Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Lele samo kolku slatko :))
Nie befme pomali , drugari najbliski , sedfme eden den doma kaj mene podskali mozi 4-to da befme i zborafme za maski / zenski , ne ni bese jasno kako se bacvaja sestrite nasi tolku so deckovcite ... I posle malce analiza rekofme aj i nie ke probame . Den denes nie golema sega to so Dean a onie custva so "peperutki " gi setif podocno ama to druga tema :)

Моето искуство не беше толку слатко ... не сакав ни да го видам после тоа :lol: :lol: :lol: Бевме на романтично место (покрај вода, нормално :) ) ... молчеше цело време ... уста отвараше само кога ќе добиеше желба да ме разлигави ... и ми ја лигавеше цела фаца :lol: После првиот бакнеж размислував само како да му киднам и не ми беше јасно зошто воопшто луѓето се љубат кога е толку гадно (подоцна ми се разјасни се) :lol: Колку многу сладолед сум јадела после тоа ... :lol:

Nisto posebno, pred zgrada kaj mene, bese so eden decko sto premnogu mi se svigase, i mi bese premnogu sram deka znaese deka mi e prv pat, i onaka mi zborese sto da pravam! Pogolem sram zdravje ... ispadnav glupava mozebi, iako nema zasto ... ama steta sto ne e vo zemjava poveke odamna, da mu pokazam jas sega kako se pravi toa mnogu poubavo :lol: :lol: 8)

Прв пат се бакнав со едно детенце со кое многу се дружев додека живеев во Србија... Видовме двајца како се бакнуваат и им се смеевме... После тоа се договоривме да пробаме и ние, а се договоривме и да мижиме... Ме бакна во уста и избегав, а после тоа не сакав да се видам со него од срам и му се скарав :D
А онака својски се бацував покрај езеро на клупа со дечко ми и кога ми го "збута" крвнички јазикот ми се "наткрена", но ај си реков да пробам пак, можеби ќе ми се допадне :D И ми се допадна откако му кажав малце да ги смири страстите, а ми беше срам затоа што знаеше дека ми е прв пат :D Потоа цел пат до дома сум ќутела :D

na edno epten ne-romanticno mesto. imavme 12 godini. se znaevme podolgo vreme. i ednostavno otidov i ja baknav. sega mi tekna koga bilo toa prvpat..

Прв пат се бацив со девојка (во уста, али обичен бакнеж) 5то одд, а вистинското прво пољубување ми беше во 7мо одд. Отприлика знаев какво ќе биде чувството и знаев што да правам. И така ... 8)

Имав 20 и пол години, и бакнежот беше на водно кај панорамата... (до 20 години бев едно муле невидено што не може женска да си фати)

Имав 25 години, во карпош3 беше бакнежот, и се осетив како никогаш да не сум бакнувал во животот...

Бев не знам колку годишен, и комшивка ми ме бакнежосилуваше.

А уште не сум ја тужел! 8)

Првиот бакнеж баш и не ми остави добар впечаток, ама бакнежот пред две години и малку повеќе ќе го памтам цел живот

Прв бакнеж, хех! :)
Малку подзадоцнив, а можеби и не - на 15 години. И тоа со девојката по која се "палеше" цела дискотека тоа лето. Редовно и секоја вечер си ја заприметував и јас, хормончињата си проработеа. Имав среќа, како кец на десетка ми дојде кога една нејзина другарка ми пријде и ми кажа дека сум и се допаѓал. Не ми се веруваше, хехехе! :)

После фајрон, накај дома - први клупи и беше моја! Наместена работа! :))
Остај бакнеж, се осмелив да пипнам и за г'зе, па дури и за цице! :)
Вечерта неможев да заспијам од среќа. Наредниот ден во истата дискотека, ја (горд што сум со неа) и она си се "шљапкаме" пред сите, ама она нели популарна, па ми дојде еден љубоморен дебел и висок батка и ми подели сочен шамар! :(

Моравме да смениме место на излегување тоа лето, па наредна дестинација ни беа клупите во жена парк! :)

Prviot baknez na 13 godini pozadi gradinka vo maalo,taa vecer zakasniv doma 30 minuti od dozvolenoto vreme za izlez i koga dojdov doma odma vlegov vo WC na ogledalo da se vidam da ne slucajno mi se primetuva deka sum se "lapala" :lol:

hm, Prv baknez, imav 14 god, leten period,izmegu osnovno i gimnazija...Deckoto beshe veke eden od onie malski fraeri koj site devojki go sakaa.Sedevme na klupa i mi se sluci prviot baknez, mislam deka neznaev bash sto treba da praam, ama takvi raboti brzo se ucat...taa vecer nemozev da spijam bash kako sto treba:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom