Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мој вкус и едната и другата премногу мртви...П.с.Клеопатра е, не Нефертити.Нефертити е премногу лабилна за мој вкус.:wink:
А мене може ли некој да ми направи анализа?...Мислам,не знам дали некој ме знае доволно,ама во последно време се појавуваат луге кои не ги познавам а они ме познаваат...:pos2:
Јас би сакала да го замолам ВикторГГ да ми удоволи со една анализа, ветувам дека ќе добие една за возврат и да ја подсетам Форчн дека си има неисполнет долг, ако не го исполни до дадениот рок, и праќам рекетари:smir:
Lady напиша:И јас сакам анализа од ВикторГГ
Окееееј, си играте со оган само да ви кажам....
Мери... од она што јас имам забележано во моето тефтерче зад твоето име, во кратки црти изгледа вака....
Маја (не знам зоштоама стварно го обожавам имево) ми личи на девојка која низ годините никогаш не сфатила дали сака да биде кул или да биде нерд. Односно, веројатно го поминала животот дружејќи се со пристојни интелекуалци и тотални вагабонти, па многу често знае да даде постови во стил на “ја сум идиот и гајле ми е дали изгледам така“, а уште почесто и знае да каже нешто со кое што вика “да, умно сум, ама нема потреба вие да го знаете тоа“.
Има нишка на таинственост во моите сфаќања за неа, и не можам до крај да и ги пронајдам нејзините погледи на свет, љубовни барања и ставови и кариерата.
Еве ќе нагаѓам... за првото е слободоумна, а второто е благ конзервативец, а кариерата, се` за неа!
Извини Мери што сум вака штур, ама ич не можам да те “провалам“...
Мери... од она што јас имам забележано во моето тефтерче зад твоето име, во кратки црти изгледа вака....
Маја (не знам зоштоама стварно го обожавам имево) ми личи на девојка која низ годините никогаш не сфатила дали сака да биде кул или да биде нерд. Односно, веројатно го поминала животот дружејќи се со пристојни интелекуалци и тотални вагабонти, па многу често знае да даде постови во стил на “ја сум идиот и гајле ми е дали изгледам така“, а уште почесто и знае да каже нешто со кое што вика “да, умно сум, ама нема потреба вие да го знаете тоа“.
Има нишка на таинственост во моите сфаќања за неа, и не можам до крај да и ги пронајдам нејзините погледи на свет, љубовни барања и ставови и кариерата.
Еве ќе нагаѓам... за првото е слободоумна, а второто е благ конзервативец, а кариерата, се` за неа!
Извини Мери што сум вака штур, ама ич не можам да те “провалам“...
Лејди, е девојка од соседството како што американците сакаат да викаат. Не знам од кој дел на македонија е, ама не е ни важно. Важно е дека се претопува во масата и нема ни да ја познаете ако не и дојде преку глава и почне да урла на цел глас за тоа што не и се допаѓа. А има многу работи што не и се допаѓаат па често и се слуша гласот. Не сум сигурен околу нејзиниот брачен (партнер) статус, ама мислам дека оној кој ќе биде со неа ќе биде презадоволен. Претпоставувам, дама надвор од дома, домаќинка во дневна, перверзна во спална.
Не знам до каде се оние планови за врвот на кариерата. Мислам деа го посакува Лејди, но некако како да не се труди доволно. Порадо би искочила на долга прошетка со мислите некаде отколку да седне да сработи како треба за да просперира. (Оу, за момент помислив за себе зборам)...
п.с. Не требаше да покажуваш слики во галерија, баш те замислувавме како некоја мрснокоса библиотекарка со огромни наочари.![]()