Професорица:)

• Креатор на темата Креатор на темата darkodimi
  • Време на започнување Време на започнување
кажите како можам да ја легнам една професорица? ме плаи мнуг АУУФФФФФФФФФФФФФ!!!! :):drk:
А ти наместо да мислиш на неа да пробаш да поднаучиш да пишуваш не би било лошо, нели? :nesum:

Значи родителиве ги пуштаат на училиште децата да научат нешто, а тие се враќаат со не какви мисли ... ( не чини децата да гледаат многу тв, и да седат на нет)

А од каде знаеш дека постот не е напишан од некој родител?

Да, треба и професорките да знаат што да носат за во училница и што да носат надвор од неа, за подоцна учениците не прават "филмчиња" во главата. :)

Море море шо ми изнакажааа...демек професорките не си прават филмчиња во главата. Нормално е да те запали згодна женска, НОРМАЛНО Е...не барајте проблем кај што го нема.

Иначе јас сакав да ја легнам професорката по физика и математика ме збудалуваа скрос :)

кога ќе пишува на таблата-тогаш е твојот момент:drk:

Мене ме палеше заменик директорката + џип возеше :vozbud:

Иначе искрено мислите дека можете да му помогнете? Јас до сега немам сретнатно некој што се пофалил дека легнал професорка.

И кога веќе бараш совет, послушај ја Искра, они што имаа кај мене само 5ки се утепаа од еб*ње професорки.

Кога ќе излезе на табла ,ќе фрлиш креда во нејзина близина ќе ја земеш кредата и ќе ја прашаш така шарлантно "Ова ваШше е?" и ќе и намигнеш и ќе ја дигнеш десната веѓа малку.

Процентите се 50/50 или ЏА или БУ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom