- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
јас барам топла вода во студенските домови
тоа барем секаде во светот го има
тоа барем секаде во светот го има
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВМРО - че, молим те... Не сери. Оди лижи у штаб, ние ќе се бориме на малку пософистициран начин.каде на балканов има бесплатно високо образование?
зошто барате ваучери кога е време на СВЕТСКА ЕКОНОМСКА КРИЗА(или тоа малце ви значи)?
тоа не се учебници туку стручна литература, таа стручна литература е 10 пати поскапа од учебниците, одкаде може државата со мал буџет во време на криза да ви обезбеди вас бесплатни учебници.
речете фала што колку толку барем владата се труди да ви помогне, ви даваат прст сакате цела рака. засрамете се, наместо да почнете да учите овдека организирате протести кои нажалост ви се поткрепени од очајната опозиција.
комуњарко!ВМРО - че, молим те... Не сери. Оди лижи у штаб, ние ќе се бориме на малку пософистициран начин.
Месо не јадам, фала. Ниту пак имам лоши услови за студирање на факултетот каде што сум, арно ама, што не бива, не бива. Ако тебе ти е убаво на УКИМ, седи си дома и не оди на протест. Simple as that. Само не јади говна, дека образованието цвета и дека треба да се срамиме. Немам против да си грујовиден, кога има основ.комуњарко!
слободно барај да ти даваат и бесплатен појадок(мада за тебе вол печен е малку), и така убаво те подготвиле од бихаќча да се бориш за стипендии и ваучери кои во времето на вашиот супериорен лидер беа само дел од предиозборната кампања.
simple as that ти си најголемата идиотка што сум ја сретнал на планетава земја!!!Месо не јадам, фала. Ниту пак имам лоши услови за студирање на факултетот каде што сум, арно ама, што не бива, не бива. Ако тебе ти е убаво на УКИМ, седи си дома и не оди на протест. Simple as that. Само не јади говна, дека образованието цвета и дека треба да се срамиме. Немам против да си грујовиден, кога има основ.
Не учам ја на УКИМ дете. Барам бан за навреда.simple as that ти си најголемата идиотка што сум ја сретнал на планетава земја!!!
протестирам оти ми е арно, господ да чува и да брани....
недај боже ти новинарка да станеш на бица секуловска приматот ке и го земеш![]()
немораат да ме банираат, и ако го направат тоа нека го направат на темава, немам намера да се расправам со народ кој незнае што сака.Не учам ја на УКИМ дете. Барам бан за навреда.
немораат да ме банираат, и ако го направат тоа нека го направат на темава, немам намера да се расправам со народ кој незнае што сака.
поздрави го лидерот твој со едно шише коњак, и среќни протести можеби ке издејствувате да фатите престој во хотел и бесплатни учебници и бесплатни компјутери и уште по 2 деца да ви направат бесплатно и буквално се ке ви дадат од владата...
ова на некои места го викаат чергараана.....
ПРАВО на секој студент е да бара т.е. да им се овозможат поволни услови како што треба да бидат според тој толку важен ЕКТС......е сега дали ќе ги исполнат сите,или не,или само дел од нив тоа е одлука на ректоратот,министерството за образование и владата......................а ти ако си студент на ДРЖАВЕН универзитет,не си партиски обоен и немаш КАБЛИ ќе видиш со какви тешкотии се соочуваат студентите,а за понатаму да не зборам кога ќе се заврши образованието...........немораат да ме банираат, и ако го направат тоа нека го направат на темава, немам намера да се расправам со народ кој незнае што сака.
поздрави го лидерот твој со едно шише коњак, и среќни протести можеби ке издејствувате да фатите престој во хотел и бесплатни учебници и бесплатни компјутери и уште по 2 деца да ви направат бесплатно и буквално се ке ви дадат од владата...
ова на некои места го викаат чергараана.....