Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауу го допреле дното дпмнеовските гниди, извршители на наредбите, ама најповеќе ми е жал за уценетите луѓе кои мора да слушаат наредби и да се гази врз нивното достоинство без трошка срам.
шо бе жал?
си го дале гзот под кирија, шокур убаво им е кога си лапаат платичка за нишо, па од ваквиве нема да падне режимов на избори...
донеси 5 , донеси 10 човечиња

Sent from my iPhone using Tapatalk

шо бе жал?
си го дале гзот под кирија, шокур убаво им е кога си лапаат платичка за нишо, па од ваквиве нема да падне режимов на избори...
донеси 5 , донеси 10 човечиња

Sent from my iPhone using Tapatalk
Колку и да се директно или индиректно виновни, сепак имаат достоинство постапката е мизерна како стадо овци да води тој што наредува.

Ај со среќа новиот изглед на Министерството за Правда, исто така мислам дека и нови прозори ќе ви требаат. Лопови смрдливи.

Не е фер вака, шарениве излегоа на протест одкога зајде сонцето! :oeoeoe:

Ги гледам во живо и сакаат да го бутнат Прометеј :pos:

Мене ич не ми е жал за гнидине што контрапротестираат.

Ne se sekiraj Xche, ako ne ja bidne milum....

Што му требало на доналд дак вчера да спомнува народ :)

Кога протестираа гомната сабајле пред суд ги тргнаја бариерите сега специјалците вооружени до заби и шок бомби фрлаат, кучиња режимски.

Одбројувањето беше тотално непотребен момент, исто како и глупоста со Прометеј. За бројноста секоја чест, иако на муфљузот и 2-та милиони од неговиот список да му ги извадиш на улица, ништо не му значи. Уште ќе вика "народот, народот"...

Цели денови бројат нешто, ултиматум даваат, тој не беше исполнет ... и на крај се одржа уште еден протест и се направија 201 и што се постигна јасно не ми е?

Дај бе нека не окупира некој или нека фрла некоја атомска.

Овие од власта вечерва рекле: Од таму шутирај колку сакаш.

Цели денови бројат нешто, ултиматум даваат, тој не беше исполнет ... и на крај се одржа уште еден протест и се направија 201 и што се постигна јасно не ми е?

Дај бе нека не окупира некој или нека фрла некоја атомска.

Овие од власта вечерва рекле: Од таму шутирај колку сакаш.
Дарди внимавај што посакуваш...желбите некогаш се остваруваат побрзо од очекуваното.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom