Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ако за вас играч кој е платен 22 милиони фунти изигра 3 цели утакмици е феноменален учинок, за мене е смешен. 22 милиони футни за овој?

љољ. Тоа ли те чуди тебе ? Коа имаш 19 играчи во прв тим (место 23-24), и сосема солиден резервен тим во втора лига, можеш да си дозволиш да лупнеш асални пари на квалитет играч за резерва. Ако не си навикнат на тоа, не значи дека трансферот е промашај.
Посебно ако играчот го знае тоа, и се согласува со истото. ;)

Mascherano: "Sergio [Busquets] is the starter and my task is to make sure to replace him well if he doesn't play."

Мене не ме чуди ништо. Само си го кажав своето мислење.

според мене најголеми трансфер промарушувања се: Тиери Анри Арсенал ---->Барселона
Андриј Шевченко Милан ---->Челзи

:raz::uvo::lud:
Ај кажи ми причина???

Не земај здраво за готово, ова е според мене... инаку причината е дека во Челзи играше многу подобро, исто така и во Баерн за разлика од Реал.:toe:

Не земај здраво за готово, ова е според мене... инаку причината е дека во Челзи играше многу подобро, исто така и во Баерн за разлика од Реал.:toe:

Е баш спротивно е друже!!!Во Реал играше најдобро гледано со тоа колку време беше повреден пак беше во форма:toe:

Шевченко во Челзи
Хлеб во Барселона
Ибрахимовиќ во Барселона
Кварезма во Интер
Диего во Јувентус
Адебајор и Робињо во Сити
Кака и Бензема се можни ,но верувам дека до крај на сезона ке ги оправдааат парите дадени за нив.

kako kako kako kako???? diego vo juventus promarsuvanje e ubo use toj da ne bese juve ke se borese za opstanot

Кончески во Ливерпул
Силва во Сити
Адебајор во Сити
Лескот во Сити, лелее
Хлеб во Барселона,
Маскерано во Барселона од поновите...и да не заборавам Бенитез во Интер :pos2:

Многу мразам кога некој силен тим кога купува фудбалери колку да се купи, како за инает. Па што бараше Хлеб во Барса кога и чавките знаеја дека нема никогаш да заигра, а во Арсенал беше цар. Маскерано ќе им се најде чат пат за некој куп или против некои скапани екипи и ќе се прчи дека игра во Барселона и ќе реди жолти картони само...

silva?? ne se slozuvam druze bas pocna silva da pokazuva kvaliteti pocna da se vklopuva

--- надополнето ---

Замброта Барса-Милан
Диего Вердер-Јуве
Сисоко Ливерпул-Јуве
Хлеб Арсенал-Барса
и секако Бенитез Ливерпул-Интер :)
me cudi zasto stv go stavate diego za najlos transver se pokaza vo juventus i toa poke od so treba sam gi resi mn natprevari za najlosi transveri hmmm adebayor -city
kvarezma -inter
od ponovi adriano -roma

silva?? ne se slozuvam druze bas pocna silva da pokazuva kvaliteti pocna da se vklopuva

--- надополнето ---

me cudi zasto stv go stavate diego za najlos transver se pokaza vo juventus i toa poke od so treba sam gi resi mn natprevari za najlosi transveri hmmm adebayor -city
kvarezma -inter
od ponovi adriano -roma

DA NE BESHE PROMASHUVANJE, KJE OSTANESHE SE USHTE DA IGRA...............kthxbai

Мајкл Овен во Реал
Касано во Реал
Верон во Јунајтед и Челзи
Муту во Челзи
Лескот во Сити
Хунтелар во Реал и Милан
Бербатов во Јунајтед
Фламини во Милан
Хлеб во Барса
Бент во Тотенхем
Крањчар во Тотенхем
Дос Сантос во Тотенхем

љољ. Тоа ли те чуди тебе ? Коа имаш 19 играчи во прв тим (место 23-24), и сосема солиден резервен тим во втора лига, можеш да си дозволиш да лупнеш асални пари на квалитет играч за резерва. Ако не си навикнат на тоа, не значи дека трансферот е промашај.
Посебно ако играчот го знае тоа, и се согласува со истото. ;)

Mascherano: "Sergio [Busquets] is the starter and my task is to make sure to replace him well if he doesn't play."
И дали тоа значи дека не е промашен трансфер?
Играч за кој се платени 20+ милиони евра, нема изиграно 90 минути за пола сезона, и значи дека не е промашен?
И е купен како еден од најјаките 5 дефанзивци во среден ред...не е купен како некој дефанзивец во среден ред од Фрација 20 годишен...како на пример Јан М'Вила од Рен да го земат...:wink:

1. Роналдо во Милан.
2. Робен во Реал.
Роналдо во Милан промашен? Далеку од тоа, многу далеку, таа сезона играше одлично додека беше во милан, додека не беше повреден... за 20 натпревари даде 10 гола мислам и донесе неколку значајни победи со што милан обезбеди четврто место и пласнам во лига на шампиони :helou:

според мене најголеми трансфер промарушувања се: Тиери Анри Арсенал ---->Барселона
Андриј Шевченко Милан ---->Челзи
Тиери Анри не беше промашување во Барса и дефинитивно, како еден од најјаките напаѓачи во светот, беше игран крило и даваше многу голови, може беше во сенка на ето и меси али даваше голови!
Мајкл Овен во Реал
Касано во Реал
Верон во Јунајтед и Челзи
Муту во Челзи
Лескот во Сити
Хунтелар во Реал и Милан
Бербатов во Јунајтед
Фламини во Милан
Хлеб во Барса
Бент во Тотенхем
Крањчар во Тотенхем
Дос Сантос во Тотенхем
Далеку од промашен, со оглед на тоа дека е земен за 0 евра, 80% од натпреварите кои ги изигра ги изигра добро, иако не играше многу, али еве оваа сезона доста игра и супер игра! :)

И дали тоа значи дека не е промашен трансфер?
Играч за кој се платени 20+ милиони евра, нема изиграно 90 минути за пола сезона, и значи дека не е промашен?
И е купен како еден од најјаките 5 дефанзивци во среден ред...не е купен како некој дефанзивец во среден ред од Фрација 20 годишен...како на пример Јан М'Вила од Рен да го земат...:wink:

Роналдо во Милан промашен? Далеку од тоа, многу далеку, таа сезона играше одлично додека беше во милан, додека не беше повреден... за 20 натпревари даде 10 гола мислам и донесе неколку значајни победи со што милан обезбеди четврто место и пласнам во лига на шампиони :helou:

Тиери Анри не беше промашување во Барса и дефинитивно, како еден од најјаките напаѓачи во светот, беше игран крило и даваше многу голови, може беше во сенка на ето и меси али даваше голови!

Далеку од промашен, со оглед на тоа дека е земен за 0 евра, 80% од натпреварите кои ги изигра ги изигра добро, иако не играше многу, али еве оваа сезона доста игра и супер игра! :)

Не сум знаел за ова :) Сепак,не е првотимец како што играше во Арсенал.

Не сум знаел за ова :) Сепак,не е првотимец како што играше во Арсенал.
епа сега знаеш :)
а и не е како во арсенал пред се поради големата конкуренција во средината али мислам дека полека се промовира во првотимец сега сврза 4-5 натпревари прв тим и се повреди на месец-месец ипол :(
а и оваа сезона има изиграно 13 натпревари од кои 5 како резерва :)

а и не ми е јасно како може овај да је промашен трансфер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom