Првата цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Novinarot
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си се родил во општество каде сите пушат курови и тоа е нормално, немаше да пушиш?

Немојте толку да осудувате веднаш, сепак е тинејџерство, и секој различно го доживува. Сите сме сакале да бидиме дел од некоја група, на различен начин.

Иам другари околу мене што пушат,дома моиве пушат па не сум пипнал цигара.

А и неам намера да зиам цигара или рецимо шприц зашо нели цел клас го праел тоа па морам и јас за да бидам фаца.

ГОРД НЕПУШАЧ не ни размислувам да пробам

Јас сум горд непушач:pipi:

дај бе мајкуму не се прајте ко во темата за..Кога ви бил вашиот прв пат па да викате дека сте невини....темата е кога сте го пробале првиот цигар..а не дали пушиш или не!

дај бе мајкуму не се прајте ко во темата за..Кога ви бил вашиот прв пат па да викате дека сте невини....темата е кога сте го пробале првиот цигар..а не дали пушиш или не!

Знам добро за што е темава, само сакав да нагласам дека сум против пушењето и се гордеам што не пушам.:toe:

Гадно си се зафркнал пријателе ти гадно.... сите пушеле па ајде и тој аууууууу пукај си во глава одма !

Не сум пробал а нема ни да пробам сигурно.

А ти по логика можеш да сватиш дека штом е непушач не пробала цигара. Толку неможеш да сватиш

А ти по логика можеш да сватиш дека штом е непушач не пробала цигара. Толку неможеш да сватиш

Баце..не го дрви... и јас сум непушач па сум пробал цигара..ако фанав 1 дим тоа ме прави ПУШАЧ? Значи ако пробала некад треба да каже!

Баце..не го дрви... и јас сум непушач па сум пробал цигара..ако фанав 1 дим тоа ме прави ПУШАЧ? Значи ако пробала некад треба да каже!

Едно е кога си непушач
Друго е кога си ГОРД непушач

Трето е кога си непушач до ДАСКЕ

Шесто накај седмо бев.Сите пушеа и ај со другаркиве и ние.Пушев едно три-четири месеци и после тоа ги оставив .. ми помина меракот.

same here...:-]

не пушам а и нема ни да пушам цигари во иднина,незнам како може тоа да ви предизивикува задоволство мене ми е гадно и одвратно и да ако пуши цел клас пуши и ти биди кул малце,заеби си ги белите дробови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom