Провокации од Грција

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
E ajde kazhi mi vo sho ja oprail G'uevski rabotata so Grcite...ili vo sho smetash deka najpravil najdobar chekor?
Гејците сакаат да не нема,да не постоиме.Со тоа шо твоите(СДС) играа по нивно и се пупеја само им ја олеснуваа работата.А добар потег на Груевски се писмата што ги упати до меѓународните фактори и што се обиде во целиов циркус со името да го стави на дневен ред прашањето за имотите на Македонците од егејот.

А добар потег на Груевски се писмата што ги упати до меѓународните фактори и што се обиде во целиов циркус со името да го стави на дневен ред прашањето за имотите на Македонците од егејот.

Auuu...sea im se strese na Grcite od pismata...im go zanisha so pismata...abe tie Bush na rabush ne go staija pa pismata na G'uevski...se prochita koja glupost ja proiznese sega?

Plus kaj se videlo i chulo Premier da lobira so pisma...takvo neshto ni na K15 ne sum videl.

E ajde kazhi mi vo sho ja oprail G'uevski rabotata so Grcite...ili vo sho smetash deka najpravil najdobar chekor?
Што го ебам Груевски , тоа што направија говедата Киро и Бранко ни милион Груевци не можат да го поправат.И не смрди низ форумов , барем не на теми каде што се работи за РМ затоа што ти немаш своја лична гордост и идентитет ,се виде кој си, па ке расправаш за македонскиот народ, тежок моравски куропушач .

Што го ебам Груевски , тоа што направија говедата Киро и Бранко ни милион Груевци не можат да го поправат.И не смрди низ форумов , барем не на теми каде што се работи за РМ затоа што ти немаш своја лична гордост и идентитет ,се виде кој си, па ке расправаш за македонскиот народ, тежок моравски куропушач .

Abe iskreno...koga ke se podzamislam...i sho barame EU...sho ne gi prekini G'uevski pregovorite ako tolku nekjete keif da im praite na Grcite...i ako vi e keif znameto da go imame so verginata...daj i toa neka go napravi...neli ima 64 pratenici da prai sho saka...koj go obstruira ovoj pat.Cacko? I za navredata milo mi e sho si go pokazha nivoto na inteligencija taka da sea vidov kolkava e razlikata megju mene i tebe i drago mi e shto e taka.

Abe iskreno...koga ke se podzamislam...i sho barame EU...sho ne gi prekini G'uevski pregovorite ako tolku nekjete keif da im praite na Grcite...i ako vi e keif znameto da go imame so verginata...daj i toa neka go napravi...neli ima 64 pratenici da prai sho saka...koj go obstruira ovoj pat.Cacko? I za navredata milo mi e sho si go pokazha nivoto na inteligencija taka da sea vidov kolkava e razlikata megju mene i tebe i drago mi e shto e taka.
Ма ни Груевски ни свети Груевски нема право да преговара за името на македонците , а јас не ставам ни на кур такви гомнари како него кој го предаде македонскиот народ.А уште помалку моравски слуга како тебе .А за разликите меѓу мене и тебе , можам да ти кажам дека се твоја корист , и тоа многу.Прво што се криеш како пичка позади тастатура , и второ што сум далеку од МК , и немам шанса да те сретнам.

Ajde da im vratime danapravime i nie nekakva parada ke pokaneme nekoj minister i ke naredime na Volcite i Tigrite da skandiraat ..
Makedonia e nasha a vie moze da go pushite!!Ke ve pobedime Gejci!!!
:smir:

Da saka Palestina da donira eden vod od onie eksperti,cisternite od nas i ko so skandiraat taka grupno so ubavo bi izgleala edna cisterna megju niv.I pravec vecnite lovista.Koja patetika paradi so skandiranja.Od zemja od Eu.BOze moj pa i u diktaturi ko cavez nema vakvi bezvezalni raboti.E da ima sega koordiniranost kako dobro moze da se ispolzuva situacijava.Suspendiran sum do 2 na eden stranski voen forum inaku ubava reklama ke napraev anti pederska.Aj posle 2............

Не знам дали приметивте ,на А1 во еден дел кога грчиштето читаше вести кажа дека и Коњановски бил поканет но меѓутоа не дошол најверојатно затоа што ‘‘ултранационалистот‘‘ Груевски не го пуштил.:uvo:

Aлoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Свестете се бе луѓе, аман!!!!!!
Самоубицо, преку таквото веќе од твоето серење и уништување на темите!
Знаеме дека ти иде да емигрираш од државта кога владее Грујо, ама ова е форум!
Научи се да дискутираш НА ЕБЕНАТА ТЕМА!!!!!!
Гејците си пеат воени песнички, тоа е темата!!!!
А вие, партиските ботови, сончеви или портокалови се измасакриравте меѓусебно.
Затоа гејците сакаат таков противник.
ОД НАРЕДНАТА ПИЗДАРИЈА БАНИРАМ!!!!
ВАЖИ ЗА СИТЕ

Ќе кажам само 3 збора во шо ја опраил работата НЕ ГО МЕНА ИМЕТО, шо светецов твој Б.Ц. ако се прашуваше до сеа Шасјоасооас ке се викавме.
Јасно??? или да се дообјасвам?

Nema potreba da objasnuvash...LAZESH!

Братче само имам да ти кажам дека си голем идиот, ова сакаш како навреда сакаш како комплемент сватиси го и слободно слепо вервиму на овие твојве „месии„ како ке кажат тие така, чим требело да се мени име ке го мениме било проблем, ако треба и тебе во Ставре ке те прекрстиме ич да не се секираш. Е така.

А за клипчево само да ти кажам дека ако беше така дека Груески отишол Букурешт со сменато име ко шо кажвит овај скотов(пошо др и немат шо да кажит) сеа ке беше името менато и ке бевме членка на НАТО, ама изглеа не е така, па сеа ти напрајси сума сумарум и пресметајси :)
Ајт позз:helou:

Kakvi provokacii??
Pretsedatelot na Republika Makedonija Gligorov si kazha deka nie sme dojdeni togash i od toj pravec i nemame vrska nitu so imeto nitu so nekakvi Makedonski simboli i si dade za pravo site nie da sme fyrom so ventilator..krivo vi e sega neshto?
Ne odgovarala taa mudra politika a?
a toa go kaza cel makedonski narod ili samo eden covek,i kojznae pod koi uslovi go kazal toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom