Проектот HAARP

• Креатор на темата Креатор на темата проф.
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сега имаше земјотрес пред 2 часа во Егејското море а е почувствуван и во Македонија но ХАРПОТ да го дефинирате како моќно оружје е не сватливо за мене бидејки е тоа само обичен предавател како и другите предаватели што се користат на Земјината топка.Дури ни земјотресите и ниедно механичко дејствување на одредени длабочини во утробата на Земјината топка не може да предизвика пореметување на јоно сверата а камо ли обичен предавател,но очигледно ви лежат такви теми за дискутирање.
Ти имаш барем малце прочитано за тоа што може HAARP да прави со тие антените, барем шпекулации нека се, еве секако не знаеме дали е вистина или не..

Еве сега имаше земјотрес пред 2 часа во Егејското море а е почувствуван и во Македонија но ХАРПОТ да го дефинирате како моќно оружје е не сватливо за мене бидејки е тоа само обичен предавател како и другите предаватели што се користат на Земјината топка.Дури ни земјотресите и ниедно механичко дејствување на одредени длабочини во утробата на Земјината топка не може да предизвика пореметување на јоно сверата а камо ли обичен предавател,но очигледно ви лежат такви теми за дискутирање.
океј сега го објасни заговорот.........земјотреси и атмосферски влијанија само како ги спои не ми е јасно :facepalm:

океј сега го објасни заговорот.........земјотреси и атмосферски влијанија само како ги спои не ми е јасно :facepalm:
Леле, ти веруваш у дедо мраз бе, дечко. :D
Кога веќе веруваш во него, нели ти е чудно како на три места на земјата имаше земјотрес? Плус, три точки праат триаголник. Нешто масони ова она? :D

Леле, ти веруваш у дедо мраз бе, дечко. :D
Кога веќе веруваш во него, нели ти е чудно како на три места на земјата имаше земјотрес? Плус, три точки праат триаголник. Нешто масони ова она? :D
шо се плеткаш не ми е јасно прашав како ги спои атмосферските влијанија со земјотресите,гледам ни ти не даваш никакво објаснување за ПРАШАЊЕТО

Војо е целосно во право, дури и ме чуди колку е реален. Точно е се што напишал за ХААРП, тоа е само еден предавател и приемник, сите кои се навлезени во теории само покажуваат колку знаење им недостига од физика, метеорологијата, геологијата и тоа го заменуваат со цврсто оформени ставови без основа, а оние кои настапуваат со сарказам не помагаат. ^

А што се однесува до земјотресите, во Егејскиот регион и во Грција секојдневно има помали земјотреси, такво е подрачјето на тектонските плочи.

Quake_epicenters_1963-98.png

Војо е целосно во право, дури и ме чуди колку е реален. Точно е се што напишал за ХААРП, тоа е само еден предавател и приемник, сите кои се навлезени во теории само покажуваат колку знаење им недостига од физика, метеорологијата, геологијата и тоа го заменуваат со цврсто оформени ставови без основа, а оние кои настапуваат со сарказам не помагаат. ^
Sarcasm.jpg

некој пробал да објасни дали е можно или не е харпот да предизвика земјотрес

Харпов ме потсети на мојата омилена игра од детството Ред Алерт 2. :D
Американците имаа супервепон за невреме правење, еве едно клипче но од Ред Алерт3, двојкава антика станала.

На ваков начин малку веројатно, ама со обилни врнежи нормално е да има земјотрес. Колку повеќе вода, толку поголема шанса за потрес.

Дајте бе нека го гасат тој HAARP Американциве се удавивме ...
Шала на страна зашто нас која закана сме ние Балканците па да некој ни предизвикува силни невремиња и земјотреси ... ситна боранија сме ние ... ако со тој HAARP навистина може да се предизвикуваат вакви работи тогаш ако гледаме на глобално ниво Русите и Кинезите треба да бидат најзасегнати со секојдневни силни невремиња, поплави и земјотреси а такво нешто во тие земји моментално нема !

Дечки знаете ли дека секогаш овој период има ситни и појачки земјотреси во
Шала на страна зашто нас која закана сме ние Балканците па да некој ни предизвикува силни невремиња и земјотреси ... ситна боранија сме ние ... ако со тој HAARP навистина може да се предизвикуваат вакви работи тогаш ако гледаме на глобално ниво Русите и Кинезите треба да бидат најзасегнати со секојдневни силни невремиња, поплави и земјотреси а такво нешто во тие земји моментално нема !
Ако има бар малце вистина во овој ХААРп систем тогаш ние македонците(во заграада бивши југословени) ќе ти дојдеме како гуинеа пигс тест.
Почудно ми е што последниве 10 ина дена ни еден авион не прелета над мојот град.

Руси имаат својa верзија, па на овие им фуфка да го пуштат таму да направи беља :D

Од вакви дебилни документарци глава да те заболи.
Ставил 30 кила саб-вуфер пред камен од едно кило и харп ќе демонстрирал.
Така тоа се придвижувале тектонски плочи големи колку четврт планета.

Еве еден куп фаци донираа за Србија.
Бил Гејтс прави секој инвалид со курот чуда да прави.
И треба да не наплаќа ли?

Социјалистичките лидери на кои им се дивите имаат шо 100+ милијарди долари богатство. Оти не направат нешто? :D

Ако некој е сиромашен, таков е со причина.-------ЛАЈК!!!!

Бизнисмените сакаат силни економии, со јаки пазари каде ќе продаваат, а не бари со жаби у Србија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom