Протест пред Собрание

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
Си го поплукав зборот даден тука, па доаѓам да го соберам извалканото...
Опростете ми Македонци, опрости ми Македонијо, не можев да бидам таму со тебе.
Сакав, ветив...но, не исполнив. Зошто не можев.
Судбината има интересни методи, па ти мава шлаканици кога не треба.
И тоа со твоите сопствени раце.
Да, не еднаш се потсмевав на оние јаките на збор(всушност, се потсмевав баш на ова виртуелно место). А, денес видов еден таков во огледало. Иако оправдането е издржано, нема да го употребам. Што корист од тоа?

Само ќе речам, извинете браќа и сестри. Проклети да сме "отсутните" ако ве обесхрабривме. Само се надевам дека извлековте поука.

Поздрав до некои вистински јуначки времиња.

Русите со револуција да не го донесоа Путин ?
Они со револуција донесоа пијаница која ги проаде за 5 долари.
Патриотизмот треба да биде системска мерка.

Jas nisto nemozam da ve razberam:(sakate da kazete deka protestite nevredat? Deka nikoj nema da se odzve na protest?Hm sekoj za sebe e sam edinka i toj odlucuva dali ke odi ili ne .Ako nekoj imal zelba imal namera znael zasto da upati protest slobodno neka go izkaze revoltot.Vasite moabeti deka nevredi stanuvaa dosadni i streotipni od tip kako zevz i kompanija mislat ja otkrile amerika pa sega od najgolem tip na anliticari ke go drvat tuka..Mislite deka nekoj neznae deka za golem protest treba pari organizacija i sl .Svesni sme site megjutoa se raboti za sosem nesto drugo seraboti za svest i rasuduvanje .Nikoj nee kriv sto narodot se demoralizira unistuva raznebituva i podeluva vo sekoj pogled.Pak ke kazam poznat stereotip nanasiot narod GJABE SE PROTESTI SEE RESENO OD NEKOJ OD GORE.Ubutacno e dosadno i strasno me frustriraaaaa.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom