Програма на Радио Кајгана 2013 (пријави)

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скај а да уживаш малце? :) ако мисли дека може да пушта нека пушта

Јас веќе договорив неколку другари да ми прает друштво при пуштање, па можно е да имат и програма во живо, свирење итн... ќе видиме. :)

Абе, до кај сте со распоредите? Кога ќе почнуваме? :)

Сите чекаме, ама слабо има диџеи за преку денот. Ноќта е пополнета за цела ндела :)

Незнам дали може уште да се пријавува, еве да си ја пробам среќата, плус гледам преку ден и посабајле слабо термини.
1. Жанр на музика кој сакате да го пуштате- Џез, блуз. олдскул рап.
2. Термин (ден и час) кога би сакале да пуштате музика на Радио Кајгана- Петок, Сабота може од 11 до 12/13/14 и Четврток од 13 до 15.
3. Тип на емисија (само музика или музика + говор) Музика, можеби и говор ама да се пробам прво како звучам. :)
4. Дали знаете/сакате да си направите џингл за вашата емисија- И тоа прво да се пробам. :)

Жанр на музика: Meшано
Термин: Вторник од 16ч до 17ч.
Тип на емисија: Само музика
Дали знаете/сакате да си направите џингл за вашата емисија: Не

Сите досега пријавени се внесени, распоредот го имате на првата страна од темата

Сите досега пријавени се внесени, распоредот го имате на првата страна од темата
Супер а кога ќе почне? :) Реално дај кажате барем некое одредено време кога се планира и сл. Ако знаеш ..

Инаку да надополнам веќе се готови 2 џингла за кога ќе пуштам музика :) Фали уште да ми ги пратат од продукција па ќе ти постирам тука се надевам ќе ви се допаднат.

Супер а кога ќе почне? :) Реално дај кажате барем некое одредено време кога се планира и сл. Ако знаеш ..

Инаку да надополнам веќе се готови 2 џингла за кога ќе пуштам музика :) Фали уште да ми ги пратат од продукција па ќе ти постирам тука се надевам ќе ви се допаднат.
Имаш информација што бидна со радиово? o_O

Имаш информација што бидна со радиово? o_O
Најискрено ниту јас незнам што е тоа најдобро го знае Bidikov и Acid

се надевам дека ќе бидат искрени и ќе ни кажат што како е со радиото и кои се плановите ... бидејќи доста време помина ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom