Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
asterix_m напиша:Мислам дека раното свршување на прв пат е нормална реакција и неверувам дека некој може тоа да го контролира освен оние фалбаџиите, зошто бидејки при прв пат емоциите и возбудата се најголеми и нормално да свршиш брзо
Daniela напиша:Eeeeeee kako ne ziveevme vistinski zivot vo internetov. Ako nisto drugo ke ne rasturavte od seks. Abe ovde ima ljudi koi ne svrsavaat po 5 saati 6 pati u denot. Od kaj im samo 30 saati rotacija.
MeTaLcIsTe напиша:Ne mora da znaci ako na maskoto mu bilo prv pat deka ce svrsuva prebrzo....Od licno iskustvo kazuvam deka ne e taka.....
Jas na primer prviot pat edvaj svrsiv....![]()
Не кријам...ми се има десено и да свршам и за 3 секунди т.е. само што сум влегол во неа, ама не се срамам за тоа пошто коа запознавам нова девојка, јас буквално полудувам, али затоа втора трета четврта партија...она си знаекако и да е тоа е нормална работа и може на секој да му се деси, кој противречува лаже и се фали и нема ебено досеа....
Морам да не се сложам. Не е работата зафалење, туку за взаемно задоволство. Меѓу тебе и партнерката. А ако не успееш да се исконтролираш може да има и такви како на твојот аватар.За да се биде фалбаџија не мора ни секс да се има. Ја знаеш онаа Скопска изрека... ако ебеш а не кажеш на другарите, исто ко да не си ебел. А ако не ебеш а кажеш дека си ебел, исто ко да си ебел...
![]()
само да има сили потоа да можи да сврши пак т.е. да тера уште...иначе ич не ми менува![]()
ќе тера уште ама по едно пола сат, сат од одма не ми се верува дека ќе можи.. =)