Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
@Ana3567 ај отвори нова тема со анкета, сакам да гласам. Бидна и мојот прв бакнеж и тоа со лепотицата на сликата позната како Девојченце. :icon_mrgr:

Мене првиот бакнеж ми беше на 15 и умрев и се преродив на лице место, кјут беше ептен :X3:

Првиот бакнеж ми беше на некој 12-13 години, и мислам дека толку беше лош што психолошки ме оштети.
Тоа се тие млади „мешалица за бетон“ типови на бакнеж.

Од мојот прв француски бакнеж ми се згади. Изгледа прерано сум почнал. Ах пуста детска радозналост:ROFLMAO:

На 13 години, во школо.

Гадлив сум и не можев со секој и секоја. Начекав прилика и оп :Д не беше ништо посебно како и секој нареден.

Мојот прв бакнеж беше у лифт во хотел тогаш имав 12ипол годинки и бев на одмор со полно деца и тој што ми беше дечко ми правеше друштво да земам пешкир хахахахах

Се уште не се случил.. Нејке и нејке да дојде :place:

Аууу првиот француски бакнеж малку го почекав. Кога бев дете со женските само муабет си правев и и ги смеев, секогаш се срамев да превземам иницијатива иако знаев дека и таа сака. Тоа остана и до ден денес, се додека малава не ме грабна за уста и ме залапа, му го повлече јазикот како да шмука бомбони. 12-13 години сум бил. Мојата најголема љубов, прва, за која изедов повеќе ќотек од било кого на светот, сега е омажена и е мајка на 2 деца. МАРИЈА :ljubove:

imam 18 i nemam uste doziveano neznam dali e loso toa , normalno ili se ke si dojde na svoe sekoj covek svoja prikazna

imam 18 i nemam uste doziveano neznam dali e loso toa , normalno ili se ke si dojde na svoe sekoj covek svoja prikazna
Немај гајле, се у свое време, ќе дојде и таа работа ( звучам ко мајка ми ).
пс: не знам*, sry морав :D[DOUBLEPOST=1447181241][/DOUBLEPOST]На 12 години, беше од научни причини и ептен ми беше бљак. :D

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom