Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Промашена е зделката, 50 милиони плус трет најдобар стрелец во историја за Ибра.
Направи паралела од тоа што Ето го има направено за Барса и Ибра и види дали вредел таквиот начин на инвестиција за Ибрахимович.
Далеку од тоа дека изиграл лошо во Барса, али прашањето е дали имаа Барса потреба од таков тип на зделка за Ибра, односно, дали истата вредеше ...
Како и да е, во категорија на '' промашен трансфер '' не би го ставил Ибра, али потегот на Барса комотно може да се окарактеризира ко погрешен.

Промашена е зделката, 50 милиони плус трет најдобар стрелец во историја за Ибра.
Направи паралела од тоа што Ето го има направено за Барса и Ибра и види дали вредел таквиот начин на инвестиција за Ибрахимович.
Далеку од тоа дека изиграл лошо во Барса, али прашањето е дали имаа Барса потреба од таков тип на зделка за Ибра, односно, дали истата вредеше ...
Како и да е, во категорија на '' промашен трансфер '' не би го ставил Ибра, али потегот на Барса комотно може да се окарактеризира ко погрешен.
исто и јас али барса еве и други такви играчи како ибра зима
еве маскерано е чист пример

се очекуваше многу повеќе од Ибра,но даде доста во првата половина од сезоната лани(меѓу кои и дербито со Реал М).....Кркич ја изваде Барса на крајот од првенството кога веќе Ибра речиси не заигра,а Барса имаше проблеми со повреди на неколку клучни играчи.....

исто и јас али барса еве и други такви играчи како ибра зима
еве маскерано е чист пример
Да да, Маскерано, исто, несватлив потег уз Бускетс, јес да треба алтернатива тука, али Маскерано бе, прескапа алтернатива е тоа од проста причина што тешко дека аргентинецов ке обезбеди место во стартен тим покрај Бисквитот.
Шала на страна, бисквитов е супер играч па нелогична ми е инвестицијава за Маскерано и мене, можеа да земат некој дупло поефтин кој комотно ке го ротираа по потреба. И лани така се заебаа со Чигрински, 25 милиони евра дадоа за него а ги имаа Пујол и Пике, капак на Се не ни можеа да го играат во ЛШ.
Ако нешто е лошо у моменталнава Барса, тоа е функционирањево на трансфер пазарот, Чигрински година подоцна шитнат за 15 милиони евра, а Ибра боље да не спомнувам за колку, издриблани од Галијани за време на 1 оброк у ресторан.

Конечно некој ме сфати шо ми беше муабетот со Маскерано. Исто направија и со Ибра без потреба, и со Хлеб, и Чигрински и со Фабрегас сакаат да направат. Ама Венгер не дава така. Ќе платите 60че ако толку сакате. Се знае кои го сочинуваат костурот на тимот, џабе глупирање е се друго со вакви скапи трансфери. Се упропастуваат играчите само заради тоа што ќе бидат фудбалери на Барса и ќе чекаат некој друг од тимот да освои нешто, па да се закитат и они со медал. :toe:

Украина(+ источна европа) се доста голем пазар,купувањето на Чиги беше повеќе од маркетиншка улога.....Маскерано за замена е прескапа инвестиција,но човекот не може да си ја врати најдобрата форма,така да Буски го надминува(иако не сум најубеден кој е поквалитетен на таа ризична и одговорна позиција)

--- надополнето ---

Конечно некој ме сфати шо ми беше муабетот со Маскерано. Исто направија и со Ибра без потреба, и со Хлеб, и Чигрински и со Фабрегас сакаат да направат. Ама Венгер не дава така. Ќе платите 60че ако толку сакате. Се знае кои го сочинуваат костурот на тимот, џабе глупирање е се друго со вакви скапи трансфери. Се упропастуваат играчите само заради тоа што ќе бидат фудбалери на Барса и ќе чекаат некој друг од тимот да освои нешто, па да се закитат и они со медал. :toe:
никој денеска не можеш да го натераш со сила на потпис-играчиве биле желни да настапат во каталонскиот дрес....таму години се негува офанзивен и креативен фудбал,секогаш добар за око-па види ти каде се предностите и маните....

Па да де, биле желни, од еден од ностителите на играта на Арсенал кој го имаше секаде по теренот, еве го сега у Бирмингем има 3 утакмици изиграно...Нема врска тоа каков фудбал се негува, шо ако се негува офанзивен и креативен, кога горенаведените само го посматраат тоа. Тоа ми е зборот.

Pregnant-Bikini-Ice-Bathing.jpg

Ајде детенце мало, заплачи...кога веќе нема што да кажеш.

Кој трансфер според вас бил огромно промашување?

Тек ќе се случи најголемото.

Тие што ќе го купат РУНИ:P

Панчевски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom