Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Отидов во Кожув да се скиев со тато и другарите и една момицка плацасе несто незнам зошто и така некак се потсопна и ја фативме со другарите а од дека да знам дека та живеела во мојата мала и сега одам во продавница и се прави на три ипол само ме погледнува и со прст ми вика ела отидов ме однесе во една дупка и таму ми вели бакниме и јас велам а за бакнуванје сум прво место и ја бакнав и ден денес излеваме со неа ме има само 1 изнервирано што кога таа ме бакна ми остави уста на образот и устата и дома кога си отидов ми се смееа ама јебига убаво си поминав:baeh:!!!!!!

на 5 години :icon_lol:
Со моите кога бевме на Бабуна,уште имаше вода тогаш,и се зафатив да копам правев базен. Мхм.:)На тие години сеуште не ти се изразени горните екстремитети:pos:па само на долен дел купаќи бев и така задлабочена во копањето ми иде еден типац,он сигурно беше прво одделение, и ми вика може ли да си копам со тебе? Го погледнав како скисната расолница и ајде,му дадов да си копка со мене. Е сега не знам дали го привлече тоа што не носев горен дел од купаќите или нешто друго,ми се заврте и ме баци на уста. Јас таква цела збунета си зимам кофичката и гриблето,трчанката кај мама и тато и среќа што тогаш се спремаа да си одиме инаку ќе летнеше уште некој бакнеж.
Во колата плачев :icon_lol:Кога им кажав зошто плачам ми се смееја два дена.

А сериозниот бакнеж беше негде во 7 одд. Неспретен,влажен,никаков,ама во тоа време дрмал пеперутки.Подраг ми е овој на 5 год. :)

на 5 години :icon_lol:
Со моите кога бевме на Бабуна,уште имаше вода тогаш,и се зафатив да копам правев базен. Мхм.:)На тие години сеуште не ти се изразени горните екстремитети:pos:па само на долен дел купаќи бев и така задлабочена во копањето ми иде еден типац,он сигурно беше прво одделение, и ми вика може ли да си копам со тебе? Го погледнав како скисната расолница и ајде,му дадов да си копка со мене. Е сега не знам дали го привлече тоа што не носев горен дел од купаќите или нешто друго,ми се заврте и ме баци на уста. Јас таква цела збунета си зимам кофичката и гриблето,трчанката кај мама и тато и среќа што тогаш се спремаа да си одиме инаку ќе летнеше уште некој бакнеж.
Во колата плачев :icon_lol:Кога им кажав зошто плачам ми се смееја два дена.

А сериозниот бакнеж беше негде во 7 одд. Неспретен,влажен,никаков,ама во тоа време дрмал пеперутки.Подраг ми е овој на 5 год. :)

И кај мене беше нешто слично, само малце беше поразлична ситуацијата кога се случи првиот бакнеж.:)
Во градинка имаше еден тип што се викаше Емил ( ах, и име му памтам дури :wub: ) и нон стоп ме манијачеше, еднаш дури и во WC ми се убаци:nesum:. На неговиот роденден, ме крена во раце пред неговите и ги тераше да не сликаат така :kesa:, сирота јас. На Златно Славејче кај го видов, кај се запустив, почна пред татко ми да ме гушка и да ме бацува ( во образ сеуште, нали ) и малце фалеше да биде затепан :pos:.
И, Д БИГ КИС се случи во градинка и беше нешто слично на ова:
images
:pos2:. Конечно собра типот храброст и ми остави таква сочна лига на фацата... не на устата, на цела фаца! :nesvest:

А за вториот “сериозниот“ бакнеж, исто како кај Годес, беше во 7мо одд. и беше лигав и грд, ама Господ знае колку имав трема тогаш да не се изрезилам пред типот.:kesa:
И за разлика од Годес, не ми е подраг првиот бакнеж, ниту вториов, туку некој што следуваше подоцна. :pipi:

Прв бакнееж... ау кој хаос беше тоа, јас бев некаде... 3то или 4то онакво мало, загубено а таа беше 7мо или 8мо и летото на одмор кај нас во комшии, заедно си идевме на езеро и си игравме таму (романтики нели) и така цело време... вечерта пред да си оди за Скопје :) ми залепи еден убав сочен бакнеж на уста... ме извади од влечките... а добро беше што имаше ограда зад мене па се задржав :pos:

коа бев прво одделение ,се тепавме со еден комшија кај мене дома и некако ми се приближи и ме баци у устето. и јас го пљукнав у фаца! :) ...
а оној вистинскиот на плажата кај еуротел , пред зајдисонце ... ја мислев ке си кажуваме вицови а он ме баци :) . 6то или 7 бев незнам точно. Незнаев шо да праам , со отворени очи бев цело време , и едно време он ми рече да пуштам јазик . и пуштив ... се лигавевме малце и така... го видов наредната година уште еднаш ама само се поздравивме од шо моравме (семејни пријатели) ,и од тогаш не сум го видела ... :)

Многу ми беше убав првиот бакне`, еден од најубавите досега, беше многу убава атмосфера, со дечкото што многу ми се свиѓаше...

Mojot prvbaknez se sluci pred nekolku godini. De4koto epten mi se svigjase a i blizok prijatel mi bese. Sedevme edna vecer na edno mesto od kaj so se gleda cel grad, zborevme nesto bezveza i edno vreme go osetiv negoviot jazik vo mojata usta ...Bljak... si rekov sto pravi ovoj, mnogu e gadno ova ... ali posleto mi stana ubavo i taka cela vecer nasite jazici bea vo tugja usta, sekogas se seam koga ke mi tekne na mojot prv baknez.

Прв пат сеа на 14ти Февруари...мн З А К О Н :-) :helou:

Првиот бакнеш, онака уста на уста само ми беше во прво одделение...Си се сакаваме со другарка ми...:pipi::pipi::pipi:
А сериозниот прв бакнеж ми беше некаде крај на 6то, кога си се допаѓавме со едно девојче. И си седиме така и прајме муабет... И бидна бакнежот. На почетокот ми беше многу лигаво, ама после беше интересно. Инаку ми имаше вкус на оние орбит детските што се, пошо таква мастика џвакаше она...:kesa::kesa::kesa:

Првиот бакнеж ми се случи во 6то одделение:kesa:а девојчето беше 3 години постаро одмене игравме игра таму некоа.
Јас така мал се секавам дека тие девојчињата во маало беа 8мо играв и јас и така некако беше тоа ГЛУПО:kesa::kesa::kesa:

mislam deka prviot baknez na poveketo im e gaden i los i po toa go pametat, ne znam dali se slozuva nekoj so mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom