Провокации во фан клубовите!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе исчистете ги провокаторите од фан клуб: Манчестер Јунајтед.
Преку курот веќе од нив.

duman, Syn и остала провокаторска компанија.
Ама чудно ми е, ги нема тие од Челзи, Арсенал и Ливерпул да провоцираат, а дошле од Интер ќе ми јадат гомна. Поздрав

Ја ко шо сум за Челзи, глеам сум меѓу повиканите во цитираниов пост. И да кажам: неам намера да коментирам ништо бар пред 5 коло.

Коментар од типот: Јунајтед не е истио тим со Роналдо и без него, ама не е баш никаква провокација. Поточно, то е: сосема точна констатација. Особено за Syn не знам зошто се буните. Па и за Думан...

Ок модераторе. Немора да бришеш. Боже сачувај.

Дете , иди на google и најди го вистинското значење на зборот Провокација , или почекај сеа во Средно ке научиш . . . претпоставувам :toe:

Дете , иди на google и најди го вистинското значење на зборот Провокација , или почекај сеа во Средно ке научиш . . . претпоставувам :toe:

Ако некој се однесува ко дете тоа си ти...пишуваш како 6то оделнче..:S...па и можда и си.

Ако некој се однесува ко дете тоа си ти...пишуваш како 6то оделнче..:S...па и можда и си.

Ај ке те цитирам

Челзи,арсенал,јуве,реал,барса...за сите тие шо тепаат! ако тепаат манчестер ке го вииш тука ке вика браво брака мн јако изигравме.
Идијот.

:kesa: , Граматика досадно е , али бар ке те описмени . И неам намера со тебе да влагам во '' дискусија '' , лечи си детски фрустрации .

Ај ке те цитирам

:kesa: , Граматика досадно е , али бар ке те описмени . И неам намера со тебе да влагам во '' дискусија '' , лечи си детски фрустрации .

Точкест напиша:
Mоже јас? идијот
Не сум само јас шо го користам тоа

Цел свет го користи тоа:tapp:

Teмава е СОСЕМА за друго....

Средени провокациите, средени кавгите....

Нека остани темава за тоа што е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom