ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E, Нееее! Кајганџиите го имаа најголемото знаме благодарност до Трн и Зеко што ми дадоа да го веам цела вечер.....али денес кога се разбудив левата рака ми беше ко на стево :pos::pos:

Dobro de, sega barem ti se izednaceni :pos:

дај бе постирајте слики праевте ? видео клипчиња сакам уште да видам од плоштадот како игравте и пеевте...

Acid сликаше, ваљда се сликите кај него или кај Мистичен
@Братот не бе пер левак сум. И ако ти беше финта.....лоша ти беше:pos:

Ај сеа сите по 200 ден за добар адвокат на Серпико.
Сериозен сум.

дај бе постирајте слики праевте ? видео клипчиња сакам уште да видам од плоштадот како игравте и пеевте...

Па реков веќе, има подолги видеа кои треба да одат во ТРНс Ентертејмент на обработка.

Еве едно пократко:

А еве неколку слики кои веќе ги постирав:

Слика 1

2
3
4

Ne sum bas dobro informiran so nastanive okolu imeto zatoa sto bev nekoj period izoliran vo druga sredina kade sto drugi prasanja bea aktuelni no kolku sto uspeav denes da svatam predlogot e da ustavot ne se menuva nie ostanuvame R.Makedonja za site onie koi ne priznale pod ustavno ime nie ostanuvame toa sto sme e samo vo onie institucii kade sto veke go imame izgubeno imeto i za Grcija za koi sme FIROM treba namesto toa da prifatime da bideme DR Makedonija.
Ako razmisluvam realno i so ladna glava za mene podobro e na tie mesta sto ne se mnogu da bideme DR Makedonija otkolku FIROM a za cel ostanat svet da bideme toa sto sme so vekovi. A koga ke izbledi sporot so imeto ke mozeme diplomatski da postigneme priznavanje i od ostanatite drzavi koi toa ne go napravile do sega.
Moja pretpostavka e deka partiite ke postignat konsenzus za ova prasanje a posle ke raspisat i referendum za da go slusnat i glasot na narodot. Samo tuka moze da se igra so datumite na konsenzus na pokana za nato i na referendum samo taa igra e rizicna i moze pak da vnese neizvesnost.

ти си пичка. не можеш да идеш да протестираш мирно, да пееш песна, да изиграш два круга оро, ќе си се тепал :tapp:

Шо знам јас не спомнав дека сум се тепал, него тоа го кажав...во друг стил...дека тоа што тепале нашиве луѓе некои албанци дека го оправдувам тоа(сега)....зошто сепак македонците што биле претепани во Кичево протестирале МИРНО....
И овие ги тепале......
А инаку од кај ти знаеш ја што правев???Што ако сум пеел песна или сум играл оро??

И може да не ме навредуваш, мислам можам и јас да вреѓам не е проблем..

aj sea dosta koj bil pi4ka koj ne.nego da vidime so ke praime so serpiko

Ако има кривична,обавезно пари да му обезбедиме и да го браниме.
Ако веќе се карате за имево,за ова треба обединети да бидеме,и како Македонци да застанеме позади него!

A be dobro momci...:toe:
vie na usite si sedite ili taka mene mi se cini???

Kakov crn advokat,kakva prijava- kakvi bakraci,ne pravete nepotrebni fami i odmorete malku.
p.s (normalno,zezam) Sega ke mu dadam eden predlog da kreira smetka pa vie davajte po dvesta denari za advokat.Pa uzavisnost od vasata solidarnost ke vidime sto poprvo mu treba na covekot....i otidovme u shoping!!!:vozbud:
I onaka zasluzi.

Мора да се соберат некој средства, иако јас не дојдов на протести (имав неодложна работа) ама мора да му се помогне на Серпико, многу закон човек Огромен респект за него!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom