Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вес
Од градинка се знајме,те знам како дишиш.
Не си многу емоционална,не плачиш многу (скоро никогаш не си заплакала), и то го поштовам кај тебе,пошо не сакам многу женски шо се лигает :) Секогаш си весела,откачена,ко ке сакаш нешто интересно да кажиш брзо зборвиш и прајш една толку специфична фаца,не си свесна :pos: На моменти те фаќет некој периоди на депресија, и најмала ситница можит да те изнервират до крај,па да си им лута на сите. Во тие периоди чоек морат со клешти да ти ги ваѓат зборојте од уста и да размислуват како тебе,за да те сфатит за шо си лута и на кого :). Многу им вервиш на лугево,во некој ситуации то е добро,ама мислам дека не мораш кон сите да имаш доверба голема. Обично не кажвиш отворено шо ти сметат,ако некој почнит разговор за то,ќе се вмешаш,ама никогаш не би почнала ти прва.
Во врска со пријателството,имаш одредени личности околу тебе ( вклучувајќи ме и мене :icon_lol: ) на кој секогаш можиш да се потприш и знајш дека ќе се тука секогаш за тебе. Ако другите имет проблеми,ти си секогаш тука да ги утешиш, и секогаш даваш искрени совети,кој шо секогаш почвет вака:
-Чоек,јас мислам дека.... (:))
Би убила за пријателите.
Имаш брат,кој понекогаш го мразиш од дното на душата ( чак и од потака ),често се тепате и карате,ретко се мирите :icon_lol:
Во врска со љубовта....хм. Искрено сакаш,ама секогаш се заљубвиш во погрешни љуге. Многупати те повредиле,ама кај тебе важит она : Она што нема да ме убие,ќе ме направи посилна. Ама кој чекат,ќе дочекат :) Спремна си да опростиш се ако сакаш,чак мислам и неверство.
Тебе те интересират модава,можиш слободно на моден дизајн да се запишиш. Исто мислам дека работа во банка би ти одговарала,иако не знајш многу да раководиш со пари :pos:
Мразиш болници,посебно охридскава,заради x-причини :) ,знајме кој. Доктор не би станала ни со пиштол да те терет.
Ии то е то,ако имам нешто испуштено,слободно дополни си,или ако имам нешто згрешено,исправи ме.

(Извините шо пишев на дијалект,ама морав :) )

Ada

Е па ада еве ја анализата:

Поголем дел од постовите кои ги добив од статистка ти се во Политика,па и од таму ќе почнам
Ти веруваш дека нешто ќе се смени и дека ти можеш да помогнеш да се смени со тоа што ќе промовираш конзерватизам,традиција.Дека тоа е најдобрата опција барем за тебе,во политика си цинична не ретко саркастична и касапски расположена едноставно уживаш да искасапиш некој јавно со факти.Но не ретко и тебе те касапат,најверојатно поради твојата прикриена верба дека се ќе се смени со овдешнава влада која е најблиска со твоите уверувања.
Потоа се залагаш за зачувување на индетитетот и јазикот ,едноставно веруваш дека без национален индетитет си ништо.Нешто ми вели дека длабоко во себе поради неможноста да се соочиш со себе си или некоја постапка или не знам што ти го превземаш индетитетот на горда Македонка и христијанка.Тоа не си ти правата барем според мене
Еднашка чув на тв:Ние нафрламе кожи на себе поради неможноста да се нурнеме длабоко во себе и пронајдеме нашата вистинска кожа,која може да направи да се осеќаме лошо,но и да засветкаме во темнината.
ada напиша:
Од арогантни, егоцентрични, пресамоуверени мочковци, на кои не им чује за туѓите чувства ми се гади. Ми се гади и од безкарактерни, сервилни лиглиња, кои се потценуваат себе си пред другите, и кои породаваат "јас сум многу фин" фазони.
Автодеструктивни типови исто не ми се избор. Поштувам машки со здрав смисол за хумор,со две-три прочитани книги кои знаат да дадат и примат емоции, па сеа дали се пијанчат или пијат само сокче од морковче, имаат десетки на факс или ни средно не завршиле, или па слушаат поп, а не метал, ама ич не ми е битно.
Битно ми е само да знам дека сум сакана, и да ме стимулира интелектуално.
А оние "фатални" дечки со бунтовност у стилу Џејмс Дин и слични, не ми се најпривлечни. Некако стално мислам дека таков нема обзир баш за туѓите чувства, и по дифолт ги игнорирам.
Ах љубов тука сакаш партнер не некој слабак или Господар туку партнер ,значи рамен на тебе ни под тебе ни над тебе,во основа не сакаш фолирање,сакаш искреност до даска,без оглед колу тоа може да боли.
Во останатите подфоруми си реална ,искрена и спрема себе и спрема другите(само како им го плескаш у фаца тоа е нешто невидено,едноставно си без милост).Погледот на светот па тоа е барем до сега за мене мистерија ,но ипак еден дел знам,дали работите во овој свет се подобри или полоши ти ги гледаш како релативна работа,според тебе секад светот бил заебан
Инаку во филозофија и на некои неполитички теми,твоите постови го тераат човека да се запраша и убаво да размисли.
О да не поднесуваш глупости,и треш едноставно те тера да паднеш у депресија.Иако не ги толерираш глупостите.

Сеа еве ти ја сметката:тоа ќе ве чини една анализа оооо пресвета модераторке со голема понизност и скромност овој дојденец од марс ја бара лично од вас направена.
Се надевам дека сте задоволени

П.С.Коа човек ќе те прочита на некоја тема која допира односите меѓу албанците или нешто слично ,човек едноставно сака да те љуби у хентаи стил :smir:

Ајде кој сака можи да ме анализира, еднократна понуда е ова :icon_lol:. И ако бара некој контрауслуга да си знае дека не знам да психоанализирам, ама ќе пробам друго нешто.

Вес
Од градинка се знајме,те знам како дишиш.
Не си многу емоционална,не плачиш многу (скоро никогаш не си заплакала), и то го поштовам кај тебе,пошо не сакам многу женски шо се лигает :) Секогаш си весела,откачена,ко ке сакаш нешто интересно да кажиш брзо зборвиш и прајш една толку специфична фаца,не си свесна :pos: На моменти те фаќет некој периоди на депресија, и најмала ситница можит да те изнервират до крај,па да си им лута на сите. Во тие периоди чоек морат со клешти да ти ги ваѓат зборојте од уста и да размислуват како тебе,за да те сфатит за шо си лута и на кого :). Многу им вервиш на лугево,во некој ситуации то е добро,ама мислам дека не мораш кон сите да имаш доверба голема. Обично не кажвиш отворено шо ти сметат,ако некој почнит разговор за то,ќе се вмешаш,ама никогаш не би почнала ти прва.
Во врска со пријателството,имаш одредени личности околу тебе ( вклучувајќи ме и мене :icon_lol: ) на кој секогаш можиш да се потприш и знајш дека ќе се тука секогаш за тебе. Ако другите имет проблеми,ти си секогаш тука да ги утешиш, и секогаш даваш искрени совети,кој шо секогаш почвет вака:
-Чоек,јас мислам дека.... (:))
Би убила за пријателите.
Имаш брат,кој понекогаш го мразиш од дното на душата ( чак и од потака ),често се тепате и карате,ретко се мирите :icon_lol:
Во врска со љубовта....хм. Искрено сакаш,ама секогаш се заљубвиш во погрешни љуге. Многупати те повредиле,ама кај тебе важит она : Она што нема да ме убие,ќе ме направи посилна. Ама кој чекат,ќе дочекат :) Спремна си да опростиш се ако сакаш,чак мислам и неверство.
Тебе те интересират модава,можиш слободно на моден дизајн да се запишиш. Исто мислам дека работа во банка би ти одговарала,иако не знајш многу да раководиш со пари :pos:
Мразиш болници,посебно охридскава,заради x-причини :) ,знајме кој. Доктор не би станала ни со пиштол да те терет.
Ии то е то,ако имам нешто испуштено,слободно дополни си,или ако имам нешто згрешено,исправи ме.

(Извините шо пишев на дијалект,ама морав :) )
за првото болдирано: Ae не им вервам на сите.. баш напротив некој треба да се изнамачи за да му кажам нешо..
за второто болдирано: NO WAY!
:)

Ај за мене ако не ве мрзи :pipi:

Гего
Mислам или стварно Гего е од Струга :vozbud: (и пак со моето )Мислам дека чоеков во повеќево постови знае да е голем заебант..(неам појма како се вика ова на литературно:) ), значи сепак го доживувам како личност што сака забава и дружење..(да не речам битно е да се дружиме и љубов да си пружиме :smir: )Личност која можеби на момент нема да си сигурен да веруваш, но потака испаѓа дека е личност што навистина можеш да веруваш..
Некоја тема треба стварно да е сериозна за да ја покажи својата права внатрешност и она што вистински го мисли..
Е сега (никого не фалам :) ) ама стварно ми изгледа на многу интелегентна личност, ама збесната и мрзлива. Кога сака, може да биде она што навистина е, ама или го мрзи или поинтересно му е да си се прави на три и пол и да кулира за се и сешто.Активен е скоро во сите подфоруми, се интересира за се и сешто така да тоа е уште еден доказ за неговата заинтересиранот(ама несериозност)..
Епа ова е накратко.. пошо стварно имам недостиг на зборви со кои би те опишала поопширно...

