Протест пред Собрание

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
:)

Јас ќе си ќутам за денеска.
И респектот е за Гоца и Аршлох, не за мене.

Viva Macedonia.
I viva la musica... пуштете си нешо на винамп, глејте операција триумф, прескокнувајте ја темава.

:)

Јас ќе си ќутам за денеска.
И респектот е за Гоца и Аршлох, не за мене.

Viva Macedonia.
I viva la musica... пуштете си нешо на винамп, глејте операција триумф, прескокнувајте ја темава.

А Пико Пико,јас мислев ни откажа,а види го ти него:aplauz::aplauz:
Имаш поздрав од Аршлох

Патем Аршлох ве поздравува сите кои бевте со овој пост
Најголема благодарност до ЧОВЕКОТ кој допатува од Тетово за да ни даде поддршка, за жал не сакаше да се претстави, до Миленко кој не посети, до средношколецот од Македонско Братство, до девојчињата кои самоиницијативно ни се придружија и еден час го вееа Македонското знаме, до Мајката со малото дете кое стоеше со транспарентот “Македонец предаден 2008“ до полицаецот кој ни даде поддршка против “легачите“, до чичкото кои ни подели јаболка, ах да , и до градинарот кој во тие моменти ги уредуваше цвеќињата пред собрание... и до тројцата најупорни кои беа присутни од 10 - 15 часот, кајганџијата Serpico, ако има некој од вас кој иде и таму на форум, би го замолил да му ги пренесе моите поздрави, оти таму сум баниран следниве 7 дена, заради спамирање со повик на протести...
smiley1.gif

А Пико Пико,јас мислев ни откажа,а види го ти него:aplauz::aplauz:
Имаш поздрав од Аршлох

Не сметав дека треба да најавувам присуство на нешто што е во склад со моите емоции. Зошо би се фалел дека ќе дојдам? Да привлечам луѓе? Јас само сугерирав на учење на она шо јас на моја кожа го научив, а тоа е дека не е момент за помпезни најави на протести, кажано веќе зошто...

И, кај беше ти? Нели ти ја даде идејата за пред собрание?

Аршлох е шампион.
Рамо до рамо до него е Гоца!

Нив, им симињам капа.

Не сметав дека треба да најавувам присуство на нешто што е во склад со моите емоции. Зошо би се фалел дека ќе дојдам? Да привлечам луѓе? Јас само сугерирав на учење на она шо јас на моја кожа го научив, а тоа е дека не е момент за помпезни најави на протести, кажано веќе зошто...

И, кај беше ти? Нели ти ја даде идејата за пред собрание?

Аршлох е шампион.
Рамо до рамо до него е Гоца!

Нив, им симињам капа.

Пред клубот на пратеници со уште двајца

Може да се собере и 1 милион народ како што се собра во Белград за недамо Косово и па да нема никаков ефект.
Може 3 да се соберат и да погодат во центарот.
Што е битно колку биле, битно луѓето искажале протест за тоа што се случувало и останале доследни на својата идеја и идеали.

Што е битно колку биле, битно луѓето искажале протест за тоа што се случувало и останале доследни на својата идеја и идеали.

Фала. Ама така, само својата совест ќе ја задоволиме до некаде...
А конечната цел ако се усере, тоа ќе е мала утеха.

Кој носи капа...:pos: се шалам.
Колку народ имаше

25.000.
24 990 беа во автомобили и на кратко не дружеа додуше, ал 25.000 вкупно бевме некаде.

Супер.
Колку сме, толку сме.
Нетокму сме :)

Нели пред собрание беше идејата да се збереме? :)

Јас вака разбрав, до 11 да се збереме пред собрание, а потоа пред клубот,но бидејќи ние дојдовме околу 12-45 мислевме дека сте таму пред клубот,додека да стигневме до клубот ни требаше едно 30 мин(отприлике) и таму останавме до 14-00.Бидејќи мислевме дека сте си разотишле фативме и ние магла
Ништо памет за другпат

Што да ти кажам, се е физика.
1 човек по 1 wat = ништо
100 луѓе по 1 wat = 100 wati, светнува сијалицата.
100 000 луѓе по 1 wat = 100 000 wati, лансираш нови идеи.

Организација брат, само тоа фали, здрава организација, партиски растеретена и со добри донатори.

Што да ти кажам, се е физика.
1 човек по 1 wat = ништо
100 луѓе по 1 wat = 100 wati, светнува сијалицата.
100 000 луѓе по 1 wat = 100 000 wati, лансираш нови идеи.

Организација брат, само тоа фали, здрава организација, партиски растеретена и со добри донатори.

Да ,но сигурно тие нема тоа да ти го дадат за џабе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom