Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm..jas mislev da organizirame mastraf da te UKOKAME pred Sobranie, pa da te ima po site vesti vo svet.... pa site da brujat za nepravdite kon Makedonija...ti atomska centrala.....toa e be vo resorot na ABC...
...tvoe e da "umres" za Makedonija...nema smisla Ada kako se zaletala...sepak epten e sepak klinka...
![]()
Јас ќе дојдам кога и да е, ќе избегам од работа. Само поголема масовност би имало кога би било попладне, имајте во предвид дека многу луѓе се на работа. И разгласете од човек на човек.
Јас ќе дојдам кога и да е, ќе избегам од работа. Само поголема масовност би имало кога би било попладне, имајте во предвид дека многу луѓе се на работа. И разгласете од човек на човек.
ОООО ... Ќе бидам со Ада , со пепелник и кафе , па пукај...
тестамент :
МАКЕДОНИЈА ЈА ОСТАВАМ НА МАКЕДОНЦИТЕ !
СЕГА Е ВАША , ЧУВАЈ ТЕ ЈА КАКО ОЧИТЕ НА ГЛАВАТА !
a BE NELI U MAKEDONIJA IMASE 400.000 BEZRABOTNI...STO PA TIE PRAVAT , KAJ SE PRED sOBRANIE ???
OK stavi so spenadla crveno srce, da ne promasi mamlazon, a na Ada kazi i da se stoi edno 20-3- santima ponastrana......da ne mora da dava bluxza na hemisko...posle...
Aj..leka nok.... na site " zagrizeni"....Makedonci
a BE NELI U MAKEDONIJA IMASE 400.000 BEZRABOTNI...STO PA TIE PRAVAT , KAJ SE PRED sOBRANIE ???
Aj..leka nok.... na site " zagrizeni"....Makedonci
Прашај ја Дркојани.Пошто Серпико ми ја затвори темата (ја сакам Елада)дур јас го спремав постов...
:nerv:
еве ви го сега тука :
Ма не... јас стварно се прашам и не ми е јасно...
Зошто не би можело рецимо да бидеме другарчиња...
хммм... да се сакаме и да копнееме еден за друг...
Да се бркаме по пат накај Атина...водени од љубовни пориви...
кај што не чека саканата која што не може без нас?
Според мене сево ова е премногу хаотично.На темава има само препуцавања од 16 страни.Јас сум за,секогаш подржувам и сметам дека народот може и спонтано да се собере,ама исто така се согласувам дека потребно е и да се пушти глас,абер,шушкање меѓу луѓето.Колку луѓе сега знаат за утре? 20? Од тоа што досега го видовме од медиумите,добро знаете како тоа ќе биде претставено.Мислам дека треба малце потактички да се изигра.Сите се збунети,никој ништо не знае што и како.
Интересно, интересно...која партија ги донирала?Zevsus;1739819-[B напиша:Онаа вечер[/B] имаше на располагање 60.000 еу.
Какви средства имате вие?