Прво напиши за овие што како и после ако те одберат ќе пушташ ако не здравјеСакам и јас да се пријавам Иако не напраив нишо, невина сум. Може ?!
Ја ко што знам се пријавив за 2 часа пуштање музика и тоа беше одобрено. Па Stealth нека си среди у распоредот. Плејлистата ми е точна до секунда.23-01
Океј за во недела ... не видов извини другарЈа ко што знам се пријавив за 2 часа пуштање музика и тоа беше одобрено. Па Stealth нека си среди у распоредот. Плејлистата ми е точна до секунда.
Шо се потресе толку бе другар?Болиглава
STEALTH
дечки малце лошо го погодив терминот за Love songs во понеделник антена5 имаат иста емисија од 00 до 02 часот ... па така да дали може да се премести во Вторник од 00 до 01 часот ... ? Болиглава дали би можел да направиме некоја компезација ? во понеделник да пушташ ти место место а во вторник да ми оставиш место од 00 до 01 часот ... ?
Eпа не може било кое време, пиши точно...1. Реге рага рутс
2.Петок било кое време
3.Музика со понекој говор и поздрав
4.Не за сега
Од 18:00 до 20:00,слободен е тој термин ко шо глеам,ако не глеам наопаку нешто..Eпа не може било кое време, пиши точно...
Океј другарEпа не може било кое време, пиши точно...
Пишани сте сите до сега пријавени, Скај не се потресувај за Love Songs де, ако има кој да те слуша од форумов, па и пошироко... ќе те слуша (мене и девојката не ме слуша пошто не слуша електронско хахах)
И дај гледајте го распоредот кој го има во првиот пост, таму има СЕ
Аман бе никој не чита предходни постови?STEALTH дали може да биде претходно изработен сет или може у живо?