Професорица:)

• Креатор на темата Креатор на темата darkodimi
  • Време на започнување Време на започнување
znachi nemash ni "perde" sram sho objavuvash tujgi fotografii i privatnost? :smir: lepoto

Лепотанче, секој што става свои слики по нетов, се согласува тие да бидат јавно дистрибуирани за ремет на негова сметка.
Прекршок и одговорност се бара ако поставиш и објавуваш слики и лични податоци од некој без негова согласност.

**Извинте за оф-топик.

Лепотанче, секој што става свои слики по нетов, се согласува тие да бидат јавно дистрибуирани за ремет на негова сметка.
Прекршок и одговорност се бара ако поставиш и објавуваш слики и лични податоци од некој без негова согласност.

**Извинте за оф-топик.

Znachi ako jas si imam objaveno na facebook sliki , togash sekoj mozhe da mi gi krade slikite i podatocite?

**Извинте за оф-топик.

Само сакаше да изиграва паметен овде на форум али нему успева некако . :)

Он топик: Професорката по математика што ја имав во средно :drk:
Би ставил линк од профилот и некоја слика али има некои кајганаџии од нејзиниот клас така да......

Само сакаше да изиграва паметен овде на форум али нему успева некако . :)

Он топик: Професорката по математика што ја имав во средно :drk:
Би ставил линк од профилот и некоја слика али има некои кајганаџии од нејзиниот клас така да......

ti FUFKA a? ajde stavi :P

Другар
на фејсбукот имат сетинзи за приватност и си местиш таму кој сака да ти ја гледа сликата ,дали сите,дали пријатели на пријатели,дали само пријатели,или крај краева само ти.Јас не сум крив некој што не ги баратат овие работи.

и темава ојде во неповрат,колку позитивна енергија имаше на почетокот и тенкс то аск се негативизира.

Аууу ме вративте гооодини наназад ко си ја клецкав јас учителката во четврто основно !!

s19ep.jpg

Ќе појдам овие дена до гробишта да и одадам почит.... заслужи.

Во четврто основно а?
Да не си имал 16 години тогаш?

А имаше ли некој кој не сакаше да ја легни таа по физика??? Ништо не слушав што предава не можев очиве од нозете да и ги тргнам...
а која од сестрите по математика помалата поубавата или постарата... таа постарата некако ко да провоцираше се нешто се допираше некаде...

Таа што се допираше, башка нон-стоп мирисаше некако како на секс...ако ја сретнам сега че и се пуштам :)

шо да ми се десит бе лепотану :) ? Взатвор да не одам ?
Сликите самата си ги имат ставено на нет достапни за секого,шо сум јас крив во целава ситуација шо имаш геј ишју и не ти прави ќеиф.

Го испука. :pos2:

u sredno edna profesorka po makedonski sea zamenik direktor

lelelele nemoj ne me raduj e rabotava so profesorkava takva milfica so full oprema nemate videno a plus i provocira cccc
ubajni :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom