Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам CRT монитор Samsung SyncMaster 795df

Samsung-SyncMaster-795DF_800x600.jpg

- 17инчи
- Рамен екран
- 1600х1200 максимална резолуција

Одлично сочуван
Цена 1000 денари

BUMP

ПРОДАВАМ ПРОЦЕСОР :
Intel Pentium D 925 dual core 3.00 GHz, (4M Cache) 800 MHz FSB

цена:700 ден :)

Продава ли некој плочка за хард-диск WD Caviar blue 500gb
WD5000AAKS 16mb Cache .
Значи изгорена ми е зелената плочка или PCB, ако има некој да му се наоѓа нека пише.
Ако го продаваш пиши ми ПП. поз

Има ли некој заинтересиран за следниов компјутер

intel dual core e5300
ram 2 giga ddr2
hard disk 320gb Sata
On board grafika
dvd rw
Lcd monitor 17 инча

Исто така имам и 15инчи тач скрин монитор.Идеален за новиот метро интерфејс виндоус 8.
Понудете цена и за него!

Дали има некој заинтересиран, и ако има колку пари можам да нуди.Компјутерот е во топ состојба и се си работи супер.Го продавам хитно и евтино,бидејќи го заменив за windtop и ми смета сега само,а имам и уште еден компјутер дома.

Intel Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz / 4M / 1333 / 05A

по договор.

Купувам расипан хард диско од 500гб пожелно е на хардот да е со прегорена електроника а другото исправно. Моделот на хардот е Western Digital 500gb blue SATA 16mb cashe WD5000AAKS. Понудете на пп.

Здраво...ми треба матична плоча M2N MX Se Plus,ако знаете каде се продава ваква матична плоча пишете ми.Поздрав(y)

Здраво...ми треба матична плоча M2N MX Se Plus,ако знаете каде се продава ваква матична плоча пишете ми.Поздрав(y)

Мора да е тој модел? Неможи сокет ам2/ддр2/сата и друго што ти е потребно за да ти одговарат другите делој.

Продавам
ASUS GTXTITAN-6GD5 GeForce GTX TITAN 6GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 SLI Support Video Card

Prodavam:
Playstation 3 model CECHL01 Fleshuvan so CFW Rogero 4.41 !!!!
Vo komplet so:
1 Dualshock 3 kontroler
1 AV kabel
1 USB charger/data kabel
1 Power kabel

Prv gazda, koristen mnogu malku. Konzolata e fleshuvana so sto vi e ovozmozeno igranje piratski igri.

Мора да е тој модел? Неможи сокет ам2/ддр2/сата и друго што ти е потребно за да ти одговарат другите делој.
Мора да биде таа матична плоча.
--- надополнето: 7 јули 2013 во 20:59 ---
Со помош на гугл

http://www.vegas.com.mk/product_details.asp?ID=335

Има телефонски број, јави се, препрашај за секој случај :)

Да знам јас гледав веќе,и таму се имам јавено има таква матична плоча 2.500ден. треба да појдам до таму да видам каква е.Иначе фала што си побарал:)

sapphire-radeon-7970-dual-x-oc.jpg

Sapphire Dual-X HD7970 3GB GDDR5 (Dual Bios, Unlocked Voltage, 2x8pin, Dual-X)
цена: 18.000ден. 17.000ден.
гаранција: 2 години

Продавам
ASUS GTXTITAN-6GD5 GeForce GTX TITAN 6GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 SLI Support Video Card

Зошто ја продаваш, по која цена ја продаваш и од каде е купена картава? + приватни пораки се ограничени до твојот профил xD како да те контактираат луѓево.

btw не дека ќе ја купам но љубопитност :)

Купувам рамка за дисплеј и заден капак за лаптоп MSI CR600 но одговара и на други модели од таа серија. Доколку има некој растурен за делови ќе се договориме за цената :)

msi_cx600-cr600.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom