- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 6
Сакам да го променам факултетот на кој сега сум прва година.Но не знам како да им кажам на моите родители,за да не ме сватат погрешно и да мислат дека не сакам да учам.Едноставно сум го згрешил факултетот
Ве молам ако има некој кој го променил факултетот како им кажал дома.Сакам да ги убедам дека на друг факултет ќе ми биди подобро.Ве молам дајте ми совет
Ве молам ако има некој кој го променил факултетот како им кажал дома.Сакам да ги убедам дека на друг факултет ќе ми биди подобро.Ве молам дајте ми совет

Воглавном финансиите ме кочеа, пошто нели тие ме финансираат. Ама седнав им кажав со убаво, реков ако треба сама ќе си ја финансирам таа една година. Запнав дека ќе се префрлам и така бидна. Уопште не ме интересира кој што вели, воглавном коментарите се дека сум луда што сум се префрлила, како така една година сум ја фрлила во ветар. Подобро една година него цел живот си викам. Терај си како тебе што ти одговара и не се замарај за другите, на крај ти ќе го работиш тоа цел живот, не мајка ти или татко ти или па комшиите.