Продавници

• Креатор на темата Креатор на темата Korisnik11
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 февруари 2026
Мислења
7
Поени од реакции
0
Здраво на сите, слушам од луѓе дека во Косово има продавници за козметика.. Или се за вашиот дома по 1€
Ме интересира дали некој знај каде се точно? Конкретно ми треба( се од страна на шминка, козметика, аксесоари, се за фризерство)

Здраво на сите, слушам од луѓе дека во Косово има продавници за козметика.. Или се за вашиот дома по 1€
Ме интересира дали некој знај каде се точно? Конкретно ми треба( се од страна на шминка, козметика, аксесоари, се за фризерство)
Euroland vo Urosevac( Ferizai).
Ima nekolku prodavnici se za 1 evro....nesto slicno kako nasive prodavnici se za 100 den.

... гледај сега нов пост каде точно ќе ни каже каде и што има, ако и' е за шминка (ама не лична) што не отвара во потема за убавина, а не тука во општи муабети :ROFLMAO:

... гледај сега нов пост каде точно ќе ни каже каде и што има, ако и' е за шминка (ама не лична) што не отвара во потема за убавина, а не тука во општи муабети :ROFLMAO:
Ако не ти се допаѓа одмини го постот. Прв пат сум на овој форум, и баш не знам многу да се снајдам. Сигурно не направив грешка шо сум прашала.

Ако не ти се допаѓа одмини го постот. Прв пат сум на овој форум, и баш не знам многу да се снајдам. Сигурно не направив грешка шо сум прашала.
Јас немам никаква замерка. Едино тоа запирката пред 'и'. :D

Еуроленд има и во Скопје, зошто да оди во Косово? Скоро се е по 85 денари.
Не реков да оди во Косово, пишав само дека има таму бидејќи еден член погоре пиша немало такви продавници
А каде имаме во Скопје?

Квалитето е буквално срање, само што ке си речеш ај бе 75ден е какво сака нека е, барем до скоро беше толку ако не накачиле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom