Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Хунтелар во Милан промашување на годината

Шевченко во Челзи
Хлеб во Барселона
Ибрахимовиќ во Барселона
Кварезма во Интер
Диего во Јувентус
Адебајор и Робињо во Сити
Кака и Бензема се можни ,но верувам дека до крај на сезона ке ги оправдааат парите дадени за нив.

лескот во ман шити
адебајор во ман шити
рамиреш во челзи

Ибрахимовиќ во Барселона

23 голови и 9 асистенции !

Ајде лепи кажи ми од ланската сезона од засилувањата на сите екипи големи во Европа кој имаше подобри бројки ??

Ибра воопшто не беше флоп во Барса, едноставно не се вклопи во концепцијата (да речемо) и си имал проблеми со Пеп.

1. Шефченко - Милан/Челзи
2. Подолски - Келн/Баерн
3. Кварезма - Порто/Интер
4. Манчини - Рома/Интер
5. Ибрахимович - Интер/Барса

neznam zosto go stavate noslo za promasena investicija vo barsa
toj odlicno si ja zavrsi sezonata vo barsa,i najvazno e sto go resi el klasiko :)

Адриано - Фламенго/Рома

neznam zosto go stavate noslo za promasena investicija vo barsa
toj odlicno si ja zavrsi sezonata vo barsa,i najvazno e sto go resi el klasiko :)
Ваљда според вредноста на трансферот. Да беше Шевченко за 10 милиони земен од Челзи немаше да биди прогласуван за огромно промашување. Исклучиво причина е вредноста на трансферот. И за Шева и за Ибраносло.

Кончески во Ливерпул
Силва во Сити
Адебајор во Сити
Лескот во Сити, лелее
Хлеб во Барселона,
Маскерано во Барселона од поновите...и да не заборавам Бенитез во Интер :pos2:

Многу мразам кога некој силен тим кога купува фудбалери колку да се купи, како за инает. Па што бараше Хлеб во Барса кога и чавките знаеја дека нема никогаш да заигра, а во Арсенал беше цар. Маскерано ќе им се најде чат пат за некој куп или против некои скапани екипи и ќе се прчи дека игра во Барселона и ќе реди жолти картони само...

Кончески во Ливерпул
Силва во Сити
Адебајор во Сити
Лескот во Сити, лелее
Хлеб во Барселона,
Маскерано во Барселона од поновите...и да не заборавам Бенитез во Интер :pos2:

Многу мразам кога некој силен тим кога купува фудбалери колку да се купи, како за инает. Па што бараше Хлеб во Барса кога и чавките знаеја дека нема никогаш да заигра, а во Арсенал беше цар. Маскерано ќе им се најде чат пат за некој куп или против некои скапани екипи и ќе се прчи дека игра во Барселона и ќе реди жолти картони само...

Толку од пратењето други екипи освен Јунајтед:kesa:

Ако за вас играч кој е платен 22 милиони фунти изигра 3 цели утакмици е феноменален учинок, за мене е смешен. 22 милиони футни за овој?

Маскерано во Барселона

Неам време за други лиги освен Премиер Лига, а и да имам не би трошел...

Замброта Барса-Милан
Диего Вердер-Јуве
Сисоко Ливерпул-Јуве
Хлеб Арсенал-Барса
и секако Бенитез Ливерпул-Интер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom