Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Самиот си одговори на прашањето, „Едно време ги имаше„ а тоа време помина одамна.
Сега Коли се доста ретки во Македонија.

Како беше тоа, Словенска антитеза нели ... :helou:

Некој да подарува или продава камелеон ? :toe:

Да ти подарат нема сигурно, а би требало да се продава у пет шопот кај Војо. Мислам дека така се викаше дечкото. Ама цените им се соленки пошто нели, несекојдневен миленик е :)

BARAM PIT BULLCE NA POKLON MN GOLEM LJUBITEL IMAM CUVANO PIT DO SEGA AMA MI UMRE PRED 5 MESECI OD STAROST !!! PISETE VO PP AKO IMA NEKOJ STO MOZE :)

^^Е и ја барам хаска на поклон али никој не дава хаска на поклон

Дај сликиве не ти се гледаат,сакам мачор доколку имаш.

Повели друже дури сега гледам...

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.150518928352350.36003.144786402258936

од 4те остана уште тигрето (машко е) но во случај да ми откаже жената што ми се јави да и го чувам за утре, ќе те известам преку пп

поздрав ;)

барам некое кутренце на подарок грижата и чувањето ке бидат на завидно ниво контактирајте ме на 078 426 600 или mite.sakaliev@gmail.com

барам џог два или три за да купам ако продавате или знаете некој што продава исконтактирајте ме по порака

Пишав кај мачки
ај и тука
Има некој чисто бели мачиња? :)

Имам куче стафорд, за кое барам женка веќе подолг период ни никако да најдам. Женка од истата раса нема да најдам бидејќи претежно се со родовник, а јас за моето не извадив бидејќи го земав да го чувам како миленик а не изложбен примерок. Па одлучив да го спарам со пит бул, но гледам дека е можеби потешко да најдам некој кој чува женка пит бул а да не е борбено куче, туку да е куче чувано од љубов. Веќе моето има 2 години и никако да најдам девојка за него па му прети и кастрирање, за да не го мачат хормоните. Уште еднаш ве замолувам ако некако можете да ми помогнете. Исконтактирајте ме преку пп или тука на форумот. Однапред благодарам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom