|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
Сум го работел, ама за сосема други работи. Image processing.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ја заживеам темава. Ова е мојот конечен дизајн.
Сатра се заинтересирани за подобро запознавање на моето возило,ке направам една презентација за нив и ке ја презентирам мојата идеја, за понатамошна негова изработка како опрототип. Секако дека доколку биде одобрено за изработка ке има инженерски измени но генералниот облик и распоред на елементите ке биде овој.
Напред спојните елементи на предните тркала не се прецизно направени бидејки тоа е работа на инженерите за механизми и моторни возила. И уште некои детаљи во интериерот треба да бидат вметнати.
Па, би сакал да слушнам ваши коментари, позитивни и негативни.
Ова е слика од возилото на која се прикажани само контурите а целта ми е да се прикаже распоредот на внатрешните елементи како поставеноста на седишта и воланот. Со црвено ми се обележани носачите кои се клучни во безбедноста на патниците и треба да бидат изработени од челик за доколку дојде до превртување на возилото при возење овие носачи да можат да ја издржат тежината на возилото, за да не ги згмечи патниците, а исто така играат значајна улога и при страничен удар, аголот на превиткување треба да е најмал кај овие носачи.
Прегледај го приврзокот 38230
Утре ке направам и некои рендери од возилото каде ке му вметнам други комбинации на бои и секој од вас ке може да си ја одбере комбинацијата на боја на возилото која најмногу му се допаѓа.