п.с. ваљда погодив нешо

Раперче ака Зима :)

Човек во сенка :toe:

Цел живот живи се сенка... т.е во сенка на својот постар брат (кој инаку му е и идол) , и се бори да биде подобар од него (кој мислим дека е доста подобар)

Дете со темперамент т.е не знае да се изнервира често ама кој ќе се изнервира поарно да не бидете во близина :vozbud:

Голем заводник... занае да шмекне доста женски ама неговиот чудет темперамент кој никој не може да го објасни прави да небиде толкав заводник каков што навистина е :/

Музика... не ми се свиѓа стилот кој го слуша... некој си постар рап ама од време на време знае да слушне и некоја добра рок балада :) (рапот можда пак доаѓа од својот брат кој мислим дека и тој слушал тоа на времето :) )

Хоби... играње кошарка (во кој е доста појак од мене :toe:) неговата најголема предност во кошарката не е во висината, дриблингот или брзината туку во должината на неговите раце :pos: а и има добри рефлекси а и игра со памет и знае кде да се постави (љубовта кон кошарката мислим дека доаѓа од својот постар брат кој исто така е доабр во тоа... и нели му е идол и сака да биде ко него) , освен кошарка доста добар е и во фудбалот ...можда и најдобар во своето друштво (а од мене тоа не знам xD , добро бе подоабр е :) ) , неприкосновен во одбраната а и најпасен во нападот, а пак и знае доста добро да знае и да направи нeкој пантерски одбрани...играч што може да игра на сите позиции ама пак највеќе му лежи одбраната кој е како Кордоба :) (љубовта кон фудбалот, му е повеќе наметната од тоа што повеќето другари го викаа да игра со нив, а и не игра со толку жар како што игра и кошарка :) )

Сака дружење, излагање (најомилено место за излагање му е ,,градинка,, во кое место се чуствува како најсигурен т.е како дома (па и на 50метра од домот му е :) ) , таму му са личностите што му са најдраги, со кој се чуствува најсигурно и затоа никат не би можел да престане да иде таму :) )

Дружељубиво дете не сум слушнал од негова уста лош збор за било кого, а знае пак знае да направи шега на туѓа сметка ама во одредена мера, а пак не заборава и да се нашали на своја сметка :) , знак за дружељубивост е тоа што почесто седи у играчница и знае да обедини луѓе :) , а и не е тип кој е опседнат со нешто како на пр не му е важно колку има мислења или репутација туку му е важно колку љуѓето навистина ќе го ценат и ќе ја видат неговата добрина.

Заклучот ... личност со кој во секој момент може да напраете моабет, човек кој не знае да оговара, и не знае дека постојат лоши зборови... човек во сенка на својот брат но излага од тоа во последно време бидејќи не е толку мн поврзан со околина колку што е братму (околината е лоша :nesum:) , се знае со цел град ама никат не ги забраа своите најдобри другари за кој дава све (живот ако треба :) ) се има мн пута тепано за нив а и што уште не, ама пак и тија за него :) , да не забраев и женкар и нема женско у те кое не го знае :)

п.с Зима браат се надевам дека си задоволен со ова, не е нешто јако ама се обидов а и немој по батине ако не ти се свиѓа :pos: , a и има доста други работе да кажуем за тебе, ама ич у моментов не ми текињаа па можда за некое време пак ќе те анализирам :helou:

A и следни за анализа се магде и биг кис ...:pipi:

Сакаш ама ти требаат 500 постови така да рано ти е батка

Магде

Дудлач :P

Најголем женски дудлач на форумов :P ...нема на кое мушко не му издудлала :pos: ( од ова произлегува дека сака мажи и дружење, забава, авантуре, некои нови работи и слично )

Личност која е доста созреана и разговорите ги држи на ниво, и не е некое размазено девојче. Се гледа дека е образована и мисли пред да каже нешто.

Музика ... аремби и нешто нови хитчиња (сака да биде у тренд) ама пак не се разбира мн мн од музика и не се замара мн со тоа, не и е важно каква музика е тоа и од кој изведуач и сл туку важно и е да е добра песната )...а и обожава да биде Ди џеј , и ако треба ќе утепа да биде на радио :pipi: (ова може да значи неколку работи... сака да добие некој рејтинг што пушта музика и да га знаа појче, сака да се пофали кои песни ги има, или убија досада ) ...ја мислим третото е xD

Хоби... па освен дудлање не знам што има :pos: , се шалим :) ...седење на ПЦ и е хоби, не сака мн мн шетање ама пак не може мн време да биде разделена од другаркете кој мн ги сака. (личност која е зависна (во позитивна смисла) од другарките и ако не и са тија под хитно би и требал некој добар психијатар), a и исто така голем антиспортиста .

Жена... која тешко вас ако ја имате дома :pos: ( сака да држи контрола, таја да биде која ќе носи ,,фармерке,, дома , жена со карактер т.е со цврст карактер , љубовник кој лесно може да ве извара со друг :P ) , aма пак жена која мора да ја имате за пријател... секогаш спремна за разговор и за што било што ќе побара пријателот.
Магде се надевам дека нешто погодив во врска со тебе, а пак и ми беше задоволство ова да го праем . :)

п.с следни се анехелофдет и биг кис кој ќе добијат анализа до крајот на денов :)

Епа пошо зевс направи анализа на магде а исто и јас направив анализа магде нека кажи која е подобра

Дали има некој расположен за мене да направи една анализа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom