Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Protestiraa site 5 klasa no direktorot(mangup)izjavil deka protestirale samo 2 klasa,a direktorot i se javuval i na dvokatkata kade bevme da ne ni pomagala pfff ccccа на преостанатите 2 класа не им сметаше....ако протестирате веќе,договорете се,или сите или никој.
Jaзично подрачје сум, учам за структурата и историјата на јазикот повеќе од децата што се на другите насоки. Ако мислиш дека сум грешка во темата за непотребни предмети, поточно за Блаже Конески, пиши ми таму. Не гледам причина зошто да не ми пишеш, можеби сум грешка, поправи ме, но јас ти го кажав тоа на што ме научиле.И за на крај.... ти може си фино и паметно девојче......но те молам прочитај си малку повеќе за Блаже Конески (не само тоа што ве лажела професорката по македонски) ....не сакав пред 2-3 дена ја продолжам дискусијата во непотребни предмети.
(Се извинувам за оф топикот).
Поздрав.
:pos2::pos2::pos2:аиии јаки сте биле и вие и што имаше ли протести или немаше кај вас???Во Струга никој не знаеше. Што е најстрашно не знаат ни за тестовите . :pos2:. Сите се чудеа денес, мислеа дека ги зезам .:pos2:
е од сега ке ви стане главна тема во секоја втора реченица ке употребуваат тоа ке ви кажуваат и се такадо крај година:nesvest:Абе уште за то да протестираме и не мора да појме нашкола ова година. Да почниме пак од септември од почеток. Ние понеделник шуќур почнавме. Да знаеа можеби ќе протестираа, но професорите сеуште не го актуелизирале ова со тестовите. Спомнаа два-три пати ама како да не е нешто посебно.