- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
E so ke ni bide. So bi bile ako imame vremenska masina. Jas se somnevam deka amerikancite imaat vremenska masina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќе биде ако се вратиш во создавањето на каравите и ја убиеш првата крава ќе нема млеко или на А1 ќе нема економски вести?:kesa:
браво дечко,ја избрав темава за да го напишам ова што си го напишал.а кога веке зборите за димензии мислам дека тоа е сосем друг муабет.мислам дека темата е за враќање во нашето минато што нема смисла.ако можеше тоа како што пишува погоре досега ке се живееше перфектно и уште триста глупости.........Абе Луге.Ако ја создадеме во иднина таа масина, таа е временска масина и ке постои во секое време.Ako ja ima vo idnina ja ima i sega vo segasnosta i vo minatoto.So nea mozat lugeto da patuvaat i dokolku ima takvi masini vo idninata do sega sigurno neokj ke se vratel nazad. i nie sega ke go videfme ke znaevme deka vo idnina s eizmisleni vremenskite masini.
Ќе патува заштитен во некое летало, кое ќе го издржи целиот притисок и останати сили кои ќе делуваат на него.За да патува човек низ времето, потребно е да патува со брзина поголема од брзината на светлината т.е. 300000 км/с, а тоа човечкото тело нема никакви шанси да го издржи
Ќе патува заштитен во некое летало, кое ќе го издржи целиот притисок и останати сили кои ќе делуваат на него.
Ќе патува заштитен во некое летало, кое ќе го издржи целиот притисок и останати сили кои ќе делуваат на него.
Интересно, но се наметнува прашањето со погонот на таа машина, местото за тргнување или слетување итн...