Провокации во фан клубовите!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
duman мислам дека ептен го претера на Фан Клуб Јуве...Дискусија за дискусија, ама ептен провоцира...

ovoj duman zabegal momentalno na site fanklubovi go ima
praka nekoi isecoci od vesnici:pos2:

...весници шо сам ги пишува...никогаш не дава линкови официјално или нешо така а сегде го има и јаде г**на у секој фан клуб:tapp: еден од ретките луге на форумов

...весници шо сам ги пишува...никогаш не дава линкови официјално или нешо така а сегде го има и јаде г**на у секој фан клуб:tapp: еден од ретките луге на форумов

Tочно, еден од ретките луѓе на форумов бидејќи може да ти каже што се случува во фудбалот во последниве 20тина години. Ти не си ни бил роден тогаш! Ако мислиш дека е толку лесно да пишуваш секаде и да ги пратиш сите повели и пишувај. Има опција ignore за тие што те нервираат :helou:!

Јас можам да ве поздравам на сите фанови и да ви ветам дека овој мој пост е последн на вашиот ви форум на фан клубовите...
П.С Требаше да напишете правило дека е за деца-плачковци, дека оваа е кина и дека се цензурира.
Нај искраен поздрав

Дечки шо плачете бе, фудбал е ова или мижитатара ебаве

Tочно, еден од ретките луѓе на форумов бидејќи може да ти каже што се случува во фудбалот во последниве 20тина години. Ти не си ни бил роден тогаш! Ако мислиш дека е толку лесно да пишуваш секаде и да ги пратиш сите повели и пишувај. Има опција ignore за тие што те нервираат :helou:!

ХААХАХААХАХАААХАХАХАХАХАХХ нејкам да идам оф топик али само ова ке го кажам...Си пишува као му годи на него за неговите клубови а во другите пишува како не им годи на другите...никогаш не остава линкови или докази дека тоа шо го збори е вистина толку од мене.

Дај бе исчистете ги провокаторите од фан клуб: Манчестер Јунајтед.
Преку курот веќе од нив.

duman, Syn и остала провокаторска компанија.
Ама чудно ми е, ги нема тие од Челзи, Арсенал и Ливерпул да провоцираат, а дошле од Интер ќе ми јадат гомна. Поздрав

Немој немој , тоа го сфаќаат како навреда , иако истото е премногу очигледно . . . :toe: .
Што се однесува до мечот , не би рекол дека губат заслужено , таков потег на Ван Дер Сар целосно деморализира , тука е причината за поразот и ваквата игра , требаа да покажат карактер а паднаа во истото .

Шо ова провокација е за тебе? Боже сачувај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom