Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам машко маче се вика Шекспир темно кафено е со тигрести шари ке ти го дадам мачето на поклон ако го чуваш. Старост 2,5 месеци.

А некој краток совет за набавка на ши цу женка?
-веке имам машко,но нели по сите стандарди не треба да го парам со пикенезер,малтезер.....нели треба да одгледуваме и шириме чистокрвни раси,остај сто има многу воспитанос во гените на моето куче.
Ако евентулано има кајганроши што имаат девојка од раса ши-цу,нека слободно ми пишат.
Или бар број за набавка?

А некој краток совет за набавка на ши цу женка?
-веке имам машко,но нели по сите стандарди не треба да го парам со пикенезер,малтезер.....нели треба да одгледуваме и шириме чистокрвни раси,остај сто има многу воспитанос во гените на моето куче.
Ако евентулано има кајганроши што имаат девојка од раса ши-цу,нека слободно ми пишат.
Или бар број за набавка?

Ти треба за парење или сакаш да чуваш и женка?

Бидејки ми треба за парење а ова зверов веке немозам да го задрзам(си цу е)ама му се дига,да за парење ми треба?Малецко и слатко ди ти.

Бидејки ми треба за парење а ова зверов веке немозам да го задрзам(си цу е)ама му се дига,да за парење ми треба?Малецко и слатко ди ти.

Можеш да побараш на форумот за миленици. Има дел од форумот за претставување на милениците на членовите, па можеш да исконтактираш со некој што има ши цу.

ако има некој ROTTWEILER млад за продавање нека пише П.П. цена во пораката :)

ej decki
sakam da najdam nekoj sto podaruva nekoja malteska pudlica ili shin tzu ili nekoja mala rasa zs zuveam u stan i majka mi i tatko mi ne mi davaa da cuvam kuce ali nekako edvaj mi dadoa da cuvam nekoe malo kucence i nemozam nikade da najdam pa ako ima nekoj sto podaruva ve molam da mi kazete... pozz:helou:

Барам маче на поклон. По можност сиво. :)

Се купува Малтесе кученце.......давајте побрзо информации,итно е, за пари не е проблем,или воопшто дали може да се најде во државава и каде.........фала однапред.:smir:

Стефи070, кога нареден пат ќе сакаш да се позезаш, ќе видиш со какви алатки ќе се позезаат администраторите со тебе.

luge aj kazete dali ima nekoj za prodavanje zlaten risiver ili haska pishete:D

Рисивери имаш ТУКА, не се златни ама добри се.
А хаска имаш уште една останато у Инер Вижн, ТУКА имаш се за контакт па побарај види.

Се купува Малтесе кученце.......давајте побрзо информации,итно е, за пари не е проблем,или воопшто дали може да се најде во државава и каде.........фала однапред.:smir:

Некој информации за Малтесе куче има.....:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom