искрено сакаш,ама секогаш се заљубвиш во погрешни љуге. Многупати те повредиле,ама кај тебе важит она : Она што нема да ме убие,ќе ме направи посилна. Ама кој чекат,ќе дочекатСпремна си да опростиш се ако сакаш,чак мислам и неверство.
Тебе те интересират модава,можиш слободно на моден дизајн да се запишиш. Исто мислам дека работа во банка би ти одговарала,иако не знајш многу да раководиш со пари![]()
Мразиш болници,посебно охридскава,заради x-причини,знајме кој. Доктор не би станала ни со пиштол да те терет.
Ии то е то,ако имам нешто испуштено,слободно дополни си,или ако имам нешто згрешено,исправи ме.
(Извините шо пишев на дијалект,ама морав)