Z
ZeroStyle
Гостин
Осмо на нова година. Не се сјечам. Знам само играв брејк денс и при првиот обид паднав и маме си ебав на кичмата. Уште ме боли 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сеуште се чудам на една работа,кога и да сум седнал со друштво и се дешавале тешки пијанки секогаш било-ај на кафе да седнеме некаде.Никогаш не сме рекле ке седнеме и ке пиеме,секогаш на кафе,ке дојде келнерка,што ке пиете,пиво,вотка,виски ама никогаш кафе.
Најзаебана работа е големи количини алкохол на гладно,без подлога.А за цигарите и да не зборам,другиот ден полошо ми е од никотинското труење него од алкохолот.Пример за тоа колку можам да носам со добра подлога(месо) е нова година 2001-2002.Сам мавнав пакет Т'га за Југ без никакви последици.

) за да наздравам со еден другар. Премногу измешав и после извесно време веќе бев премногу порфатена. Не бев онака скроз начукана, за да не знам што правам, ама бев прилично пијана... Знам дека кажав на една другарка да го викне тој што го сакам, и после тоа му признав дека го сакам бла бла и натака што сум правела се сеќавам како низ магла, иако после ми раскажаа, сепак тоа не е за на нет
Сега се каам што воопшто го направив тоа, ама бидна..нема назад. Памет за следен пат да не пијам претерано и да не мешам! Од сега само со контрола како предходно!

), па до пиво, за гасење, јас не бев ни приближно пијана. Богзнае како. Бев фатена и малку зашеметена, но цела ноќ ја поминав на нозе, свесна до степен да донесам рационална пресуда за убиство
ама минимум 2-3 литри бее) и ко го снема виното им барав пиво и не ми давае... ме носее дома околу 3 ипол беше последно шо ми теквит (и дирекно во WC)... а најлошото следит: следниот ден: баба ми ми кажвит ти ги облеков пантолите ти го видов... (срамота е да кажам):kesa::star:е сеа да ви кажам: децаааааа немојте да се пијаните ако баба ви или дедо ви се дома зашо ќе ви се десит истото
), и си отвараме пивцето и на почеток горчи си викаш „еј маму му јебем ова пивово горчело бе, али ај ќе го допијам“ и пиј пиј пиј отиде една флаша и почнаа вртоглавици у глава, и уште една флаша тегни тегни „ауфф ја више не пијам, боље е сокче“ и си лежевме на тревник така до сабајле, некои си преспаа и така.... и после почна 2-ро, 3-то пијанство и си тера...... 
Ееее, првпат на 4-5 годинки. :pos2:
Сме биле на гости и имало флаша мастика на земја. Додека не ме гледале сум си потпивнувала, а кога ме приметиле веќе сум имала доволно испиено! Прво сум почнала да се смеам, да се глупирам и на крај сум се опружила на кревет и сум заспала. :pos2:

и он им објаснил дека се работи за водка, е од тука земале да ме пресоблекуваат( уште една :kesa:ситуација) и ја сум си исповратил на кошулата па морале да ме измијат па да ме пресоблечат.