Првиот Македонец, каде цела влада му дојде на пуштање канта

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што утре идам до министерство и ќе ги поканам на свечен ручек за новата фасонка шо ќе ја стаам у соба :vozbud: И башка ќе добијам и поседовен лист ухуууу! :vozbud: :pos2:

smejte se samo, smejte se
noooooooooo, koga ke ni opnat mikro chipovi na kantite kako vo Bristol -'plati kolku frlash' , pa za semejstvata koi frlaat povegje gjubre da plakjaat pogolem danok, tek togash ke ve prasham

ова е врв на идиотизмот :)
што све не ќе направат пред избори...

Јас немам канта, ако ми дојдат ке ве викнам сите да дојдете и да се сликаме со владата ке не има на телевизија ххехехе

ааааааааа, не, не:nenene: не е фер вака- пред неколку години ни наметна тогашната влада да секоја куќа мора да си купи од кантите- па така си плативме-ако не се лажам по 1500 денари
ееееееее, сега барам да ми се вратат парите-штом оваа влада им ги дава бесплатно- а јас веќе ја иам кантата- ги барам парите назад

По твојава логика треба и ммоето семество да ги бара назад парите за кантата купена пред 15 години...

--- надополнето ---

ако даваат од овие зелените канти , нив ти требаат 3ца мужи дома за да ја истресат , зашто таа ја празни мало камионче од КХС , а такви не сум видел одамна и да ги има ги има сигурно мн малце , и чисто сумљам дека ке идат у 60 илјади куќи за да тресат канти :)

Грешка си. Ваквите канти ги празнат истите камиони што ги рпазнат и контењерите, и не се толку тешки и кога се полни со ѓубре. Овие канти се застапени во Радишани околку 15 години...

Иначе коа почнав да читам од почеток помислив дека станува збор за заебанција :pos:

Ама кантава бесплатно му ја дале? Ја како што слушав 800ден. била ... или не...
абее срамота бе... ќе дојде време не ќе може чоколада да отвориме по дома...ќе мора камери, министри... :))

По твојава логика треба и ммоето семество да ги бара назад парите за кантата купена пред 15 години...

ЦЦЦ ЦЦЦ ајме мееееееееенееее:pos2:
ти тоа озбилно?!
гледаш дека е шала- а и темава коооолку сериозна - та јас сум решил парите да им ги барам- аааааааааааај - просто да не верува човек-:pos2:

После една ваква инвестиција на владата јас мислам дека е редно и ние граѓаните да вратиме на гестот. Предлагам да донираме тоалетна хартија на сите политичари за да покажеме дека навистина ги цениме нивните ветувања и го**а јадење па нали да се забришат малку, више на ништо не личат.

Ама кантава бесплатно му ја дале? Ја како што слушав 800ден. била ... или не...
абее срамота бе... ќе дојде време не ќе може чоколада да отвориме по дома...ќе мора камери, министри... :))

800 денари е, ама му ја дале бесплатно. Си заштедил 800 денари. :)

Иначе коа почнав да читам од почеток помислив дека станува збор за заебанција :pos:
чекај малку, сакаш да кажеш дека си мислел дека е заебанција, А НЕ Е?????????
ова во уганда да се случи ќе им удриме сеир а не тука, овие мислев дека не се нормални, ама сега дефинитивно сметам дека се УМОБОЛНИ!!!:pop::pop::pop:

@TheWarrior ^ Ааа тоа дека прва канта ... па ајде гратис :)

Уште поп фалеше да ги освети како и се до сега со сите нишани.... :tapp:

ЦЦЦ ЦЦЦ ајме мееееееееенееее:pos2:
ти тоа озбилно?!
гледаш дека е шала- а и темава коооолку сериозна - та јас сум решил парите да им ги барам- аааааааааааај - просто да не верува човек-:pos2:

Јбг тоа е кога нема знак за иронија -.-

--- надополнето ---

чекај малку, сакаш да кажеш дека си мислел дека е заебанција, А НЕ Е?????????
ова во уганда да се случи ќе им удриме сеир а не тука, овие мислев дека не се нормални, ама сега дефинитивно сметам дека се УМОБОЛНИ!!!:pop::pop::pop:

За жал не е :pos:

Јас патики нови коа ке си купам сакам министерот прв да ми ги врзи врвките (ако знае да врзува) :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom