Првоаприлски маскенбал - Paul Van Dyk @ Метрополис Арена - 01.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Убо беше, скокавНе рипавНе... :pos:

Епа да кажам дека Пол убао почна со сетот, па негде на средина ко забега на ел. хаус не ми се веруеше дека Пол е на сцена или некој се маскирал ко него хахах, се нацртав на шанк по пиење, па до вц и таке дур пројде... па после се опораи задњите 30-45 минс со постари тракичиња... Боо чоече али после Ван Дајк халата се испразни у најбрз можен рок, шо Цапе више немаше пред кој да пушта.

А Изгрев '07... е тоа е друг муабет, разлика Ван Дајк денес и Ван Дајк пред 4 години. Готооо у пензија може комотно да си иде, и да си праи по дома ел. хаус за душа.

--- надополнето ---

ќе може ли некој да ги напиши сите сајтови каде можиме да најдиме слики од вчерашната журка поточно од кои се страници сликаја како урбантиме и слично

urbantime.com.mk
clubbersguide.mk
kadevecer.com.mk - ваљда

читам коментари и баш ми е мило што не отидов... а не отидов ептен поради онаа журка на дејвид гета на која начукаа мн повеке од што собира метрополис и цркнавме... башка тапа народ почна да оди по саем... затоа сеа си поштуем само журчиња у колосеум без многу гужви со добро озвучување и осветлување ( каде каде боље од било која журка на саем ) и така

Прејако и да не бев хејтер јас останав до крај и си ги испоштуев сите заредом, не само PVD. :)
Као и дае чоекот е краљ! <3

Значи ај јас резимирам ...

Човекот покажа дека во живо сет може да направи без проблеми... немам забелешки за ПВД арно ама техника треба да иде да се стрела бе јавно на плоштад ... чиста ЕДИНИЦА за КЛС во однос на осветлување, звук и ефекти ... се што можеше да им се зезне им се зезна... једино она што директно дојде од англија заедно со ПВД работеше како треба (тука мислам на тоа цефките у форма на кафез и 2-та јаболчичи на кој оркестрираше чоекот ...)

Значи нареден пат кога се прави журка земи организирај како треба ... немање на на бекап лед драјвер и користење на нестабилен шитдоус икс-пе не е начин ...

Значи ај јас резимирам ...

Човекот покажа дека во живо сет може да направи без проблеми... немам забелешки за ПВД арно ама техника треба да иде да се стрела бе јавно на плоштад ... чиста ЕДИНИЦА за КЛС во однос на осветлување, звук и ефекти ... се што можеше да им се зезне им се зезна... једино она што директно дојде од англија заедно со ПВД работеше како треба (тука мислам на тоа цефките у форма на кафез и 2-та јаболчичи на кој оркестрираше чоекот ...)

Значи нареден пат кога се прави журка земи организирај како треба ... немање на на бекап лед драјвер и користење на нестабилен шитдоус икс-пе не е начин ...

Кога се случило тоа на Саем на журка од ваков карактер,па да очекуваме нареден пат да се случи?

Кога се случило тоа на Саем на журка од ваков карактер,па да очекуваме нареден пат да се случи?
Ме мрзи да набројувам, ама еве една од многуте журки што биле прејако организирани, но за жал слабо посетени.

Јас бев и тука и во Охрид, и според мене во Охрид беше подобро, иако имаше пола саат чекање за да влезеш...

А луѓево без осет, влагаат во фан питот... за кој кур дале луѓево у фан пит повеќе пари, за да им се мота некој у близина? Toa па избацивачит еси дрват курот, место да фатат да избацат сите шо се без карта за таму -.-
Е тоа е ебата што се вика кој сакаше влегуваше во фан питот пола од тие што беа во фан питот немаа портокалови траки на рацете и се изнервирав си реков да ти ебам организацијата џабе се изластив 850 кога можев да си зеам регулар да си влезам во фан питот а на тиесто имаше премногу избацивачи . Инаку за озвучењето беше топ, слабо организирано видео бимот беше срање неможеа да го управат 30+ мин проста маса на народ, а и за цигарите иако сум пушач немав време и јас да запалам цигара.:salut:

PREJAKO... 10ka cista.. super muzika, ne izvoze, i ne ispostuva posle 4 uste pustase muzika zverot..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom