TonInter
Ужасно тешко е да анализираш човек кој е модератор во темата на the social losers и кој 80% од мислењата ги остава во таа тема,во теми за фудбал или во играчница,а сериозноста и паметот ги чува во џеб за "недај боже" ситуации.
Тони е интересна појава(виртуелна,нормално)Иако ќе звучам малце шовинистички,сепак ќе кажам дека тој е еден од оние за кој наапаниот Македонец во 2002 викал дека "сепак има и добри меѓу нив".Арно ама јас ќе ги демантирам.Не сте во право бидејќи сите кога се раѓаат преферираат пушка наместо цицка.Тони нашол компромис.Тоа дека мора да држи пушка и да прска црпки го ублажил со тоа што ја усовршил Counter Strike и таму редовно прска црпки на 8 годишни деца(фигуративно кажано,оти кантерашите ги сметам за no brainers,јебига
),попат станувајќи идол на тие чија глава ја послал на ѕидот.Значи тој е еднакво насилен како затнувачите на водовод и "шумарите",ама на еден фин начин кој никому не му штети.That makes him a good guy.
Сега контра на тоа иде фактот дека оние кои тренираат mouse micromenagment for a perfect headshot count не се баш умешни во надворешниот свет,а женскиот пол е она што лежи зад вратата која тие неможат никако да ја отворат.Затоа вежбаат редовно Counter и во WC.Исто така мора да е голем дудлач,што е сосема нормално за нежните годинки во кои се наоѓа,па тетките на форум или надвор со big boobies и ass-weight му ствараат препон-Армагедон.Сепак е малце поинаков од останатото јато лузери,па следствено на тоа можеби и балансира дечкото.
Гледа фудбал.И јас сум понекогаш виновен за тоа.Арно ама малиов е страсно фанатичен навивач на Интер,инаку при здрав памет не би го ставил Интер у ник и како MSN аватар(што патем,крајно ме нервира).Тоа фанатично навивање за мене е детска глупост.Не земаат пари за тебе,не добиваш ти ништо,ем се богати,имаат коли жени и вили кои ти никогаш нема да ги имаш.А имаат и прости сиромашни луѓе кои ги идолизираат.Зошто да бидеш дел од таа маса несреќници?Живеј за да победиш,не да чекаш тоа да го направат други.
Аватарот му е супер.Само јас никогаш не би ставил аватар на бебе,оти бебињата се лага.И Хитлер бил бебе,и Чарли Менсон бил бебе.Сите се слатки тогаш за штипкање.Финтава е дека некои од нив кога ќе пораснат знаат да штипкаат ташаци со клешта.:kesa: Тоа укажува дека Тони не ги суди работите суштински,туку само навидум и најверојатно поради ваквото однесување,некој ден ќе фати трипер или недај боже нешто полошо.
На крај,Тони сепак е обработлива површина и ако со време му се удрат неколку заушки и се тргне од глупостите во кои зацапал,неговиот потенцијал ќе дојде до израз.Малите работи во нежните години многу влијаат.Ако не испиеш доволно памет во овој период во кој си,колку и да имаш природен потенцијал,ќе се претвориш во дрвце.