- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мисирков, мислиш дека му е гајле на некој за уставното име???
Еве сега се препукувам со други(од друг форум), викаат дека Демо(Н)кратска им било прифатливо име....
Јас им викам, Знаме сменивме, устав сменивме па сега и име.....
И дека редно време е да се повлече граница..
Они..
Па ништо не губиш со тоа........
Господи боже...
:costumed2 ps. го следите ова? :costumed4
Кога ке видите во принцип, Демократска Република Македонија не е лошо. И тоа ке бидеме така само за грците и за меѓународните заедници. За сите други земји ке бидеме Република Македонија. Југославија прво го сменила името во Федеративна , па потоа и + Социјалистичка па нема веза.
Он топик :
Што се деси со кривичната пријава?
Имаш право, во школо на едни што им кажав да излезат вчера на протестот ме прашаа "А ќе има некој познат таму?"Мисирков, мислиш дека му е гајле на некој за уставното име???
Еве сега се препукувам со други(од друг форум), викаат дека Демо(Н)кратска им било прифатливо име....
Јас им викам, Знаме сменивме, устав сменивме па сега и име.....
И дека редно време е да се повлече граница..
Они..
Па ништо не губиш со тоа........
Господи боже...
Види, јас бев и сум ЗА Македонија да го задржи уставното име, но кога ке мораш , најдобро е овака.Но знам дека доколку не се согласиме за името , гадовите ке опнат вето , значи нато здравје другпат, а и ќе имаме притисок од косово и нашите албоси (читај барање и припојување територии, и слично) .ти ќе се викаш за твоите комшии и твоите пријатели ЧОВЕКОТ Петко и ќе ти пише во личната карта ЧОВЕКОТ Петко, а дома смееш да се викаш Петко и тоа поради тоа што комшијата не му чинело како се викаш
што тебе к*р те боли за кривичната пријава ?:baeh: има кој да се грижи за тоа, додека ти би ја поштувал твојата Мајка Македонија и да не шириш глупости, туку да се налагаш сите да го имаат ставот да си ни остане РМ :wink:
Види, јас бев и сум ЗА Македонија да го задржи уставното име, но кога ке мораш , најдобро е овака.Но знам дека доколку не се согласиме за името , гадовите ке опнат вето , значи нато здравје другпат, а и ќе имаме притисок од косово и нашите албоси (читај барање и припојување територии, и слично) .
Имаш право, во школо на едни што им кажав да излезат вчера на протестот ме прашаа "А ќе има некој познат таму?"
Каков познат да ви се сневиди во децата, државата ќе ни ја продадат вие Врчакот и Нонето ги барате да ви се лигават на микрофон.
И младинава е расипана, толку им се разбудила националната свест.