Програма на Радио Кајгана 2013 (пријави)

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1.House/Electro/Trance
2. Сабота 13:00 до 14:00
3. Само Музика
4. Започнав со правење на Кајгана Џингл незнам отприлика кога кје биде завршен али

Сакам и јас да се пријавам :pipi: Иако не напраив нишо, невина сум. :unsure: Може ?!

Сакам и јас да се пријавам :pipi: Иако не напраив нишо, невина сум. :unsure: Може ?!
Прво напиши за овие што како и после ако те одберат ќе пушташ ако не здравје :)
1. Жанр на музика кој сакате да го пуштате
2. Термин (ден и час) кога би сакале да пуштате музика на Радио Кајгана
3. Тип на емисија (само музика или музика + говор)
4. Дали знаете/сакате да си направите џингл за вашата емисија

STEALTH

Дали ќе може во недела да почнам на пр. од 00:00 до 01:30 ? гледам дека клипче е пред мене до 00:00 часот а после тоа е гледам никој на распоредот ...

Болиглава

STEALTH

дечки малце лошо го погодив терминот за Love songs во понеделник антена5 имаат иста емисија од 00 до 02 часот ... па така да дали може да се премести во Вторник од 00 до 01 часот ... ? Болиглава дали би можел да направиме некоја компезација ? во понеделник да пушташ ти место место а во вторник да ми оставиш место од 00 до 01 часот ... ?

Sky ај бе уживај ќе ви биде се појаснето. Ќе пуштате сите не се секирај си води Стелт.

Ја ко што знам се пријавив за 2 часа пуштање музика и тоа беше одобрено. Па Stealth нека си среди у распоредот. Плејлистата ми е точна до секунда.
Океј за во недела ... не видов извини другар (y)

него проблемот ми е за во Понеделник тој термин некако ако може да се смени за во вториник ... :confused: Ако не може ништо ќе фурам во понеделник ...

Болиглава

STEALTH

дечки малце лошо го погодив терминот за Love songs во понеделник антена5 имаат иста емисија од 00 до 02 часот ... па така да дали може да се премести во Вторник од 00 до 01 часот ... ? Болиглава дали би можел да направиме некоја компезација ? во понеделник да пушташ ти место место а во вторник да ми оставиш место од 00 до 01 часот ... ?

Шо се потресе толку бе другар?
Не можам да пуштам во понеделник. За вторник добив 3 часа и планирам да ги одработам, а не планирам да почвам од 01 и така од првин планирав од 23... Така да не.

1. Реге рага рутс
2.Петок било кое време
3.Музика со понекој говор и поздрав
4.Не за сега

Eпа не може било кое време, пиши точно...

Пишани сте сите до сега пријавени, Скај не се потресувај за Love Songs де, ако има кој да те слуша од форумов, па и пошироко... ќе те слуша :) (мене и девојката не ме слуша пошто не слуша електронско хахах)

И дај гледајте го распоредот кој го има во првиот пост, таму има СЕ

Eпа не може било кое време, пиши точно...

Пишани сте сите до сега пријавени, Скај не се потресувај за Love Songs де, ако има кој да те слуша од форумов, па и пошироко... ќе те слуша :) (мене и девојката не ме слуша пошто не слуша електронско хахах)

И дај гледајте го распоредот кој го има во првиот пост, таму има СЕ
Океј другар :)

STEALTH дали може да биде претходно изработен сет или може у живо?

^ ај бе интернет фраеру смири се малку онтопик

STEALTH смени го моево от Хаус/Електро/Транс во Dance/House

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom