Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку јас што гледав најискрено некоја нова мода е да нема куче испод 100 евра без разлика на расата.Ретко се наоѓа нешто за 50-60 евра меѓутоа од две години па нагоре.Па толку пари за куче не давам и да ми претекуваат зашто куче си е куче какво и да е ке го сакаш подеднакво а сите тие знаат да ја возвратат љубовта и грижата што им се дава едино ако не ти е битно педигрето нели![]()
го зборам ова зашто лично гледав мешавина од хаска и самоед за 100 евра:nesvest: разбирам да кучето има педигре па тогаш на некој начин се двојат по квалитет што и таму има двоење нели затоа има кучиња и по 500 и нагоре евра.ама да ми продава џукела за 100 евра???со кој памет.Има и такви што продаваат расни без педигре и пак ја држат таа цена.е тука е претеризмот:kesa:
Дечки има некој што подарува ротфајлер или продава ама по пониска цена ?
:salut::helou:
Добро сега се извинувам вака мала печатна грешка ротвајлер се пишува, а инаку нискатацена би изнесувала некаде околу 50 до максимум 100 евра на пример :helou:
Добро бре што е работава коли да неможе за жива глава да се најде. Едно време ги имаше у секоја втора зграда по еден-два сеа нигде неможам да најдам.