ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе дајте бе смирите тоа еуфоријата да се договориме за еден масовен голем протест со барем недела дена припреми,организирање,добивање подршка од некои влијателни организациии,објавување во медиумите,присуство на познати фаци од МК(не морат да се баш сите политичари).Немојте сега да почвите ние ќе прајме во Скопје,ние во Охрид,ние во Ресен итн.,а на крајот ништо да не испаднит.

Организатор е македонскиот народ, неговиот дух, кому не му се седи чучнат повеќе...

А за во полиција, може да се среди. Мада, нека ме тепаат бе за името :)
ke tepaat ama da ne ispadne na kraj oni tepani da bidat :) . Posto sigurno ke ima dosta narod od koi golem del mladi luge , koisto i onaka nejkat policija pa uste da ne im dadat da protestiraat za imeto. PRISUSTVO ZADOLZITELNO, se raboti za nasata tatkovina , ne smeeme da im dozvolime da pravat sto sakaat so nea

Луѓе дајте бе смирите тоа еуфоријата да се договориме за еден масовен голем протест со барем недела дена припреми,организирање,добивање подршка од некои влијателни организациии,објавување во медиумите,присуство на познати фаци од МК(не морат да се баш сите политичари).Немојте сега да почвите ние ќе прајме во Скопје,ние во Охрид,ние во Ресен итн.,а на крајот ништо да не испаднит.

Во вторник доаѓа Еврејчо...така? Или грешам?

Едит: Грешам - Како што известуваат медиумите, Метју Нимиц треба во четврток да излезе со предлог за името на Македонија.
од нетпрес

Во вторник доаѓа Еврејчо...така? Или грешам?

Едит: Грешам - Како што известуваат медиумите, Метју Нимиц треба во четврток да излезе со предлог за името на Македонија.
од нетпрес

Meтју излегува 13 години со предлози.

Само еден совет, не спамирајте по меиловите на медиумите. Спамерите завршуваат во канта за Џубре. По еден меил на сите од ЕДЕН човек е таман

абе нека го сменат името бе од фиром само во МАКЕДОНИЈА
и готово што ќе се мачат и фиром да го изговараат:smir:

Епа тогаш немат потреба да праќаме на имејловите јас шо им пратив. На тие шо не сум им пратил нека бидат

Пратив на се шо можев да најдам, ќе ве молам да ми помогните во листа на email

netpress@netpress.com.mk; makfax@makfax.com.mk; omo_ilinden_pirin@yahoo.com; vinozito@otenet.gr; rainbow@florina.org; manu@manu.edu.mk; contact@ohridnews.com; adonski@mt.net.mk; jule.comerc@amac.com.mk; desk@moris.com.mk; informativna@sitel.com.mk; desk@kanal5.com.mk; a1@a1.com.mk; mango@makedonskosonce.com

плус на сите весници, освен на шпиц и време заедно со фокус, зато шо немаше кај нив контакт преку email и вест исто така немаше ништо, ни тел. број :)

Шпиц јас ќе ги контактирам утре лично по телефон кај уредникот. Значи рачунајте завршено!

И ќе ве замолам кој и да праќа било што сите нека одговорат, испратат подршка на: youthknows@gmail.com мејлот на организацијата, за да се има увид на работите на едно место!

ВТОРНИК Е УБАВ ДЕН
не дозволувајте некој да ве пишмани
НИЕ СМЕ НАРОДОТ

Abe daj ne d*pete i drzete se do EDEN EDINSTVEN TERMIN!

Veke 500 dushi se informirani preku mail, jas i mojot krug na prijateli bashka.

Sega nemoze nati go daj mi go.

Utre e nedela, policijata raboti a rabotat i mediumite majku mu

Dajte bez zaebancii da ne ispadne rabotava ko sto vika Misticen pishman adzii.

Ajde sega STOP so licitiranje na termini nego eden termin da se kaze i da se zastane pozadi nego.

OK?

Јас не глеам лицитирање на термини.

Вторник е убав ден, како што рече Гоца.

НИЕ СМЕ НАРОДОТ!

Максимална подршка од мене, јас сум од Ресен, ако можам ќе дојдам, што е најважно им кажувам на сите мои пријатели, на топикот ми е информацијата..... ги информирам и моите пријатели и роднини во Скопје кои ги имам премногу... рачунајте на мене.

Vtornik kasno da ne ke bide, bi bilo pokorisno da gi pritisneme nashive ushte pred zaminuvanje kaj Cigankata, oti ako napravat belja nekoja bolje ic da ne se vrakaat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom